Влез

View Full Version : целувка ?

va0461
08-06-2009, 16:12
въпроса ми е следния : как да целунеш някой за който не знаеш дали те харесва , дали има някакви чувства изобщо към теб ? как да го направиш : бързо и неочаквано , нежно и чувствено ? и какво да направим ако този човек не реагира добре на целувката ? а даже и да не се осмелиш да го целунеш как да му покажеш чувствата си ? Дайте някакъв съвет :)

PurpleDream
08-06-2009, 16:24
защо вместо да го нападаш с целувки не си поговориш с него

Jumbie483
08-06-2009, 16:48
Ако си решен/а на целувка, действай бързо и неочаквано, че от другата страна ще се отръпнат ако няма чувства, а ти много го мислиш..
а иначе.. най-добрия начин да покажеш на някой, че не ти е безразличен е да отидеш и да му го кажеш в очите..

YourPoison
08-06-2009, 16:58

0nem0retIme
08-06-2009, 17:05

:smt023

Kukumqvka
08-06-2009, 17:13
Вече стана ясно,че е по-добре да говориш с него :)

fenasf
08-06-2009, 17:48
с говорене не стаа

по-добре бързо, за да изпиташ малко удоволствие преди шамара :-D

ani93
08-06-2009, 19:53

:smt023

:o

bloodylips
08-06-2009, 19:57
май това е по-добрия вариант

eikichi
08-06-2009, 20:13
Давай го по старомодния начин, щото си новак.. ама ако си куражлия достатъчно пробвай така:

Първо я опознай, после някоя вечер излезте и накрая я целуни без да пита като я изпратиш, нежно, бавно, но не много продължително, че ще ти прасне един шамар 8-) (както ми се е случвало) И те така, после зависи според реакцията и, ша го измислиш в последствие :grin:

denischo24
08-06-2009, 20:52
Еми да ти кажа то ще си проличи ако те харесва ! Но ако си тъп няма да го разбереш ! :) :D

Sh@d0w
08-07-2009, 03:50

Защото една добра целувка е по-силна от 1000 казани думи ;)

RaZzer
08-07-2009, 07:28
Според мен съчетай целувката с приказки... Започни да обясняваш някви увъртяни неща за чувства и т.н. и когато тя почне да усеща на къде биеш - я целуни!

Scr3amerka
08-07-2009, 10:04
с говорене не стаа

по-добре бързо, за да изпиташ малко удоволствие преди шамара :-D

:D :D +1 :D

Hilary_
08-07-2009, 11:37
+++++ :lol:

brokeninside13
08-07-2009, 16:22

мхм =;

fifinkathefreak
08-07-2009, 20:13
Хах,и на мен много пъти ми е идвало в главата да направя това нещо.Но ми е липсвало..смелост?Не знам,може би просто наистина мисля трезво,а не страхът ми е проблема.
Както и да е,препоръчвам да не е изненадващо.Така би отблънал отсрещния човек - арогантно си е - навлизаш в лично пространство ;)

tami
08-10-2009, 18:37
po dobre pyrvo pogovri s nego pak posle go napadai s celyvki 6tot ako go celynesh i ako toi ne te haresva sh si pomisli lo6i ne6ta za tebe :) :) :)

sweetchef
08-10-2009, 18:58
Ако те е срам да говориш с него,започни с намеци 8-)

ShtrudeL
08-10-2009, 19:11
Целувките се крадат. ^_^

CTOMAHA
08-10-2009, 19:55
бързо и неочаквано--това е отговорът 8)

differentbynature
08-11-2009, 10:31
Първо се убеди че те харесва пък тогава го целувай пък ти :D

valdesbg
08-11-2009, 10:45
После да не се чудите що няма "свестни" мъже. Щото хем давате пример какво да направят, хем обаче ако на вас ви се случи - ревете че попадате все на путьовци.

По темата - авторче изобщо не ти трябва да знаеш дали тя/той те харесва или не за да искаш да я целунеш и за да го направиш. Първо щото ако не си харесван, няма и да те допуснат до целувка, а ако си ахресван думите само ще утрепят коча с мотиката. И ще получиш смънканото: "Ми не знам, не съм сигурен/на че искам".

Мислете малко бе дами и господа какви мъже възпитаваме и какви жени възпитаваме.

Това ли е идеала ви за мъж?

Sexy_boy_94
08-11-2009, 17:43
Защото една добра целувка е по-силна от 1000 казани думи ;)[/quote]

+ 1 ;)

cv3t3linda
08-11-2009, 17:53
целуваш неочаквано пък квото стане :-) не се умира от целувка наи много някой шамар да си изядеш ама то и от тфа не се умира :grin: :-)

Sladurchoo
08-11-2009, 17:58
Според мен съчетай целувката с приказки... Започни да обясняваш някви увъртяни неща за чувства и т.н. и когато тя почне да усеща на къде биеш - я целуни!

дааа така е най-дообре :smt026

laila_94
08-11-2009, 18:34
Бързо и страстно ,ако успееш евала ! :) Успех! :-D

marti93
08-20-2009, 15:59
Целувките се крадат. ^_^
да открадни си я ,спонтанно и естествено,без уговорки и мислене ,ако отговори добре дошло за теб ,но може да има и отрицателна реакция 8)

teenems
08-20-2009, 22:04

+1

ако теб те нападне някой ,който считаш за противен как ще се почувстваш :?

