Влез

View Full Version : Отслабване .....

monkata95s
08-09-2009, 12:05
Ами ако можете да предложите изпитани диети ? Ама не от сорта на " една приятелка на баба ми на шурата на дядо и казала : " А наистина ефикасни ...... Попринцип никога не съм била от финните мадами , ама това лято доста попрекалих с килцата ..... Иска ми се да отлабна на корем , задник и бедра . Започнала съм коремните преси от няколко седмици , но не намирам ефект :S . Имам проблем със ранното ставане и спя до към 12/13 , но бих се прежалила да ставам по-рано :) . Висока съм към 160 см и тежа около 50/54 кг . Иска ми се да смъкна колкото може повече ..... Чакам предложенията Ви :) . Мерси предварително !

П.П Извинявам се , ако има правописни грешки , и пропуснати знаци , но клавиатурата нещо се опитва да се разваля .

sladkish_14
08-09-2009, 12:15
Още си малка да мислиш за отслабване , както ти така и всичко останали твои наборки.В момента организма Ви има нужда от тази храна и тези килограми , развивате се.През пубертета имате нужда от енегрия , хубав сън и добро хранене.А вие какво правите - не ядете и не спите да ставате рано да тренирате.До момента във всички тези теми , които съм изчела за тези 2-3 години във този форум разбрах , че проблема ви е на психическа основа.Престанете да се лигавите , по ника ти личи ,че си на 14 знаеш ли колко много има нужда организма ти сега от енегрия ? За да израстеш ?И аз на твойте години бях пълничка , но ето сега съм в нормални килограми и не защото съм търпяла диети , а защото изтърпях пубертета си !

harabelka
08-09-2009, 12:42
и аз съм толкова, само че съм на 15 и изглеждам добре. За какво ти е да сваляш? :-o

under_black_sky
08-09-2009, 12:57
Още си малка да мислиш за отслабване , както ти така и всичко останали твои наборки.В момента организма Ви има нужда от тази храна и тези килограми , развивате се.През пубертета имате нужда от енегрия , хубав сън и добро хранене.А вие какво правите - не ядете и не спите да ставате рано да тренирате.До момента във всички тези теми , които съм изчела за тези 2-3 години във този форум разбрах , че проблема ви е на психическа основа.Престанете да се лигавите , по ника ти личи ,че си на 14 знаеш ли колко много има нужда организма ти сега от енегрия ? За да израстеш ?И аз на твойте години бях пълничка , но ето сега съм в нормални килограми и не защото съм търпяла диети , а защото изтърпях пубертета си !

Мда, съгласна съм :) Аз сега съм качила 3 кг за една година,но просто започнах да ям повечко и усещам ,че организма се нуждае от тази храна.Винаги съм била мн против диетите,аз самата не издържам на диети... една седмица ми е било рекорд и то дори не я спазвах стриктно.Спортувах две седмици ама никъв резултат ,защото с толкова храна.Ама си се харесвам каквато съм.Не ме интересува вече кой какво мисли за мен ,а какво аз за себе си :) Към авторката не пази диети,а просто намали вредната храна :) Яж си от всичко по малко :)

mysticinside
08-09-2009, 13:24
Щом си решила да слабееш давай, но не прекалявай,не наммирам нищо лошо в това ако човек не харесва тялото си да го промени...аз започнах да слабея на 13 ама защото наистина бях дебела,майка ми беше човека който ми казваше недей добре си,но пък и ми е помагала...като цяло спортуваи и не вечеряй след 18-19!!!!!! много спорт трябва иии да понамалиш нещата от които виждаш че се понатрупват килцата ти :) ...няма да стане изведнъж, но стига да имаш желание резултата ще го постигнеш! :)

monkata95s
08-09-2009, 13:37
Ами не се чувствам никак добре в тялото си . До скоро и аз бях много против диетите , но не се чувствам добре в кожата си . Във всеки един момент се чувствам преяла дори да ми къркори корема щото съм гладна . Дъбки от преди няколко месеца вече трудно ги закопчавам и ми преливат разни "месца" от панталонките . Не гоня сантриметри или нещо подобно :) . Просто не се харесвам така и искам да се променя . Не говоря за диета в която да не ям нищо , ами по-леки храни които съчетани заедно да дават някакъв ефект :)

