View Full Version : Миграция на обица
MrUndaztood
08-09-2009, 15:50
Другата или по-другата седмица ще ходя да си слагам обица на лявата вежда,мисля го от цяла година,от болка и евентуален белег не ме е трах,тъй като желанието е по-голямо.Та искам да попитам в какво се изразява миграцията на обица и средно колко месеци (ако не се възпали) трае преди организма да я отхвърли,трябва ли ако започне миграцията да се премахне?
Миграция почти винаги има. При нея кожата намялява, появява се червенина.. Много зависи от организма, при някои още на 2рия месец мигрира, на някои след няколко години, и рядко - никога. Ако маалко ти намалее кожата, обаче няма червенина - спокойно не мигрира, само се намества. И е хубаво да се махне, когато започне да мигрира, за не се скъса. И все пак поразгледай тук, има мноого инфо - piercing-bg.com
MrUndaztood
08-09-2009, 16:49
Благодаря ти много.Сега ще прегледам.
А иначе мога ли да се продупча на същото място когато недай се боже се наложи да я махна и след колко време трябва да е (в смсиъл при всеки е различно,просто за някавки признаци,че кожата е "готова" отново да понесе)
Няма защо.
Ами мисля, че може, но след няколко месеца, ако е съвсем на същото. :)
какво значи миграция на кожата :-o
да, как мигрира обица :-o
MrUndaztood
08-10-2009, 10:26
Ники,благодаря отново :)
По принцип кожата изтънява след време с цел отхвърлянето й,поради това трябва да се махне докато заздравее иначе може да се скъса ,плюс това зависи как се грижиш за нея,може да изкара и дни и години.
Миграция-местене.
Отивам да седупа стискайте палци да ми пасне,че много се притеснявам :( :-o :-o
какво значи миграция на кожата :-o
това е когато кожата на мястото където е сложена обицата постепенно изтънява и накрая се къса, затова е по-добре при забелязване на миграция обицата да се свали преди да се е скъсала и да остане кофти белег.
Към авторката: миграцията е индивидуално нещо. Имам приятел, на който му издържа 2 месеца, имам и приятелка която си ходи с нея вече година и повече. При евентуално мигриране на обицата пак можеш да се пробиеш, стига мястото да е зарастнало преди това ;)
brokeninside13
08-10-2009, 21:58
боже........миграция :-o тва опасно ли е ако не се земат мерки?
Еми опасно е за тва, че ако не се махне обецата може да се скъса да стане гаден белег...
Jamalska
08-11-2009, 08:41
Мойта на пъпа мигрира малко в дясно и спря хаха и така си остана.