View Full Version : Момичетата или момчетата?
Понеже търсачката не бачка ,не знам има ли подобна тема ,реших да пусна една.Как мислите кои са виновни да стават гафовете от аналния секс/насирането/,момичетата или момчетата,или може би и момичетата и момчетата?
А вие ималили сте подобни гафове и каква ви е била реакцията?
golqmumnik
08-09-2009, 17:07
Не е виновен тоя дет ибал дупарата,а тоя дет му я дава. 8)
KokoDjambo
08-09-2009, 18:16
Не е виновен тоя дет ибал дупарата,а тоя дет му я дава. 8)
Много правилно казано.2/3 от вината е на женките,а 1/3 се пада на мъжа.Като си знае дрисливия задник ,що дава там да го отреже?После олии тва гадно онова гадно станах за смях,насра ме.
Момчетата сме виновнки може би ако ги лангъркаме отзад малко по бързо и пак не е гаранция ,че ще стане гаф,освен ако не я изчаткаш умишлено в бъбреците.Е тогава гарантирано се усират,дори и се понапикават някои!
Какво толкова ви е кеф да си навирате пишките в задниците си не мога да разбера.... Непонятно ми е...
titinkaa
08-09-2009, 20:22
Анален :? мн е гнусно да си навирате пишките там а и няма някои по извратени дето като го изкарат и го дават на момичето да им го лапа :x :lol: :lol: :lol: а колкото до насирането,това става когато момчето рязко си го изкара от дупето,чувакла съм че трябва бавно да се изкарва за да не се получава гаф,ама ако момчето е неопитно кво очаквате да стане освен гаф
ами ако се изсере мацката преди това.. няма да има гаф колкото и да я праскат :)
SunFl0w3r
08-09-2009, 20:45
abe mom4etata kvo tolkova nastoqvate za toq analen seks be?!
ne e li razli4no use6taneto po skoro za momi4eto - za vas e vse taq v koq dupka si go navirate s izvinenie ne vqrvam da use6tate koi znae kakva razlika.p1k da ne govorim 4e nqkoi idioti pravqt analen i posle vagonalen i prosto ne znaqt kvo stava s momi4eto posle
NAISTINA MOLQ VI OBQSNETE MI KAKVO TOLKOVA VI KEFI V TOQ ANALEN SEKS BE :o
Babyto1995
08-09-2009, 20:48
Според мене вината е в момчето.
според мен наи голяма вина има комшията!
Какво толкова ви е кеф да си навирате пишките в задниците си не мога да разбера.... Непонятно ми е...
Турска му работа... ми то с тоя анален секс, мъж ли е, жена ли е, губи се смисъла. Аз лично съм правил, но никога не съм настоявал за това. Ако някоя иска правя, ако ли не - не правя. Все едно ми е.
мен много ме кефи аналния секс....много обичам да си играя с анусчето на приятелката ми ....но само външно тя много се кефи :grin: :grin: обаче не сме анален правили и не смятаме ..всяка дупка си има предназначение грубо казано :-D иначе и аз незнам ама много възбужда
МнениеПуснато на: Нед Авг 09, 2009 11:45 pm Заглавие:
abe mom4etata kvo tolkova nastoqvate za toq analen seks be?!
ne e li razli4no use6taneto po skoro za momi4eto - za vas e vse taq v koq dupka si go navirate s izvinenie ne vqrvam da use6tate koi znae kakva razlika.p1k da ne govorim 4e nqkoi idioti pravqt analen i posle vagonalen i prosto ne znaqt kvo stava s momi4eto posle
NAISTINA MOLQ VI OBQSNETE MI KAKVO TOLKOVA VI KEFI V TOQ ANALEN SEKS BE Surprised
beliqsmok
08-09-2009, 22:30
:shock: ебаси темата ...
Така .. във всеки конкретен случай може да има различен виновник . По принцип причините за "гафовете" са доста .. Най-често е че момичето не е минало през тоалетната преди извършването на сякви такива действия .. Но пък от друга страна при по рязки тласъци момчето също може да е виновен .. за това отговора ми е :
ЗАВИСИ ОТ СЛУЧАЯ :)
50:50...Това е.Като не знае пича как става мохабета ,ще я насере.Ако мацката е прекалено самоуверена,пак ще се насере.Ако и двамата са новобранци-трагедия!
BePoHuKa
08-09-2009, 22:54
ами ако се изсере мацката преди това.. няма да има гаф колкото и да я праскат :) хаха! Да, ама друг път! ;)
По темата: ами зависи.. може и на двамата да е вината. Ако тя не се е подготвила добре или ако той не го прави както трябва. Може и 2-те едновременно.
ами ако се изсере мацката преди това.. няма да има гаф колкото и да я праскат :)
Ако има разстройство ?
YourPoison
08-10-2009, 09:18
и аз това се питам ..
KeInEnAmE
08-10-2009, 09:23
и на мене :lol: :lol: