Влез

View Full Version : Миграция на обица

MrUndaztood
08-09-2009, 15:50
Другата или по-другата седмица ще ходя да си слагам обица на лявата вежда,мисля го от цяла година,от болка и евентуален белег не ме е трах,тъй като желанието е по-голямо.Та искам да попитам в какво се изразява миграцията на обица и средно колко месеци (ако не се възпали) трае преди организма да я отхвърли,трябва ли ако започне миграцията да се премахне?

NIKY
08-09-2009, 16:29
Миграция почти винаги има. При нея кожата намялява, появява се червенина.. Много зависи от организма, при някои още на 2рия месец мигрира, на някои след няколко години, и рядко - никога. Ако маалко ти намалее кожата, обаче няма червенина - спокойно не мигрира, само се намества. И е хубаво да се махне, когато започне да мигрира, за не се скъса. И все пак поразгледай тук, има мноого инфо - piercing-bg.com

MrUndaztood
08-09-2009, 16:49
Благодаря ти много.Сега ще прегледам.
А иначе мога ли да се продупча на същото място когато недай се боже се наложи да я махна и след колко време трябва да е (в смсиъл при всеки е различно,просто за някавки признаци,че кожата е "готова" отново да понесе)

NIKY
08-09-2009, 17:24
Няма защо.
Ами мисля, че може, но след няколко месеца, ако е съвсем на същото. :)

shell
08-09-2009, 18:22
какво значи миграция на кожата :-o

ameli
08-09-2009, 18:42
да, как мигрира обица :-o

MrUndaztood
08-10-2009, 10:26
Ники,благодаря отново :)

По принцип кожата изтънява след време с цел отхвърлянето й,поради това трябва да се махне докато заздравее иначе може да се скъса ,плюс това зависи как се грижиш за нея,може да изкара и дни и години.
Миграция-местене.

Отивам да седупа стискайте палци да ми пасне,че много се притеснявам :( :-o :-o

N0_feAR
08-10-2009, 15:12
какво значи миграция на кожата :-o
това е когато кожата на мястото където е сложена обицата постепенно изтънява и накрая се къса, затова е по-добре при забелязване на миграция обицата да се свали преди да се е скъсала и да остане кофти белег.
Към авторката: миграцията е индивидуално нещо. Имам приятел, на който му издържа 2 месеца, имам и приятелка която си ходи с нея вече година и повече. При евентуално мигриране на обицата пак можеш да се пробиеш, стига мястото да е зарастнало преди това ;)

brokeninside13
08-10-2009, 21:58
боже........миграция :-o тва опасно ли е ако не се земат мерки?

NIKY
08-11-2009, 08:34
Еми опасно е за тва, че ако не се махне обецата може да се скъса да стане гаден белег...

Jamalska
08-11-2009, 08:41
Мойта на пъпа мигрира малко в дясно и спря хаха и така си остана.