View Full Version : какво да подаря
VampireGirl666
08-08-2009, 19:37
Здрасти.Моето не е точно проблем.Просто се чудя какво да подаря на приятел за рождения му ден.Правила съм подаръци на момчета,но тях ги познавам от години,а това момче го познавам от няколко месеца.Също така,ако може съвет за интересна книга в жанр sci-fi,мистични или трилърчета?Благодаря предварително.
monkata95s
08-08-2009, 21:18
Еми аз най-вече подарявам парфиум или топка (ако тренира нещо) . Книга за рожден ден не ме кефи особено . Аз лично не бих се израдвала на книга ... Някаф колан може да му измислиш или дреха .... то всъщност до колко парички ?
ArrowsOfDeath
08-08-2009, 22:15
Ако тебе няма да те зарадва книга за подарък, мене ще ме зарадва.
Вземи му някоя книга на Жул Верн и да се радва :D
LiLGrizzly
08-08-2009, 23:08
Мен нито книга нито парфиум би ме зарадвал .. гледай ако тренира нещо топка или дреха или пък някой интересен сувенир.. ! :)
faststep
08-09-2009, 05:46
Първо попитай човека, на когото ще подаряваш, какво предпочита и харесва и тогава почни да мислиш какво да му купиш.
П.П. На мен идеята за парфюм не ми допада, всеки може да измисли по-оригинален подарък от това.
YouCantStopMe
08-09-2009, 08:25
Toва,че вие не бихте се зарадвали на книга си е ваш проблем. :? Момичето си каза,че мисли и върху подарък книга,а си познава момчето-значи сигурно ще му хареса.
Това пък за топката е доста изтъркано.
Не мисля,че е добър подарък.Той по всяко време може да излезне и да си купи топка да рита/играе баскетбол/болейбол.. иии каквото и да е.
nefchi_bs
08-09-2009, 10:08
Дай му пари в хубава опаковка :D Аз най-много бих се зарадвала на това..
VampireGirl666
08-09-2009, 10:23
Дай му пари в хубава опаковка :D Аз най-много бих се зарадвала на това..
И аз това го мислех,но той няма да ги приеме.А за книга мисля,защото той това каза,че предпочита.Много е трудно да подаряваш на момче подарък :?
sexa_na_kompleksa
08-09-2009, 13:48
Попитай го кои автори харесва. Аз мисля, че на Кинг би се зарадвал. : )