View Full Version : Отново за ЦИКЪЛА и МОРЕТО!
Ей,хора имам голям проблем! Закъснява ми с 5 дена,а утре тръгвам на море.. Ако някой знае някакви методи,за да може да не ми дойде и на морето,моля да ги публикува тук! Аз знам само това с Витамин Ц,но не съм много сигурна кога и по колко се пие-затова ако някой го е изпробвал и е имало ефект-нека пише тук! Моля Ви,помогнете ми!БЛАГОДАРЯ на всички за отделеното време! :) :-)
rozovsluncho
08-09-2009, 12:53
Използвай тампони :)
Иначе с витамин ц съм чувала,че просто забързва процеса и ти тече по-силно от нормалното,но за по-малко дни..незнам до колко е вярно.
Най-добре си е тампоните :) Ако си девствена пробвай с мини по-удобно ще ти е :)
Едит: потърсих в интернет,с витамин ц просото ускорява заздравяването,няма да ти послужи ако не ти е дошло до сега.
YourPoison
08-09-2009, 12:55
толкова много такива теми има и в нета..поразрови се малко ...
и не можеш да го спреш .. кви са тия прищявки .. и аз искам еди кой си ден да не ми идва щото съм на дискотека примерно ама кво да направя ?? можеш да си сложиш тампон .. но трябва да го сменяш по-често .. немога точно да ти кажа ..защото не ползвам тампони : ) но да го спреш изцяло ... няма да стане
rozovsluncho
08-09-2009, 12:58
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=181946
ето друга подобна тема :)
Sladurcho
08-09-2009, 15:49
хакай си тампона и да не ти пука... друг е въпроса ако се притесняваш само за плажа а не и за момченцата които може да забиеш....
тампони, това е положението, не можеш да си сприраш кръвотечението как си искаш.
Иначе съм чувала че става с лъжица канела и витамин ц
даже с витамин ц пробвах но май не ми помогна много беше отдавна и не си спомням.Иначе пак беше на морето
Това за тампоните и аз съм си го мислила!Обаче все още съм девствена,въпреки че има и тампони за девствени де :D ! :) БЛАГОДАРЯ на всички,които дадоха идеите си! :-) На 20 ще ви пиша да ви разкажа как е минало и какво е станало :o :) :) :)
Ами чувала съм за противозачатъчни ,че забавят цикъла .. Ноо тва ОПРЕДЕЛЕНО НЕ Е ЗДРАВОСЛОВНО ако имаш цикъл от по малко от 2-3 години .. По-добре тампони .. Признавам ,не ми се е случвало,но сигурно е гадничко ,но точно това нещо не можеш да го спреш ..
добре де първо кво прави тук тази тема... :? иначе наистина има тампони...но да знаеш,че когато си в цикъл възможността за инфекции е по-голяма,но лично аз съм го пробвала варианта с тампоните много пъти и съм си окей
Ех, хора и аз имам голям проблем.. НЕ МОГА ДА БОРАВЯ С ТЪРСАЧКАТА!!
BePoHuKa
08-12-2009, 02:33
Ех, хора и аз имам голям проблем.. НЕ МОГА ДА БОРАВЯ С ТЪРСАЧКАТА!!Не че ти не можеш, ами търсачката не бачка... :o
Не исках да правя нова тема , затова пиша тук.
Утре заминавам на море , а ми дойде.Още съм девствена обаче и мога ли да използвам тампони ?
BePoHuKa
08-18-2009, 17:16
Не исках да правя нова тема , затова пиша тук.
Утре заминавам на море , а ми дойде.Още съм девствена обаче и мога ли да използвам тампони ?Тампон за девственици. ;)
Punisherrr
08-19-2009, 12:18
Закъснява ми с 5 дена,а утре тръгвам на море.. :) :-) >
Пуснато на: Нед Авг 09
А днес сме какво ? > Сря Авг 19
;)