Влез

View Full Version : Един въпрос

InaaM
08-06-2009, 12:45
Здравейте
Значи имам приятел от 3 седмици сме заедно,но преди да тръгнем му бях казала че не съм девствена,авсъщност съм.Сега той иска да правим секс.Ще разбере ли,че съм девствена?

u3BaH3eMeH
08-06-2009, 12:46
вероятно . . . кажи му ИСТИНАТА ! :)

l0lz
08-06-2009, 12:47
Един въпрос към госпожа Мария Илиева..
Как така вие сте в София, а гъза ви е в Севлиево?

По темата: Ще разбере, разбира се.. Ако текне кръв, или ако те боли.

mariqqqqq
08-06-2009, 12:48
емии леко да..затова не трябва да се лъже и още от началото да се оплиташ в някви интриги..просто не се прави на мн интересна..какво от това че си девствена ?! ;)

l0lz
08-06-2009, 12:49
емии леко да..затова не трябва да се лъже и още от началото да се оплиташ в някви интриги..просто не се прави на мн интересна..какво от това че си девствена ?! ;)
Да, по принцип на повечето момчета им харесва да спят с деТствени и сигурно ще се впечатли, че ти ше си му първата.

epizod
08-06-2009, 12:49
Прост народ.. не му казвай, недей!!! Кажи му че си се шибала с 20 човека, за да те помисли за голяма работа и че си много отворена... тай му кажи, слушай ме, минимум 20 човека и 2 пъти, че си правила 3-ка със 2 момчета!!!
Щото иначе ако разбере, че си девствена на 15.. ще ти се смее целия град, слушай ме няма да сгрешиш.

Devastante
08-06-2009, 13:39
Прост народ.. не му казвай, недей!!! Кажи му че си се шибала с 20 човека, за да те помисли за голяма работа и че си много отворена... тай му кажи, слушай ме, минимум 20 човека и 2 пъти, че си правила 3-ка със 2 момчета!!!
Щото иначе ако разбере, че си девствена на 15.. ще ти се смее целия град, слушай ме няма да сгрешиш.
Абсолютно... :?

PepSsSi
08-06-2009, 14:41
Здравейте
Значи имам приятел от 3 седмици сме заедно,но преди да тръгнем му бях казала че не съм девствена,авсъщност съм.Сега той иска да правим секс.Ще разбере ли,че съм девствена?

момиче не си го причинявай!!!!!!!!!!!!!!! Кажи му, че си девствена... за да е по-внимателен... не че нещо ама ако ти го ръгне набързо ще отидеш до луната от болка...

YourPoison
08-06-2009, 15:05
Един въпрос към госпожа Мария Илиева..
Как така вие сте в София, а гъза ви е в Севлиево?

По темата: Ще разбере, разбира се.. Ако текне кръв, или ако те боли. прав си беее 8-)

plmn
08-06-2009, 15:11
ще се окаже, че и той е девствен и няма да посмее да ти каже нищичко 8-)

merie
08-06-2009, 15:13
кажи му истината...
и да е малоумен пак ще разбере :-D :-D

sladkalady
08-06-2009, 15:17
И какво ще стане ако му кажеш истината.Толкова ли се срамуваш от това,че си девствена...Нямам думи :?

InaaM
08-06-2009, 16:38
Не съм на 15 , а не 17 и може би затова го излъгах , повечето момичета на моята възраст са го правили.Не съм искала да се правя на интересна ... както и да е , няма да се обяснявам тук. Мерси за отговорите.

