View Full Version : Как да ми прости
sweetyto_93
08-07-2009, 22:00
Здравейте.На 16 години съм и до сега не съм имала сериозно гадже.Преди известно време се запознах с едно момче,единствената връка,която бяхме осъществявали беше телефон и скайп.На пръв поглед нищо сериозно.Започнахме да излизаме,станахме повече от приятели.Той обаче е много ревнив,а аз незнам защо исках да изпитам чувствата му към мен и му говорех за други момчета,заглеждах си и тн,за което сега много съжалявам.Той ми се разсърди и сега даже не иска да говори с мен.Понякога си мисля,че се е подигравал с мен.Това ми е проблема,че винаги ме е страх да не би всичко да е някаква шега.Обясних му,че съжалявам.Аз вече знам,че това,което той е изпитвал към мен е било истинско и знам,че вече няма да го провокирам,но въпроса е как да се сдобрим.Не знам нищо за него в момента,чуда се дали има приятелка,но няма как да разбера.Не знам дали да продължа да го търса,за да не се окаже после,че съм го отблъснала повече.Благодаря на тези,които прочетоха.Трябваше да споделя и да помоля за някакви съвети
PurpleDream
08-07-2009, 22:03
ами остави го,щом си му се извинила и той не се е върнал при теб не виждам какво друго може да направиш за да го спечелиш...
Kukumqvka
08-07-2009, 22:09
"Ако обичаш или държиш на някого , пусни го на свобода, ако се върне, значи и той те обича или държи на теб, ако не, значи не си е заслужавал!" .. това би трябвало да ти говори много :)
Priceless
08-07-2009, 22:11
"Ако държиш или обичаш някого , пусни го на свобода, ако се върне, значи и той те обича или държи на теб, ако не, значи не си е заслужавал!" .. това би трябвало да ти говори много :)
Сетих се за една песен 8-)
"Ако обичаш някого го пусни на свобода, ако те обича ще се върне пак на твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш - щастлива е тя без теб и за нея ще се радвааш" 8-)
Kukumqvka
08-07-2009, 22:13
"Ако държиш или обичаш някого , пусни го на свобода, ако се върне, значи и той те обича или държи на теб, ако не, значи не си е заслужавал!" .. това би трябвало да ти говори много :)
"Ако обичаш някого го пусни на свобода, ако те обича ще се върне пак на твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш - щастлива е тя без теб и за нея ще се радвааш" 8-)
Ако тряа съм честна таман тая песен слушах .. от там ми дойде приказката 8-)
Priceless
08-07-2009, 22:14
Е тя е гениална! 8)
Kukumqvka
08-07-2009, 22:17
Е тя е гениална! 8)
Xplisit се пак 8-) апчиих .. яко спам :lol:
Priceless
08-07-2009, 22:18
Е тя е гениална! 8)
Xplisit се пак 8-) апчиих .. яко спам :lol:
Все едно никой не го е видял! 8-)
Потърси го!Познато ми е до болка.
Kukumqvka
08-07-2009, 22:21
Все едно никой не го е видял! 8-)
Ам чи .. те спЪт 8-)
аа баси разлигавих се :x
0nem0retIme
08-07-2009, 22:23
"Ако обичаш или държиш на някого , пусни го на свобода, ако се върне, значи и той те обича или държи на теб, ако не, значи не си е заслужавал!" .. това би трябвало да ти говори много :)
+1
Ако мислиш, че си направила всичко възможно, за да си го върнеш и той въпреки това не желае няма смисъл да продължаваш ... :? :?
Tи му говори още за някви боклуци и после чакай кат му се извиниш да ти прости. Глупачка..
beliqsmok
08-07-2009, 22:58
Толкова и ти е пукало за него :? По най-бързия начин се опитай да повоговориш с него на тая тема . Ако те е обичал достатъчно ше се върне при тебе
хммм коя е тази песен ?
Иначе за проблема ти.. давай напред..да не е единствен :? Виж..ако бяхте дълго време заедно е друго..но щом те първа сте се запознали , кво ти пука :)
FiRe_LaDy
08-08-2009, 10:34
Ценим какво сме имали,когато го изгубим! Глупава си! Момчето си е имало чувства и ти е доказвало,а тебе не ти е било достатъчно и си го изпитвала или там както го написа .. не помня. Тъпо от твоя страна. Остави го намира. Ако реши да се върне - ще го направи и без да го търсиш.
sweetyto_93
08-09-2009, 20:41
Мерси за отговорите.Наистина оцених го,чак след като го изгубих.Не мисля,че съм "глупачка,глапава и тн" както някой казаха,защото съм преживяла подигравки от които съм си изпатила,за това не съм готова да вярвам на някой толкова бързо.Трябваше да провера,може би не избрах най-плавилния начин,а може би и не сме били един за друг.Имам някакво чувство,че той още мисли за мен и тн.Отговаря ми като му пиша,даже един път го поканих на купон и той се съгласи,но в последсвие нещата малко се объркаха.Както и да...Мисля си да го остава известно време и ако не ме потърси (той не е такъв,че пръв да търси някой) ще му пиша съвсем приятелски,пък ще вида после как ще тръгнат нещата.Мисля,че ще му е минало,но дали още ще ме иска не знам ... :)
SuperBadSuperFresh
08-09-2009, 20:56
Mem0reX,песента е на Explisit-За нея.Хм...освен и аз да не знам коя е...Както и да е.
Към авторката:Мацка,знам че сигурно така като гледаш всички около теб с гаджета и на теб ти се иска "нещо сериозно".Обаче щом не се е получило с него,не е само той.
sweetyto_93
08-09-2009, 21:03
Да,напълно вярно е.Искам нещо сериозно,искам до мен човек на който наистина мога да разчитам,защото разбрах,че сега няма никой,а с родителите си не бих споделила.Много трудно се намира такъв,до момента не е имало никой и може би точно за това си мисля,че няма да мога да го забрава и тн.Знам това много добре,но явно го бях позабравила.SuperBadSuperFresh наистина се замислих сериозно над това,въпреки,че е много глупава,че чак сега го прала.Мерси :-)
KeInEnAmE
08-10-2009, 09:02
по добре опитай пак да го потърсиш и да поговорите щом ве4е си се извинила друго няма какво да направиш успех :)
mysticinside
08-10-2009, 19:07
Ох някой момичета като теб не ги разбирам.Добре де заедно сте какво си тръгнала да разправяш за тоз и за онзи :? какво доверие ли си му нямала че така да говориш? не си му знаела чуватвата ли? ГОВОРЕТЕ СИ БЕ ХОРАА! сега си яко паднала на земята, аз ако съм на мястото на момчето не бих искала да ме търсиш,щом си говорила за други значи той ти е бил излишен. Съвета ми е да не го закачаш :)
differentbynature
08-11-2009, 13:15
Аман от такива лиготии.. една приятелка така скъса с гаджето си :? като знаеш че можеш да нараниш някого по този начин не бива да го правиш!