View Full Version : без презерватив бременност ?
cococanamito
08-08-2009, 23:35
значи със пряителката съм си от 1 година и си правим секс без презерватив от началото на връзката ни несъм свършвал в нея вчера също правихме и пак несвърших в нея но знам за предекулационната течност която знам че винаги изтича в нея та да си доидем на думата вчера правихме секс и днес сутринта,а вечерта имаше ужасни болки в стомаха и и се гадише,има ли вероятност да е бременна или и да има няма да са това симптомите.И ако има вероятност утре е 3тия ден може да земе хапчето което поправя грешките макар да несъм направил.Моля да не пишат хеитарчета които са завладяни от интернет.
Не не и се е гадело, защото е бременна. Дори да е бременна няма как на 48-ия час да се проявят симптоми.:) И не я трови с тоя Ескапел.
Rebirthing
08-08-2009, 23:43
1 - Едва ли след първия ден ще има признаци на бременност.
2 - Може би тя има някакъв здравословен проблем?!
3 - А може и да се научите да се пазите, все пак ако гафа не стане сега, ще се случи друг път :booooomb: !
4 - Оправи си правописа :o
Един тест за бременност не струва много.
cococanamito
08-08-2009, 23:53
е утре ще направиме тест-че а и отностно правописа ми несъм се старал да пиша правилно се пак несъм на тест по български
е утре ще направиме тест-че а и отностно правописа ми несъм се старал да пиша правилно се пак несъм на тест по български
Тестчето утре нищо няма да покаже точно. Трябва да минат минимум 14 дни. :)
cococanamito
08-08-2009, 23:57
това исках да разбера значи по добре да вземе хапче
Хапчето е най-лошият вариянт. Ще побъркаш хормоните на момичето (буквално). Само в краен случай се пие тази отрова. Но не знам какво да те посъветвам. Зависи не само от това, че ти не си свършил, ами дали тя е в овулация или не. Ако е в овулация и от най-малкото гаф може да стане. :)
Rebirthing
08-09-2009, 00:38
Хапчето е най-лошият вариянт. Ще побъркаш хормоните на момичето (буквално). Само в краен случай се пие тази отрова. Но не знам какво да те посъветвам. Зависи не само от това, че ти не си свършил, ами дали тя е в овулация или не. Ако е в овулация и от най-малкото гаф може да стане. :)
Е, колко по-лошо да е?!Аз викам наистина да вземе хапчето, но само веднъж, най-важното е да се научат да се пазят :-o защото това все пак не е аспирин да си го гълташ когато имаш нужда, тоест при всеки гаф не може да взема хапчето, както каза си е отрова, но все пак по-добре от аборт :)
BePoHuKa
08-09-2009, 06:29
Силно ме съмнява да е бременна. ;)
п.п. Все пак можеш да прочетеш темата в подписа ми. Няма да навреди.
значи със пряителката съм си от 1 година и си правим секс без презерватив от началото на връзката ни несъм свършвал в нея вчера също правихме и пак несвърших в нея но знам за предекулационната течност която знам че винаги изтича в нея та да си доидем на думата вчера правихме секс и днес сутринта,а вечерта имаше ужасни болки в стомаха и и се гадише,има ли вероятност да е бременна или и да има няма да са това симптомите.И ако има вероятност утре е 3тия ден може да земе хапчето което поправя грешките макар да несъм направил.Моля да не пишат хеитарчета които са завладяни от интернет.
братле само на тая тема няма да се лигава.Вземи преи тос секс с презерватив и няма да се притесняваш.Ся ако има6 бебенце става ли да го крастиш на мене Spanki pls :-) :-) :-)
PS:гаджето ти яко ли е ,просто информативно :-D
peteto_love
08-09-2009, 07:13
Тестаа,ще покаже вярно на 14 ден поне или един ден след като закъснеее на момичето..Успех,дано да няма причнина за притеснение..Внимавай повечее :-P
Тестаа,ще покаже вярно на 14 ден поне или един ден след като закъснеее на момичето..Успех,дано да няма причнина за притеснение..Внимавай повечее :-P
ае стига ве искам да го крусти на мене ве :grin:
nefchi_bs
08-09-2009, 10:04
Един най-обикновен кондом струва 25-30 ст. Защо ? Защо , Боже е толкова скъп ?
mitternacht
08-09-2009, 10:07
Стресирайте автора малко бе!Пък може да започне да прави безопасен секс!
