View Full Version : какво ще кажете момчета?
Понеже с приятеля ми правим годишнина и понеже не разполагам с мн средства мислех за чаша с наша снимка ,но се чудех дали е походящо за момче.Затова ви питам вас момчета дали би ви харесало и ако не кво предпочитате :)
FeelMyPain
08-05-2009, 18:37
Подаръка не е важен.Важен е жеста.Жеста ти е много хубав.
ти бъди с него и му покажи че го обичаш подаръка не е важен
Подаръка не е важен.Важен е жеста.Жеста ти е много хубав.
FeelMyPain
08-05-2009, 18:43
За годишнината си да му подари 1 торба обич или какво? :-o
Пич много ме кефиш...NOT!
Доста добра идея за подарък. Аз бих се зарадвал :) :)
е да ваистина е важин жеста ама все пак :-D ако имате някояя друга идея казвайте :)
е да ваистина е важин жеста ама все пак :-D ако имате някояя друга идея казвайте :)
Ваистина ли е важин жеста.. 8)
ако измерваш любовта в подаръци имаш доста странен начин на обичане
ето пример
гаджето ти заминава на майната си точно на годишнината но ти оставя един хубав подарък ще си в страхотно настроение нали?
FeelMyPain
08-05-2009, 18:49
ето пример
гаджето ти заминава на майната си точно на годишнината но ти оставя един хубав подарък ще си в страхотно настроение нали?
ЬАХАХЬЬХАХЬА най-тъпия пример ева...
Просто не мисля да го коментирам.
А иначе за моите годишнини най-обичам да кажа на момичето:
Не ти купих подарък, ти любовта в подаръци ли я измерваш?
И тя винаги остава доволна. :oops:
Ваистина ли е важин жеста.. 8)
:-D :-D :-D оппа еми така като ни гледам кво пиша :D
ето пример
ЬАХАХЬЬХАХЬА най-тъпия пример ева...
Просто не мисля да го коментирам.
А иначе за моите годишнини най-обичам да кажа на момичето:
Не ти купих подарък, ти любовта в подаръци ли я измерваш?
И тя винаги остава доволна. :oops:
има си начин и без подарък прочете ли като написах ПОКАЖИ ЧЕ ГО ОБИЧАШ има хиляди други начини да го направи
Snickers
08-05-2009, 19:02
Направи му торта, на която да пише "Обичам те".
Мамка му, на всички го казвам това, но на мен примерно ще ми е много приятно, ако някой ме изненада така. Ох, невероятно.
Инак и това с чашата не е лошо, никак даже. То има да си избереш дали чашата да е стъклена или порцеланова, има доста красиви и апликацията е хубава. И да, важен е жеста.
Не е нужно да взимаш материални подараци ,все пак любовта не се измерва с материални неща.Аз лично ако имах годишнина с моята приятелка бих предпочел някой жест на обич като например да му приготвиш романтична вечеря в уютна обстановка и вечерта да завърши с един хубав секс. Може да е малко изтъркано,но с малко въображение и иден подаръка може да се запомни цял живот.докато чашата може още на следващия ден да се счупи и от подаръка няма да остане нищо.
да е , подари му чашата , така наистина по цял ден ще си точи лигите в/у теб! :D А и това си е наистина готин подарък ;)
executor313
08-05-2009, 19:41
някъде бях чел за един такъв подарък...казваш му да си избере ден и го прекарваш изцяло с него...освен това чашата също е мн готино решение...но материалното не е най-важното...подари му обичта си :)
Добре си го измислила,аз бих се зарадвал мн!