Влез

View Full Version : искаш да умреш ???

anonim4e14
08-04-2009, 23:35
Тази тема е за всички който са отчаяни от живота и всичко който искат да умрът и мислят за самоубийство!
Нужно ли е да искате да умрете ако например приателката / приателят ви ви е зарязал ? Осъзнавате ли че има хора който се борят за да живеят а вие имате всичко и искате да свършите с живота си с някакъв проблем който може да се преудолее. Знаете ли че има хора който са болни ... на който мечтата им е просто ДА ЖИВЕЯТ ! да са здрави .. да са обикновенни хора ;( .. има хора който нямат дом , семейство,храна но въпреки това живеят . Може би искате да умрете заради лошите ви родители или липсата на приатели , за това че ви се подиграват .. Никой ... НИКОЙ не оценява това което има докъто не го изгуби .... ПОМИСЛЕТЕ СИ !
с тази тема не искам да моля някого за помощ а искам просто да се замислите :)

l0lz
08-04-2009, 23:45
Абе, авторчето, тва са един лекета.. Едни отрепки, които мислят, че са най- прецакани от всички и не оценяват, че им се е дал живот, нее да се самоубиват, а да го живеят. Всякви ги има, така че споко. =)

Kukumqvka
08-04-2009, 23:55
Аз си мисля,че с тая тема надали ще успееш да намалиш процента на тинейджърите-самоубийци .. но все пак си прав,че не си заслужава да умреш ако гаджето ти ,те е зарязало .. примерно

Faces
08-05-2009, 00:03
Тяхна работа си е като искат да умират да умират всеки сам чертае пътя на съдбата си и ние сме никой че да съдим кой е постапъл правилно и кой не :)

JenataKoTka
08-05-2009, 02:59
teenproblem. net/f/viewtopic.php?t=269301
Ние ще помогнем какъвто и да е пробрема!
п.п.
Ако Ади не е на смяна ше съм аз.. А ако и двамата ни няма.. Запишете си час при ItalianMafia.
С много целувки Ади 'n Стелс корпурейшън ™
п.п. 2
Само си махнете интервала след тийнпроблем. че дава неква тъпа грешка.. :lol: :-)

Sladurcho
08-05-2009, 03:04
хаха не си заслужава нито заради гаджето нито заради някой др да слагаш край на живота си... това че тинейджърчетата си мислят че искат да умират и че живота им е свършил е пълна глупост ама го разбират прекалено късно.повечето като малки си мислят за тези глупости но като пораснат осъзнават какви лапешки неща са им минавали през главите

ItalianMafia
08-05-2009, 03:07
Никой не заслужава да сложиш край на живота си заради него..
Живей заради себе си !

BePoHuKa
08-05-2009, 04:41
Какъв край бе? Живота е битка,а аз бялото знаме никога няма да вдигна!! :o

Rapture
08-05-2009, 04:42
Оффффф сички 14 годишни пубери искат да се самоубиват в някои от ``трудните``им периоди ,в които пича на училището да речем не ги забелязва...

Sh@d0w
08-05-2009, 04:45
http://www.forumammo.com/cpg/albums/Upload/thread%20sucks/Thread-Crap-Emo.jpg

Най-сигурното нещо в живота е смъртта.Живота е един.Не го пропилявайте!

BePoHuKa
08-05-2009, 04:57
Това явно е темата за размисъл над живота :-D :smt003

Nam3less3
08-05-2009, 05:02
Тези, които се самоубиват на по 14-15 заради любов, имат психична болест.

BePoHuKa
08-05-2009, 05:04
Тези, които се самоубиват на по 14-15 заради любов, имат психична болест.По-скоро са много слабохарактерни ;)

Aicken
08-05-2009, 07:05
както каза най колоритния във форума "NqKaFsI_TaM" Или нещо подобно - " аз смъртта отдавна съм я надживял" така че и мен нищо не ме плаши 8) 8) 8) 8) 8) 8)

vampirekiss
08-05-2009, 09:14
Това,че не получаваш и не имаш това,което искаме не значи,че трябва да вземеш ножа и да режеш докато не изгубиш съзнание.Всичко идва и си отива.Така е и с проблемите.Живота е нещо твърде ценно за да го пропиляваме.

blehee
08-05-2009, 09:20
Като се сетя, че едно време бях на такъв акъл, сега чак ми става смешно :razz:

Python5
08-05-2009, 11:55
Колкото повече го чета този форум, толкова поввче ми се иска да сложа край на живота си ...

... или това, или ще е необходимо едно солидно количество напалм, за да се поизтреби паплачта, която е напълзяла наоколо.

П.П. Автора и на тази тема е неграмотен ... къде ми е 50тия калибър ...

Ravage
08-05-2009, 12:08
Тези, които се самоубиват на по 14-15 заради любов, имат психична болест. Тук много грешиш ! Представи си следната ситуация : родителите нехаят за детето си, то е намерило топлина, подкрепа,любов,нежност, всичко, което не му е дадено от родителите, и изведнъж този човек те зарязва. Не мислислиш ли, че светът му се срива пред очите ? Такъв човек не е психично болен, а е с лабилна психика, заради това което му липсва от страна на родителите. Много повърхностно мислиш !

TheDevilInMe
08-05-2009, 14:03
В живота не винаги става така както желаем, както ни харесва. Ако на 14-15 имаш трудности и не можеш да ги преодоляваш, та чак се стига до мисли за самоубийство, просто не знам как ще решавш проблемите си като възрастен. Според мен никой няма право сам да си отнема живота и е прекалено егоистично да не се замисляш как ще оставиш после хората след загубата ти. :?

YourPoison
08-05-2009, 14:07
Тези, които се самоубиват на по 14-15 заради любов, имат психична болест.По-скоро са много слабохарактерни ;)
да .. все едно живота им свършва като някой ги е зарязал ..това за мен е много ама супер много тъпо ..

misslowe
08-05-2009, 14:10
[/quote]Най-сигурното нещо в живота е смъртта.Живота е един.Не го пропилявайте![/quote]

;-) +1 Много прав

lipsvashh_mi
08-05-2009, 15:01
Права си,че не знаем какво имаме докато не го изгубим....Само,че когато изгубят някой близък силните хора продължават напред с вдигната глава,а слабите се оставят да ббъдат съборени и потъпкани...Всичко зависи от теб и ти какво избираш-да си силен или слаб :?

ZilenaJanka
08-05-2009, 15:03
Един слабохарактерен идиот по-малко...какво ви пречи

Sh@d0w
08-05-2009, 15:05
Аман от ЕМО-та вече налазиха и по форумите с призиви за масово самоубийство :x

PurpleDream
08-05-2009, 15:36

+1

0nem0retIme
08-05-2009, 19:32
Е,не мога да ги разбера... :shock:
Как така решават,че трябва да стигнат чак дотам...Откачена работа.. :?
Може да те са те зарязали,да си прецакан и т.н. ,ама като помислиш колко удоволствия има в тоя живот и че трудния период ще отмине все някога...Трябва да ти се живее,бе...Какви са тия глупостии.. :x :?