Симптомите на бременност се появяват около 2рия месец (индивидуално е). Няма абсолютно никаква възможност за 1 ден да се появат симптоми. Само едно не разбирам защо го правите без презерватив и си навличате допълнителни ядове на главите ?
rozovsluncho
08-09-2009, 13:07
Те са заедно от 1 година и правят редовно секс и вие казвате неможе да забременее от последния път в който са правили секс смисъл рано било и така нататъка,ами ако е от акт преди това преди 2 седмици :? 2 месеца..
Те са заедно от 1 година и правят редовно секс и вие казвате неможе да забременее от последния път в който са правили секс смисъл рано било и така нататъка,ами ако е от акт преди това преди 2 седмици :? 2 месеца..
След като човекът пита за Ескапел дали да и даде е ясно, че случката се разиграва в последните 1-2 дни. ;) То, ако бяха минали 2 месеца да не мислиш, че щеше да пита. Тогава освен аборт друго решение няма. ;)
mariqqqqq
08-09-2009, 14:41
да де разбирам и аз амаа те го прават 1 година по този начин а чак сега осъзнаваа,че има риск .. :? защо не се замисли малко по -рано,не на годината ?!!
Vichko0o
08-09-2009, 14:54
Начетох се на глупости ! То и с презерватив си има шанс нали се сещате ? Да вярно, че не е толкова голям колко без презерватив, но все пак 100% предпазна мерка е единствено ВЪЗДЪРЖАНИЕТО ! Ескапеле не й давай няма смисъл, щото няма как да е бременна за 1 ден ... Ако това са симптоми на бременност то тя е бременна вече от най-малко 2 месеца, ако ли не то е просто гадна храна и за това й се гади! Изчакайте да мине време ако си и дойде цикъла нормално няма да се плашите, ако закъснее направете тест за бременност. Но знай едно - правиш нещо носиш си последствията! Сигурни начини против забременяване няма, но щом можеш да се сдържаш да не свършваш в нея няма да се плашиш!
shokoto91
08-09-2009, 15:13
да бе а после като е бременна с другото хапоче ще е по добре
за идиота който е автор на темата. Според теб как ще наоправиш тест като тя дори още не е оплодена? Хапчето Ескапел предотвратява оплождане а не убива ембриом. хах Не мога да повярвам ти с каква съвест я "пазиш" като не знаеш такива елементарни неща? И ще ми кажеш, че я обичаш?
И приятелката ти моето момче не е бременна.. не и от вчерашния полов акт. Ако сте направили белята по-рано може би, но симптоми на бременност не се появяват на втория ден, защото по дяволите тя тогава още не е бременна!
Sladurcho
08-09-2009, 15:36
Според мен автора е пълен идиот... 15 човека му казаха че нищо и няма той хапчета ще и давал после тестове за бременност на 2рия ден..... хора като теб не трябва да правят секс след като са такива идиоти.... отвори един дарителски фонд че да можеш да отделяш по 30ст за презерватив....
Mirelchetoo14
08-09-2009, 15:52
Един най-обикновен кондом струва 25-30 ст. Защо ? Защо , Боже е толкова скъп ?
Ауу колко хитро! ПОКЛАНЯМ СЕ!
Ми има хора, които НЕ искат да правят секс с презерватив с партньора си и се пазят успешно и така... Ето, те се пазят 1 година.. Това, че момчето е някъв оли и няма елементарна култура по въпроса със забременяването е друг въпрос.
Авторе повече я пази бе човек... да не яде толкова дюнери... виж как се е натровила!
cococanamito
08-10-2009, 08:39
благодаря ви.наи вече на Вичкоо