View Full Version : Нещо ново(старо)
48700200
08-07-2009, 12:49
Благодаря ви!
ThePowerOfLove
08-07-2009, 12:55
Както сам каза - може просто да търси внимание. Имала е възможност да е с теб, но е избрала 1-2 момчета пред теб (така разбрах). Замисли се дали ти е просто забавно с нея или искаш да сте повече от приятели? И внимавай да не те за*бе както преди...
0nem0retIme
08-07-2009, 13:00
Незнам защо ме търси..така...Мисля че защотоо в момента няма кой друг да и обърне внимание.. е кажете какво да направя..
Ето ти отговора..и сам си го знаеш .. :)
Не се занимавай с нея или по-точно просто си останете приятели.. :)
Недей да си губиш времето с нея, то и ти сам си виждаш как търси само временно внимание.
Ако ти е забавно, ходи с нея но недей да полагаш прекалено много усилия или да влагаш чувства във връзката, защото историята много лесно може да се повтори.
KimBerLy1912
08-07-2009, 13:59
^ :?
По точно никви не оставяйте,тая те търси само като няма кой да и обърне внимание... Патологичен случай е.... Зарежи я....
Мислиш ли,че такъв човек би могъл да е приятел,да не говорим за нещо повече?
Аз ако бях щях да му дам тотален игнор,но ако ти не си толкова краен-може да останете добри познати,не за друго,ми както вече казах,тя няма качества да бъде приятел... : )
Kukumqvka
08-07-2009, 14:00
Остави я,ти сам каза търси неполученото от другите внимание .. ако смяташ,че можеш да си и просто приятел .. бъди и.
Според мен тя търси внимание докато се появи поредния,като си хване друг пак няма да се чувате и така ... няма смисъл да се занимаваш с такива момичета. За да си напълно сигурен обаче според мен трябва да поговориш сериозно с нея и да я питаш какво цели с действията си.Успех :)
DevilWish
08-07-2009, 14:55
Както сам каза - може просто да търси внимание. Имала е възможност да е с теб, но е избрала 1-2 момчета пред теб (така разбрах). Замисли се дали ти е просто забавно с нея или искаш да сте повече от приятели? И внимавай да не те за*бе както преди...
Съгласна съм ;) ти си знеш сам отговора ;)
lifelesscorpse
08-07-2009, 15:00
Още една,която не знае какво иска...Ма май не е само тя де...понякога трябва да подтиснеш чувствата си,за да продължиш към по-добро...Накратко-не я търси и не отговаряй на смс-и и обаждания...Постепенно ще спре да те търси съвсем-просто ще се примири,че вече не я искаш...И те така мойто момче...Със здраве...
48700200
08-07-2009, 15:31
Мм горе долу така и ще направя както казахте.. така ли иначе не съм тръгнал да я търся...само ако тя се обажда си говорим.. иначе аз не и са обаждам.. или пък да и пиша..