Влез

View Full Version : Нещо за изправяне на косата (момче) ?!

Transporter
08-06-2009, 14:48
Здравейте!

Момче съм на 17 .. косата ми е някаква чуплива и се къдри като стане по дълга .. любимата ми прическа е на игли цялата коса без отстрани до ушите разбира се. Кофтито е че като ми е по дълга като се направя на игли и те се начупват и става лайна с чесън .. не ме кефи нещо. А пък всеки път да се обацквам късо тва пък хептен не ме кефи. До преди 3-4 месеца ползвах гел и викам да смена с вакса хем да не стои като мокра щото тоя мокър ефект не ме кефи .. искам да стои лъскава и като суха, и права разбира се. Та въпроса ми е какво бихте ми препоръчали за да получа този резултат. Чудех се сега дали да не си купя пяна да пробвам с нея какъв ще е резултата.

Благодаря ви предварително!

p3tinc3t0
08-06-2009, 14:59
Мда пробвай с пяна.. ще стане :)

dead_princess
08-06-2009, 15:04
^ нали с пяна се начупва и се къдри коса бе, как ще седи така.. :?

ElinoOor
08-06-2009, 15:20
ми .. преса :lol:
+ лак за коса и си готов

..ако не е толкова зле положението и с най-обикновен шампоан за изправяне става 8-)

Transporter
08-06-2009, 15:23
някакъв специално шампоан да ми препоръчаш .. не съм навътре в тези неща ... а относно пресата .. аз трябва да хвърля един чувал пари за нея бре :D

mArMaLaDkA
08-06-2009, 15:24
Бе баш чувал с пари няма да е, ама си момче. Не изпедерастявай!

p3tinc3t0
08-06-2009, 15:29
^ нали с пяна се начупва и се къдри коса бе, как ще седи така.. :?

хаахха :-D само да ти кажа че не всички са за оформяне на къдриците, има и за изправяне..

Transporter
08-06-2009, 15:34
Бе баш чувал с пари няма да е, ама си момче. Не изпедерастявай!

Да е и това е другата причина поради която не желая този метод. Не съм минал на другия бряк все още ... ще питам за пяна за изправяне и за някакъв шампоан за изправяне значи... ако има други предложения съм на линия :)

ElinoOor
08-06-2009, 15:39
Аз лично съм ползвала шампоана и балсама на Нивеа.Има ефект и то поразителен,но си докарах пърхот.Затова не ти препоръчвам..
Мисля,че лилавата серия на Gliss е добър избор ;)