Midi4ka
08-06-2009, 18:44
Ем,ще разбере...от трудното влизане или от самата болка докато ти влиза и ако текне кръв тогавааа на 100% ще разбере... :)

Ilikeliljon
08-06-2009, 19:04

С риск за санкция, ще кажа, ти си идиот, освен, ако не се шегуваш. Да се направи на курвентия, така ли смяташ, че ще му се издигне в очите. :lol: :lol: :lol: Идиот!! :x :x

Dimana99
08-06-2009, 19:07
Защо се лъжете не мога да разбера :-P

sweet_f_pz
08-06-2009, 19:13
Хаха 8-) Аз бях девствена ии не бях казала на моят приятел(не е ставало за въпрос,не съм го лъгала) и правихме секс без проблеми.Той беше нежен,боля ме(малко),тече кръв(малко,имах само по гащичките после) ии така.Така че спокойно може и да не те хване.Но по-добре му кажи

BePoHuKa
08-06-2009, 19:38
Не съм на 15 , а не 17 и може би затова го излъгах , повечето момичета на моята възраст са го правили.Не съм искала да се правя на интересна ... както и да е , няма да се обяснявам тук. Мерси за отговорите.Е какво като са го правили? Дай и ти като тях.. ето и ти ще го направиш, но повярвай ми-искаш да му кажеш истината :D После да не съжаляваш. Не мисля ,е ще стане кой знае какво..нямаш ли му доверие? Пък и много лесно му се даваш. После да не съжаляваш, ей. ;)

sunnymoon
08-06-2009, 20:16
оф, добре или аз съм странна или не мога да го разбера това... за такива неща не се лъже, просто истината винаги излиза наяве, дои да не си от момичетата при които има кръв и ги боли, пак ще си проличи от липсата на опит и несигурността какво да направиш ( да не говорим че ти не знаеш от кой тип организми си...) кажи му какво като си на 17 това даже си е повод за гордост че не си като тези, които описваш... няма нищо срамно в това, а ако момчето е свястно ще те разбере, ще бъде по-внимателно и т.н.... само полза ще имаш ако му кажеш... успех

qn1to0o1
08-06-2009, 20:50

+1 :)

moon_flower
08-06-2009, 21:05
Да,защото ще трябва да е по-внимателен с теб първия път.А след като не го знае може и да не е чак толкова нежен и внимателен.И няма нищо срамно да си признаеш.

Oligofren
08-06-2009, 21:32
Според мен той още повече ще се зарадва че си девствена :)

l0lz
08-06-2009, 21:36

С риск за санкция, ще кажа, ти си идиот, освен, ако не се шегуваш. Да се направи на курвентия, така ли смяташ, че ще му се издигне в очите. :lol: :lol: :lol: Идиот!! :x :x

Tи си идиота, щото не разбираш кога има сърказъм и кога няма..

ThisIsMe
08-06-2009, 21:37
кажи му истината,иначе като знае че не си девствена може да подходи невнимателно към теб,а на теб ще ти е доста неприятно.Ти защо го излъга?нима се срамуваш от факта ,че си девствена,ако е така за мен си ТЪПА.

beliqsmok
08-06-2009, 21:50

+2 :)

vichevv
08-06-2009, 21:57
Бъди спокойна трудно ще е

Dimana99
08-06-2009, 23:24

+2 :)
++++

TomR
08-06-2009, 23:27
Здравейте
За мен няма нищо по-ценно от това да разбера, че приятелката ми се е пазела за мен и че е решила точно аз да съм човека, с който иска да сподели този незабравим за нея миг.
Според мен това ще го накара да се чувства по-специален и по-желан.

MetalMiho
08-07-2009, 11:37
Здравейте

Естествено че ще разбере ..... по-добре си му кажи истината, за да не скарате напразно заради доверие или квото ще

anonimchetou
08-07-2009, 11:48
това съм го виждала много пъти момиче да лъже момчето че не е девствено и после се чуди дали той ще разбере пфф .. супер тъпата постъпка е според мен..

suitable
08-07-2009, 13:06
Ами с тази лъжа дори можеш да спечелиш няколко точки ако успееш да му кажеш точните думички.. ; )

BaTe_Martoo
08-08-2009, 15:45
Кажи му по-добре , иначе може доста да те заболи и ще съжаляваш че си излъгала.Ама ще ти е за урок

abv01
08-08-2009, 15:48
Бе тя девствена а тръгнала да се оправя с некъв който познава от 3 седмици :?

sweetchef
08-08-2009, 18:26
Сигурно :) Но не виждам смисал в това което си му казала

Midi4ka
08-08-2009, 19:29
Здравейте

ИЗВОД: Кажи му истината и да не ти пука много... и следващият път не лъжи! Ай успех! ;)

gia_sena_mono
08-08-2009, 20:53
+++++

Xrisenceto
08-08-2009, 21:47
Да ще разбере!За къв хуй ти е да лъжеш? :?

