View Full Version : Още го обичам ..
misslowe
08-04-2009, 13:15
Хора моля ви дайте ми съвет какво да направя ..миналата година по това време горе долу се срешнах със едно момче .. което бяхме заедно още в децката градина :lol: не се бяхме срещали дълго време .. и когато се срещнахме миналата година той започна да ме харсва а аз него харесвах .. но въпреки всичко тръгнах с него .. на другия ден той трябваше да замине на море .. и аз си писах с един мой бивш приятел споделихмо че ходя с това момче не ми пука и че харесвам едно друго момче.. когато си доийде приятела ми ..бяхме не разделнии и аз осъзнах че искам да съм с него беше ми хубаво .. точно когато осъзнах това го загубих .. защото той разбра че преди това не ми е пукало .. наистина много збърках ... и съжелявах .. супер много .. и от миналата година од сега уж сме приятели караме се ,, после пак сме приятели .. изобщо ми е толкова убаркано и въпреки че знам че имам чуства към него на моменти мисля че го мразя .. а не е така аз просто си искам момчетоо .. МОЛЯ ви помогнете ми и не се смей те .. :(
Priceless
08-04-2009, 13:18
1. Научи се да пишеш
2. Приличаш ми на поредната пикла, която не знае какво иска. Много станахте вече еееййй .. е*и му майката .. 8-)
...МОЛЯ ви помогнете ми и не се смей те .. :(
к няма да ти се смея
...убаркано .. :(
хаха
Нещо загубих нишката :shock:
misslowe
08-04-2009, 13:20
лелее по исках само съвет нали за това е тоя сайт или бъркам .. :(
kindergarden
08-04-2009, 13:23
Чакай бе нали първо от ФБР трябва да преведат написаното от теб,че иначе не знам как ще стане работата с помощта :-o ахахаххахахха баси и това ли е цензурирано :razz:
Snickers
08-04-2009, 13:34
един съвет: посещавай часовете по БЕЛ
Извинявай,но ти на 8 години ли си или просто си пропуснала всички часове по български език?! :shock: :-o
А и как очакваш някой да ти даде съвет,след като темата ти е написана хипер неграмотно и нищо не й се разбира :?
rozovsluncho
08-04-2009, 13:34
Говори с него!Кажи му че искаш да си с него би дала всичко за него,кажи му че няма значение какво е било тогава и че в момента си лудо влюбена в него!
Успех :-) :-) :-)
http://smoothfewfilms.com/wp-content/uploads/2009/03/facepalm2ly3.jpg
misslowe
08-04-2009, 13:38
Говори с него!Кажи му че искаш да си с него би дала всичко за него,кажи му че няма значение какво е било тогава и че в момента си лудо влюбена в него!
амии вече ми го казвах много пъти .. :(
fire_cat
08-04-2009, 13:48
Всъщност и ти имаш вина. Наистина не е трябвало да тръгваш с него като тогава не си изпитвала нищо. Сега ако наистина вече имаш чувства към него - кажи му го и му се извини. Помоли го да ти прости и му кажи, че сега вече наистина държиш на него.
rozovsluncho
08-04-2009, 14:18
И той как реагира?
И той как реагира?
Еми щом е написала тема тук със сигурност не се е затичал с разтворени обятия към нея :?
misslowe
08-04-2009, 14:23
ами .. каза че много съм го била наранила :D ( не знам кой беше по нарнен ) и че вече е късно а след две седмици почна да ме кара да излизаме на вън заедно и тн .. дори преди няколко дни ме целуна с пред текст че не иска сериозна връзка :? не мога изобщо да го разбера
ами .. каза че много съм го била наранила :D ( не знам кой беше по нарнен ) и че вече е късно а след две седмици почна да ме кара да излизаме на вън заедно и тн .. дори преди няколко дни ме целуна с пред текст че не иска сериозна връзка :? не мога изобщо да го разбера
Според мен се опитва да седи на два стола...ако ме разбираш какво искам да кажа.А и си личи че си играе с тебе отдалече :shock:
misslowe
08-04-2009, 14:31
разбирам те :)
rozovsluncho
08-04-2009, 14:47
Ако ти обръща внимание повече от обикновенно - игнорирай го за няколко дни и му кажи или сериозна връзка или нищо! Хем те целува тфа онова хем неискам сериозна връзка...не си заслужава да се тормозиш чесно казано :?
Най-мразя такива глупаци дето незнаят кфо искат :-x бившия ми приятел и той ми изтърси прекалено глупавата причина "много си малка" при положение че имаме 4 години разлика и той така ме целуваше,играеше си с косата ми то не бяха прегрътки не бяха целувки... :D спрях да му обръщам внимание и сега като види,че съм около някое момче,че си приказваме и така нататъка супер много ревнува и си личи,че му става тъпо,но той си го надроби всичко сега ще си го сърба :-D
спрях да му обръщам внимание и сега като види,че съм около някое момче,че си приказваме и така нататъка супер много ревнува и си личи,че му става тъпо,но той си го надроби всичко сега ще си го сърба :-D
Много си жестока :-D
misslowe
08-04-2009, 14:54
:-D :-D :-D ами ще го пробвам ,.. мерси многоо :-)
rozovsluncho
08-04-2009, 14:57
спрях да му обръщам внимание и сега като види,че съм около някое момче,че си приказваме и така нататъка супер много ревнува и си личи,че му става тъпо,но той си го надроби всичко сега ще си го сърба :-D
Нещо ме бъзикаш а?!
PurpleDream
08-04-2009, 15:09
1. Научи се да пишеш
2. Приличаш ми на поредната пикла, която не знае какво иска. Много станахте вече еееййй .. е*и му майката .. 8-)
+1
Нещо ме бъзикаш а?!
Просто изказвам мнение не ми се нахвърляй :-P
rozovsluncho
08-04-2009, 15:14
Нещо ме бъзикаш а?!
Просто изказвам мнение не ми се нахвърляй :-P
Не ти се нахвърлям бе :-D и не съм жестока..