DarkKisss
08-09-2009, 16:39
Монке, ето ти моя режим от личен опит, дано ти е от полза :)
Темата ми:
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=265983&start=0

mysticinside
08-09-2009, 17:05
Ами не се чувствам никак добре в тялото си . До скоро и аз бях много против диетите , но не се чувствам добре в кожата си . Във всеки един момент се чувствам преяла дори да ми къркори корема щото съм гладна . Дъбки от преди няколко месеца вече трудно ги закопчавам и ми преливат разни "месца" от панталонките . Не гоня сантриметри или нещо подобно :) . Просто не се харесвам така и искам да се променя . Не говоря за диета в която да не ям нищо , ами по-леки храни които съчетани заедно да дават някакъв ефект :)

Значи щом не се харесваш решението е 1...а то е да го промениш,тялото си де. :) просто те съветвам да не се ограничаваш а и трябва много воля пожелавам ти успех и дано скоро на лице са резултатите :-)

bekhama
08-09-2009, 19:27
само спорт и ще постигнеш това,което искаш.

lazzza
08-09-2009, 19:29
я си стой на гъза къде ше отслабваш 8-) няма смисъл ше си се оправиш пък и надали си чак толкова зле .. аз бяХ 1.60 - 63 кг така че

titinkaa
08-09-2009, 20:37
като искаш да отслабваш намали всякакви нездравословни храни,ограничи сладкото яж повече зеленчуци и плодове и тренирай нещо ходи на фитнес или бягай сутрин или вечер,най-дбре от всичко ще ти подейства това да намалиш до минимално сладките неща и тестяните,дори хляб яж по една две филийки на ден но не бял а пълнозърнест

monkata95s
08-09-2009, 20:50
DarkKisss - Ти си машина човече :shock: ! Евала за тялото ! Много добре се поддържаш . При мене чак такъв резултат надали ще има , но нищо де :) ЕВАЛА :-s !

mysticinside - И аз се надявам , но времето ще покаже :)

bekhama - Абе не мисля , че само спорт Човек има нужда и от здравословно хранене ,, което в случаят ми липсва....

lazzza - Ако се чудех дали да се слагам на диета и нещо подбно , нямаше изобщо да я пускам тая тема :) . Попринцип има и много по-дебели хора , но те не ме вълнуват . Искам да се чувствам комфортно и да не се притеснявам :) .

titinkaa - Ами мисля това да направя г/д , но няма да стане преди 22 , защото утре заминавам на моренце и нямам намерения там да се ограничавам от каквото и да било :D

bekhama
08-10-2009, 18:41
да съгласна съм,че не само със спорт ще стане,но тва е основния фактор при борбата за отслабване

bori96
08-12-2009, 18:48
Аз първо искам да попитам защо всички като решите да слабеете се насочвате към така наречените диети??? Вярвай ми от "диета" няма да смъкнеш и грам, защото е отвратително да се ограничаваш и после да си го наваксаш. Яж си всичко, каквото ти се иска и спортувай. Важното е да изразходваш това, което поемаш. Ако си толкова зле с храната и не можеш да се сдържиш пий вода тя залъгва глада. Успех!!!

bekhama
08-13-2009, 09:54
Аз първо искам да попитам защо всички като решите да слабеете се насочвате към така наречените диети??? Вярвай ми от "диета" няма да смъкнеш и грам, защото е отвратително да се ограничаваш и после да си го наваксаш. Яж си всичко, каквото ти се иска и спортувай. Важното е да изразходваш това, което поемаш. Ако си толкова зле с храната и не можеш да се сдържиш пий вода тя залъгва глада. Успех!!!
bravo

pifiella
08-13-2009, 10:03
Щом си решила да слабееш давай, но не прекалявай,не наммирам нищо лошо в това ако човек не харесва тялото си да го промени...аз започнах да слабея на 13 ама защото наистина бях дебела,майка ми беше човека който ми казваше недей добре си,но пък и ми е помагала...като цяло спортуваи и не вечеряй след 18-19!!!!!! много спорт трябва иии да понамалиш нещата от които виждаш че се понатрупват килцата ти :) ...няма да стане изведнъж, но стига да имаш желание резултата ще го постигнеш! :)
Че колко си била пълничка,за да започнеш да отслабваш от 13годишна?Питам,защото и аз бях много дбела като малка,ама много някъде към 57-58 кг.когато бях на 13 и бях 1.50 сигурно,абе просто ужасно..........