Thefrostless
08-20-2009, 22:10
Давай го по старомодния начин, щото си новак.. ама ако си куражлия достатъчно пробвай така:

Първо я опознай, после някоя вечер излезте и накрая я целуни без да пита като я изпратиш, нежно, бавно, но не много продължително, че ще ти прасне един шамар 8-) (както ми се е случвало) И те така, после зависи според реакцията и, ша го измислиш в последствие :grin:

Е , много е вероятно и да не му изпука шамар, поне при мене стана обратното. както ти казаха хората, поговори с нея, кажи и' чувствата си , много подходящ момент за целувка е , като я изпратиш. Прегърни я преди да я целунеш, не да ми седиш като пън пред нея и налетиш неочаквано. Успех ( и бавно, никой не те гони . И ЕЗИКА ВНИМАВАЙ ЕЙ :D )

shmurkam
08-20-2009, 22:13

Е , много е вероятно и да не му изпука шамар, поне при мене стана обратното. както ти казаха хората, поговори с нея, кажи и' чувствата и , много подходящ момент за целувка е , като я изпратиш. Прегърни я преди да я целунеш, не да ми седиш като пън пред нея и налетиш неочаквано. Успех
Слушайте Фрост, той е майстор. Личен опит. Ще ви докаже, че в малките ви устички има много недокоснати и интересни места :D :oops:

control
08-21-2009, 07:34
МноУ филми!

Pavcho001
08-21-2009, 07:42
Ако добре се целуваш , нежно и чуствено.

Като листа по дърветата през есента окапват.

Но преди да го направиш това.. поласкай я , покажи й че я харесваш , покажи й че искаш да стане нещо.

Но не прибързвай с нещата. Знаеш лафа - Бърза работа , срам за майстора.

Ако си добър в ласките и чуствата ти гарантирам че на първата среща - втората най-много и ще се целувате както никога.

Колкото повече ласки даваш , толкова повече започва да омеква. Сложи парче кашкавал на ниска температура на печката. Същото става и с момичетата. Давай топлина и ласки и бавно но сигурно се размекват.
Преди да я целунеш покажи й че малко те е срам.. но не срам от нея.. срам те е.. да направиш едно действие която тя ще хареса. Целувката ;)

Късмет!

Едит:

Някои написаха че подходящия момент за целувка е изпращането.
Според мен не е правилно. Преди да я целунеш и докато я ласкаеш , гледай я в очите , в лицето , в тялото. Гледай движенията й. Опознай езика на тялото й.

Най-важното докато се целуваш - Затвори очите!!

Ще ти кажа някои действия които момичетата не осъзнават като ги правят.

Като размята косата си с ръка , или пък я оправя - тя те харесва!
Ако си наблюдателен и забележиш малко червено петно по бузите (на около 3-4 санта от окото) - Чака те да я целунеш или да я прегърнеш.

Ако се изчерви по цялото лице - знак че вече е готова за страстно мляскане.
Причината? Ако я ласкаеш качествено (не с думи от сорта красива си и т.н.) момичетата обичат поезията. Измисли нещо оригинално. Една от извесните любовни поеми е за луната и звездите. Измисли нещо в тоя род. Научи го наизуст , донеси й червена роза (червена роза , розата на любовта и романтиката) кажи й го с качествена дикция без да заекваш , кажи й го творчески.

Наблюдавай веждите. Дори и да е мръднала милиметър-два значи химията в тялото е започнала. Вече ако веждите са й в неясен поглед , срамежлив и невинен.. какво чакаш? Действай братко!

П.п. Един личен съвет: При първата целувка бъди сигурен че нямаш плюнка по своите.. Ако е малко не е проблем , но вече проблем е като са сухи или влажни. Тогава целувката се разваля.. Като вече се понечиш да я целунеш , захапи леко с твоите устни - нейните. Леко и игриво. После бавно и страстно започни по устните да я целуваш. И накрая.. пусни езиче. Поиграй си с нейното. На мен ми е много приятна целувката с език :smt023 (Да не говорим че още повече се размеква при целувката с език. Само недей злоупотребява с желанието й. )

Ако стигне вече екстаз и иска легло - бъди джентълмен и й откажи. Не действай като глупак да скачаш в леглото. Гаранция ти давам че само си проваляш бъдещето с нея. Да се мине седмица две - макс месец и тогава може да действаш. Докарай я в екстаз и нека двете ви души се слеят!

Айде късмет :smt011

ZaGadKkAa
08-21-2009, 08:01
абе кфо ще я/го целува ?? поговори с нея/него,защото целунеш ли я/го и не ти се кефи ,че умреш :razz: Добро утро!!

soni4kuu
08-21-2009, 14:21
според мен трябва да е нежно и чувствено,но преди това трябва да поговориш с човека не е нужно да го питаш направо "харесваш ли ме"оглеждай се за намеци-не е трудно...и ако разбереш,че наистина те харесва и не си си й безразличен действай направо! съжалявам ако съм объркала пола... :-o

CryButWhy
08-21-2009, 14:33
По-добре не рискувай да целуваш щото незнаеш дали тя те харесва , затва просто седнете и поговорете:)кажи и ,че не си и безразличен и тн,и така

shokoladka_
08-21-2009, 18:23
Еми по добре първо поговорете :) за да видиш дали тя изпитва същите чуства към тебе.. :P

va0461
08-21-2009, 19:49
Това със срещата е много добра идея , но малкия проблем е , че сме в такова полужение , че тя няма как да излезе с мен на кафе, вечеря или каквото и да било. Мислех някоя ден когато успеем да останем на саме да и кажа колко я харесва , че я смятам за много интелигентна, красива и , че много и се възхищавам и ако успея да се усмеля и да я целуна. Чувствата ми към нея са наистина много силни , но ме е страх от реакцията и , защото е с малко особен характер .

sexyto_947
08-23-2009, 22:35
Първо поговори с нея , сподели и за чувствата ти и виж каква ще и е реакцията и тогава прецени дали да я целунеш или не . То разговора е труден пък камоли направо да я целуваш :oops: айде успех и пиши какво е станало =;