View Full Version : tolkova lesno
anonimniq93
08-04-2009, 17:20
zdraveite ot dosta vreme go znam tozi sait i reshih da spodelq s vas problema si.Vchera pravih sex s priqtelkata si kaza mi che bila devstvena slojih prezervativa i i vleze tolkova lesno bez usiliq.a mi kaza che e devstvena. dali e taka ili me laje.kak shte vleze tolkova lesno kato e devstvena neznam i az ili e ot prezervtiva deto e tolkova mazen.pitah q pak tq izrichno kazva che e devstvena na 16 sam tq sashto.
Ми може да е по- широка.. :-o
windowlicker
08-04-2009, 17:23
Пиши на кирилица!
Иначе що да не и влезе лесно? Можеш само да се радваш!
Пък и девствената и ципа може да е скъсана, но да прави секс за първи път.
Magic_Girl
08-04-2009, 17:24
Не е нужно първия път да има кръв и болка. Някои момичета дори не усещат първия път дали е влязъл или не.
Може да си я бил предразположил добре. Презерватива да е бил по-мазен. Може да се е самозадоволявала със секс играчки (пак си е девствена).
При мен си влезе много лесно. Бях си отворена от одавна понеже 1 път тичах по едни много стръмни тавански стълби и ми се скъса девствената ципа. Не е нужно да има кръв при първия път-може по нататъка, а може и изобщо да не я забележете, понеже не е много.
LambOfGod
08-04-2009, 18:27
Пиши на кирилица!
Иначе що да не и влезе лесно? Можеш само да се радваш!
Пък и девствената и ципа може да е скъсана, но да прави секс за първи път.
Oligofren
08-04-2009, 18:41
Може да си е ръгала краставици :-D
Може да си я бил предразположил добре. Презерватива да е бил по-мазен. Може да се е самозадоволявала със секс играчки (пак си е девствена).
При мен си влезе много лесно. Бях си отворена от одавна понеже 1 път тичах по едни много стръмни тавански стълби и ми се скъса девствената ципа. Не е нужно да има кръв при първия път-може по нататъка, а може и изобщо да не я забележете, понеже не е много.
и как разбра че ти се е скъсала точно тогава :D
иначе по темата .. то май вече не останаха въможности за отговор :)
galenata
08-04-2009, 20:19
Някои момичета дори не усещат първия път дали е влязъл или не.
Е дда да чак толкова...
beliqsmok
08-04-2009, 20:24
Не е нужно първия път да има кръв и болка. Някои момичета дори не усещат първия път дали е влязъл или не.
така е \:D/
sweetchef
08-04-2009, 20:24
Еми ако е имало крав не те е излъгала,въпреки че не при всички тече.Ако е показала признак на болка докато си прониквал в нея,пак не лъже :)
hamilcar
08-04-2009, 21:24
http://www.teenproblem.net/f/pravila.html
Кирилицата е задължителна !