nimfa716
08-13-2009, 17:48
Monke a ti si malka osven tova sega navliza6 v poberteta i znae6 li kolko energiq ti trqbva ??? osven tova tolkova malki deca koito pravqt dieti i kato porasnat stavat na ni6to a i za6to po dobre ne vzema6 da sportuva6 !!!!! Spored men trqbva da sportuva6!! :shock: :shock: :shock: :shock:

akinom
08-13-2009, 18:34
Puskaite Monka da ti4a!!!

zero
08-13-2009, 18:53
С правенето на секс се свалят най-бързо килограми !
Няма майтап 8)
Ако си търсиш партньор пиши ми ЛС може и да стане работата
ако сме от един град :oops:

monkata95s
08-26-2009, 21:14
Добре де няма смисъл да се пишат по 2436836365 коментара как диетите са вредни , как съм малка и навлизам в пубертета сега , как трябва да спортувам и тн . Това , че съм на 14 и, че навлизам в пубертета значи ли , че трябва да не се чувствам комфортно и да съм свиня . Наслушах се на това как съм малка и тн . Никой не ми отговори на въпроса . Пак да поясня ИСКАМ ДА ОТСЛАБНА , ЗАЩОТО НЕ СЕ ЧУВСТВАМ ДОБРЕ И МАКАР И ГЛАДНА СЕ ЧУВСТВАМ ВИНАГИ ПРЕЯЛЛА ! Спорта е нещо различно . Винаги съм спортувала танцувала и тн , но за момента не ходя на нищо , но за сметка на това си правя упражнения за стягане ! Моля ви , ако не можете да дадете смиселн отговор не пишете нищо от сора на "Малка си , навлизаш в пубертета , трябва ти енергия и т " . Не питам какво ви е мнението за диетите ,а питам за ДИЕТА !

falshiwata
08-26-2009, 21:16
Пробвай 90 дневната диета.. Аз бях на нея преди и постигнах чудесни резолтати.. няма да съжаляваш.. :-)

iwancho
08-26-2009, 23:47
ЦЪК ТУК! Това е 90-дневната диета. (http://www.dieti-otslabvane.com/90-%D0%B4%D0%BD%D0%B5%D0%B2%D0%BD%D0%B0_%D0%B4%D0%B8% D0%B5%D1%82%D0%B0_%D0%B7%D0%B0_%D0%BC%D0%B0%D0%BA% D1%81%D0%B8%D0%BC%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D0%BE_%D0%BE%D 1%82%D1%81%D0%BB%D0%B0%D0%B1%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0% B5)

Ако имаш някакви въпроси пиши ЛС.

crazyall
08-27-2009, 04:28
Ами ако можете да предложите изпитани диети ? Ама не от сорта на " една приятелка на баба ми на шурата на дядо и казала : " А наистина ефикасни ...... Попринцип никога не съм била от финните мадами , ама това лято доста попрекалих с килцата ..... Иска ми се да отлабна на корем , задник и бедра . Започнала съм коремните преси от няколко седмици , но не намирам ефект :S . Имам проблем със ранното ставане и спя до към 12/13 , но бих се прежалила да ставам по-рано :) . Висока съм към 160 см и тежа около 50/54 кг . Иска ми се да смъкна колкото може повече ..... Чакам предложенията Ви :) . Мерси предварително !

П.П Извинявам се , ако има правописни грешки , и пропуснати знаци , но клавиатурата нещо се опитва да се разваля .Ще може ли да качиш снимка да видим дали ти трябва да отслабваш... (защото си мисля, че нямаш нужда) :?

pitbullxx
08-31-2009, 17:28
я си стой на гъза къде ше отслабваш 8-) няма смисъл ше си се оправиш пък и надали си чак толкова зле .. аз бяХ 1.60 - 63 кг така че

а сега колко си 8-)

monkata95s
08-31-2009, 19:19
Ще може ли да качиш снимка да видим дали ти трябва да отслабваш... (защото си мисля, че нямаш нужда) :?

Нямам снимки на сланинките :) . Факта , че като си обуя дънките и ми излизат от всички страни месца ми стига . 56 кг. също показват колко "фина " съм :) .

Иванчо , мерси за диетата . Мисля да я почна . За сега не виждам неясноти :) . Много ти благодаря .