View Full Version : Женене ?!
В последно време чувам от мн млади хора че не искат да се женят вие как мислите ? :)
misslowe
08-04-2009, 14:07
а аз пък обратното някой много пък бързат да се женят :lol:
Женитбата е хубаво нещо, но тряа да си на 120% сигурен, че тва е правилния човек.
flowerlina
08-04-2009, 14:09
Аз съм за по принцип. Като му дойде времето, разбира се
ЗА с две ръце,но трябва да си убеден че си избрал точния човек.
rozovsluncho
08-04-2009, 14:17
;-)
kobrichka
08-04-2009, 14:19
Ми не знам, може би като му дойде времето ще му мисля. На мнение съм, че един подпис не означава нищо. Важно е да има разбирателство, любов и компромиси. А това дали ще има свадба или ще живеем на семейни начела е все едно.
Ся кой ме копира, А? а? А? АА? [-( :lol:
А това дали ще има свадба или ще живеем на семейни начела е все едно.
В дълбока заблуда си,само това ще ти кажа.
Това че мненията ни са идентични не значи че те копирам...
http://www.forumammo.com/cpg/albums/userpics/10062/SiskoAnimated.gif
ПП.Сори за дабълпоста
Priceless
08-04-2009, 14:31
@Sh@d0w приличаш ми на онова роботче от "Флабърс" ако си го гледал .. дето си изразява емоциите чрез някви сцени от филми 8-)
GossipGirl89
08-04-2009, 14:37
Ми не знам, може би като му дойде времето ще му мисля. На мнение съм, че един подпис не означава нищо. Важно е да има разбирателство, любов и компромиси. А това дали ще има свадба или ще живеем на семейни начела е все едно.
И аз съм на това мнение :) Макар че много ми ке ще да се видя в булченска рокля :D
@Sh@d0w приличаш ми на онова роботче от "Флабърс" ако си го гледал .. дето си изразява емоциите чрез някви сцени от филми 8-)
Т`ва не го правя на всеки пост,само на тези дето ме провокират.Обаче не можеш да отречеш че се получава доста ефектно хаха :P
Това че мненията ни са идентични не значи че те копирам...
http://www.forumammo.com/cpg/albums/userpics/10062/SiskoAnimated.gif
ПП.Сори за дабълпоста
:lol:
eminemfenka
08-04-2009, 14:58
PurpleDream
08-04-2009, 15:00
;-)
Snickers
08-04-2009, 17:45
свадба няма да има, да
инак.. за сватбата съм
.. и аз съм за сватбите, но когато си сигурен/на ...
Nadelina
08-04-2009, 18:56
ЗА! Това за мене е единствен момент, супер специален, който би било грешка, ако изпусна. Абитуриентския бал и сватбата за мене са най-красивите моменти в живота на човек. Надявам се скоро да ми се случи (не дай си Боже да се разделя с приятеля ми). Не ме разбирайте погрешно. За да има една връзка, трябва да има много хубави мигове, разбиране, доверие, подкрепа, приятелство, любов и т.н. и не че сватбата дава нещо на една връзка, просто е някакво много приятно усещане и желание да се случи несъмнено.
LovelyGirl
08-04-2009, 19:27
И аз съм За, но само когато и 2мата са сигурни, че го искат.
Когато 2ма човека си имат доверие, има любов, разбирателство, сигурност, знаят, че могат да разчитат един на друг.
Аз съм ЗА, хубаво е когато знаеш, че има сигурен човек до теб.. е не винаги го знаеш, но все пак :)
ItalianMafia
08-04-2009, 20:28
Аз съм ЗА, но трябва да е точния човек и когато му дойде времето, разбира се ..
Ще се разбере пред олтара :lol: :lol:
ShtrudeL
08-18-2009, 11:26
^_^ Роботчето беше сладко. ^_^
Edit: А по темата...ЗА ^
BlueFace
08-18-2009, 11:28
Аз съм ЗА! Но съм за обмислените бракове при сериозна връзка ,не бърза женитба която след 1-2 години се превръща в развод :?
Против... или поне аз не искам да се женя, дори и като стана на 35-40.
ShtrudeL
08-18-2009, 11:41
Не разбирам хората,които не искат да се женят... Вярно,че един подпис не определя нищо,но не става въпрос само за единия подпис...
Какво...страх ви е да стигнете до край ли? Щото не си го обяснявам по друг начин. Ако обичаш някой какво пречи да сте официално женени? Оо Майките ви и бащите ви като са женени нещо лошо ли има?...
Не разбирам хората,които не искат да се женят... Вярно,че един подпис не определя нищо,но не става въпрос само за единия подпис...
Какво...страх ви е да стигнете до край ли? Щото не си го обяснявам по друг начин. Ако обичаш някой какво пречи да сте официално женени? Оо Майките ви и бащите ви като са женени нещо лошо ли има?...
Има. Вече не могат да се гледат :-o Сигурно заради отношенията, които виждам между тях съм против брака..
ShtrudeL
08-18-2009, 11:45
Сигурно заради отношенията, които виждам между тях съм против брака..
Еми сигурно.
Тва не означава,че при всеки е така.
Nadelina
08-18-2009, 11:45
^ Да, примера от родителите ни ни следва навсякъде, не само за жененето, а за всичко.
BlueFace
08-18-2009, 11:48
Има. Вече не могат да се гледат :-o Сигурно заради отношенията, които виждам между тях съм против брака..
Моите са разведени от както се помня и винаги съм живял с майка си.Винаги са се карали като се видят,но товане ме кара да не искам да се женя :shock:
Аз смятам ,че няма да допусна тяхната грешка ,защото както казах бих се оженил само за момиче което наистина обичам и съм сигурен ,че и тя ме обича и имаме бъдеще заедно . :)
Вярно е, не навсякъде е така, но... не знам. Може би ме е страх и с мене да не стане така.
Моите са разведени от както се помня и винаги съм живял с майка си.Винаги са се карали като се видят,но товане ме кара да не искам да се женя :shock:
Аз смятам ,че няма да допусна тяхната грешка ,защото както казах бих се оженил само за момиче което наистина обичам и съм сигурен ,че и тя ме обича и имаме бъдеще заедно . :)
Ми разсъждаваме различно :)
YouCantStopMe
08-18-2009, 11:53
Малка съм,но съм с две ръце ЗА брака.
Подписът променя много неща,повярвайте.
И не само той.
Брака за мен е традиция,която трябва да се спазва.Иначе хората,които са заедно,колкото и да се обичат,не са свързани повече от най-обикновени гаджета. :)
Така че женете се,ако се искате. :grin:
Женитбата е хубаво нещо, но тряа да си на 120% сигурен, че тва е правилния човек.
dark_angel3
08-18-2009, 12:53
sexy_for_you
08-18-2009, 13:17
"За".От малка си се представям в булченска рокля 8-)
За но дори и да си намерил точния човек след 15 години брак той вече може да не е такъв,хората си омръзват. 8-)
krem4et0
08-18-2009, 13:24
Не съм от много младите, но съм за брака с 2 ръце и 2 крака.
Jumbie483
08-18-2009, 15:19
И аз съм ЗА брака.
Стига двама да се обичат и да са напълно сигурни в това, защо не ? :)
Neopitom3na
08-18-2009, 15:27
ммм аз пък съм ЗА =P~
FiRe_LaDy
08-18-2009, 15:31
+ 1
ThisIsMe
08-18-2009, 15:38
аз съм ''за'',но да е на точните години...и за това има време,не трябва да се избързва,има много хора които са се оженили на детски години и са пропиляли младостта си,заради това.Аз не бих искала да се женя рано.
BlueGirl
08-18-2009, 16:31
Твърдо ЗА брака съм.
PurpleSand
08-18-2009, 17:10
Естествено,че съм За,но наистина трябва да си сигурен дали човекът,с който искаш да си заедно е точния човек. Бракът е хубаво нещо.
Ама т`ва да се ожениш на 18-19 е тъпо нещо,ама това си е друг въпрос. :) :)
Kostadin_682
08-18-2009, 17:19
Аз съм ЗА
DevilWish
08-18-2009, 17:30
Аз съм за по принцип. Като му дойде времето, разбира се
И аз ;) И то с точния човек.Според мен първо трябва да живееш известно време с този човек, защото едно е да излизате заедно (дори години) ,друго е да споделяте един покрив ;)
valdesbg
08-18-2009, 17:32
За.
MaLkaTa_LaDy
08-18-2009, 20:51
Интересна тема в тийн форум...