View Full Version : Картофена диета
NqkfaNikakva21
08-09-2009, 17:29
та някой правил ли я е ?
държи се 5 дни, като се яде само картофи ( 1-1.5кг )
и то се препоръчва да са варени или пък печени без мазнина
не трябва да се консумира и сол :)
vampire_girl_
08-09-2009, 17:34
Сега ще има коментари от рода на "Вредно е и бла,бла..." ,ама то тука всяка диета е вредна.
По темата - зариби ме,бе xDD
Ще я пробвам :smt023
емии аз за картофите не съм чела особено хубави неща смисъл тежка храна са пък и в 100 грама Варени картофи - 74 Kcal а пък в
100 грама Картофи задушени - 85 Kcal .. незнам де всеки случай няма да е от т.наречените нискокалорични диети 8-)
Luscious_Heart
08-09-2009, 17:50
Ми да не би да има полезна диета от тоя тип?
Само картофи... само кисело мляко.. нз си кво.. И после преяждаме с луканки. :razz:
vampire_girl_
08-09-2009, 18:01
За закуска можете да изпиете чаша прясно мляко. След обяд – 300 грама картофено пюре. За вечеря си напвавете картофена салата, състояща се от 250 грама картофи, едно твърдо сварено яйце, сол, оцет, растително масло и малко пипер.
При тази диета ще се чувствате сили, а резултатът ще идва неминуемо – всеки ден с 500 гр. свалено излишно тегло.
NqkfaNikakva21
08-09-2009, 18:03
ами не, аз мисля, че диетата трябва да има резултат, защото попринцип не съдържат мазнини, а въглехидрати и белтъчини, които от своя страна ни зареждат със сили, не се чувства глад .. но всеки организъм е различен :)
billytalent
08-09-2009, 18:16
Аз преди време бях карала 4 дни само на картофена салата по цял ден и свалих 2 кг. :D
tonity95
08-09-2009, 19:07
Само картофи... само кисело мляко.. нз си кво.. И после преяждаме с луканки. :razz:
:razz:
titinkaa
08-09-2009, 20:41
ще отслабнеш дори и да не е с картофи,ако ядеш всеки ден сутрин обед вечер само ориз пак може да отслабнеш,това ти го дадох като пример,защото когато приемаш всеки ден една и съща храна организма почва да сваля килцата,така че с всичко става,дори само шоколад да ядеш пак ще отслабнеш
amour4eto
08-10-2009, 06:19
:razz:
+1 :D
По темата:Ами не знам,не съм я пробвала...но може би ще опитам.По принцип картофите са много полезни :)
ElinoOor
08-10-2009, 06:24
действа 8-)
сериозно ви говоря тая диета има поразителен ефект от личен опит говоря :D
айде смело :D :D
оо печени картофки на скара или на фурна със сиренце ооо :-) мн обичам картофи :-) ще я опитам!
NqkfaNikakva21
08-10-2009, 21:13
мм не ... сирене не може 8-)
само картофи .. :-D
ще отслабнеш дори и да не е с картофи,ако ядеш всеки ден сутрин обед вечер само ориз пак може да отслабнеш,това ти го дадох като пример,защото когато приемаш всеки ден една и съща храна организма почва да сваля килцата,така че с всичко става,дори само шоколад да ядеш пак ще отслабнеш
ама после, като спреш еднообразието и кфо става организма качва килцата :lol:
то каквото и да ядеш, ако е само то по цял ден пак ще свалиш.. така че предпочитам нещо по-вкусно от тъпите картофи
nimfa716
08-13-2009, 18:02
:D :D :D :D не не не не не ми то си е така диети диети и кфо после луканкии :D :D :D :D :D :D