Rebirthing
08-09-2009, 00:14
Ще разбере :-o

spanki
08-09-2009, 00:16
Значи,мойто момиче няя са притесняяш.Важното да го поемиш без да викаш много,пък после ша му кажеш че не струва и ша го зарежеш най-безкрупулно и жестокосърдечно като истинска пача.Това 100% ще отвлече вниманието му от мислите длаи си девствена или не...

rumcho
08-09-2009, 00:49
сиг ще разбере ....освен ако не го напииш доста здраво 8-) и все пак по-добре му кажи че си девствена :)

JekoV
08-09-2009, 09:47
Здравейте

Ти си дествена и ще му пуснеш на 3тата седмица? не че е моя раота но сигурна ли си че това си заслужава дори сигурна ли си дали няма да те натакова и да те зареже?И нима това нещо дествеността трябва просто така да си отиде с някой си някъде кой знае и къде..Вместо с човек който наистина обичаш,на който държиш който няма да "иска" просто секс ами ще иска да ти поднесе всички положителни емоциики по най-красивия начин.. там в леглото.. Или избираш някой дървар който просто иска да ебе защото секс с любов е различно нещо от просто ебане..Все пак ти си знаеш ти си решаваш незнам как стоят нещата при вас и нямам право да говоря още повече че живеем в демократична република и всеки има право да си прави каквото си поиска и да живее живота си както си поиска.Но просто помисли щом го иска на 3тата седмица какъв би могъл да е секса с него?Нещо красиво вълнуващо в приатна атмосфера с музичка с приатен аромат в стаята или помещението и всички други нужни неща?Немисля. Аз по скоро си го представям като... Идва момента.... Ааа свирки праиш ли? Ти: Не .... шшш клакай доло :Д или нещо такова но не и някакво красиво изживяване за теб..

suitable
08-09-2009, 09:49
Кой знае как се е притеснила, че всички други момичета са го правили пък тя - не и се чуди само с кого да го направи, че да мине и вече да може да се похвали.. ; ) ..пък може и да не е това причината, извинявам се..

mitternacht
08-09-2009, 09:56
Не съм на 15 , а не 17 и може би затова го излъгах , повечето момичета на моята възраст са го правили.Не съм искала да се правя на интересна ... както и да е , няма да се обяснявам тук. Мерси за отговорите.

И*а ценностната система, и*а!
Ми браво бе!Вместо да си горда, лъжеш!
Ей, настоящето е яко прецакано с подобно мислене!

InaaM
08-09-2009, 10:08
Знам че не е хубаво да се лъже.Няма да му кажа , но ще ми е за последен път.Не съм такъв тип момиче , та както и да е . Мерси за отговорите.

vampire_girl_
08-09-2009, 10:20
Кажи му.
Разбирам,че се притесняваш,но ако е свестен,дори би го оценил ((:

Ravage
08-09-2009, 10:25
Здравейте
Значи имам приятел от 3 седмици сме заедно,но преди да тръгнем му бях казала че не съм девствена,авсъщност съм.Сега той иска да правим секс.Ще разбере ли,че съм девствена?АХАХАХАХХАХАХ за 3 седмици го обикна толкова че да му пуснеш за първи път, браво. Предполагам следващите ти приятели ще имат късмета на 2-3тия ден да те лашнат...

mitternacht
08-09-2009, 10:25
Кажи му.
Разбирам,че се притесняваш,но ако е свестен,дори би го оценил ((:

Точно! :-o
Ако е свестен още повече ще те уважава.Ти ще се извиниш, като кажеш, че си се притеснявала да не те мисли за неопитна или к'вото там оправдания измислиш.Ама това ще ти натрупа бонус точки!
И това е повод за гордост :x *гледа лошо и мъмри*

Поздравления, че си се запазила до сега!

AceXe
08-09-2009, 11:34
Ще разбере естествено, освен ако не е някой отвеян наркоман. Ако е свестен може би ще му стане приятно, че той ти е първия :)

shandio
08-09-2009, 11:59
земете първо се опознайте малко бре :? 3 седм ц ц ц ц

rozovsluncho
08-09-2009, 12:05
Здравейте

Ти си дествена и ще му пуснеш на 3тата седмица? не че е моя раота но сигурна ли си че това си заслужава дори сигурна ли си дали няма да те натакова и да те зареже?И нима това нещо дествеността трябва просто така да си отиде с някой си някъде кой знае и къде..Вместо с човек който наистина обичаш,на който държиш който няма да "иска" просто секс ами ще иска да ти поднесе всички положителни емоциики по най-красивия начин.. там в леглото.. Или избираш някой дървар който просто иска да е** защото секс с любов е различно нещо от просто е**не..Все пак ти си знаеш ти си решаваш незнам как стоят нещата при вас и нямам право да говоря още повече че живеем в демократична република и всеки има право да си прави каквото си поиска и да живее живота си както си поиска.Но просто помисли щом го иска на 3тата седмица какъв би могъл да е секса с него?Нещо красиво вълнуващо в приатна атмосфера с музичка с приатен аромат в стаята или помещението и всички други нужни неща?Немисля. Аз по скоро си го представям като... Идва момента.... Ааа свирки праиш ли? Ти: Не .... шшш клакай доло :Д или нещо такова но не и някакво красиво изживяване за теб..

Съгласна съм на 95% с теб :-o

По темата: Ами авторке,ако му вярваш достатъчно и след това мнение продължаваш да мислиш,че трябва да му пуснеш, по-добре говори с него както правят нормалните хора.Той ще те разбере ако е свестен,ако не по-добре го зарежи и тогава бъди горда с това,че някаф пикьо НЕ ти е бил първият :) .
Можеш да му кажеш, че преди не си го познавала много добре и не си знаела как ще реагира ако му кажеш,че си девствена,но сега искаш да го направиш с него и искаш той да ти е първия :)

Макар,че според мен вероятността, да е свестен и да ти се натиска за секс, на 3тата седмица от началото на връзката ви е много малка!От личен опит знам,бившия ми приятел пък беше прекалено свестен явно (може би голям глупак) защото искаше да прави секс с мен,но понеже аз съм девствена и щяло да му е гадно на съвеста защото съм била малка някфи такива простотии и скъсахме с цел "опазването ми" :x :D

Късмет дано не се разочароваш :-) :-) :-) и като му казваш да не ти пука въобще 8) 8)

InaaM
08-09-2009, 14:23
Много ми е странно като ви чета мненията.Имала съм случаи в които момчето ме е зарязвало защото не му пускам и не само аз , приятелки също.Пък тук какви мнения чета и то от момчета.

rozovsluncho
08-09-2009, 14:47
Много ми е странно като ви чета мненията.Имала съм случаи в които момчето ме е зарязвало защото не му пускам и не само аз , приятелки също.Пък тук какви мнения чета и то от момчета.

Е*ах мама му :-x ти си или много проста или се правиш на такава :x
И кфо като те зареже,айде да си гледа работата!Това да правиш секс за пръв път трябва да е нещо важно за теб и това,че се притесняваш,че ще те зареже въобще не говори добро за теб!

Мале то нека само някой да ми каже "Ще правим секс, иначе късаме" и ще му откъсна главата... и двете :x :booooomb: