View Full Version : Прошепна тя
suunnseT
08-09-2009, 21:54
-Това е последната ни нощ заедно-прошепна тя-последната в,която виждам лицето ти,вдишвам парфюмът ти... Утре всичко ще е мираж,но аз обещавам пред теб и пред нощта,че винаги когато погледна луната ще виждам твоите очи,ще чувствам твоите ръце,ще помня първият ни танц,на най-прекрасната песен.И знаеш ли защо ще помня ? – И знаеш ли защо няма да забравя,винаги когато чуя тази песен,моля се да се усмихна не с тъга,че теб те няма,а с мечта,че отново ще те имам... Не мислех,че мога да изпитвам сладострастие... ще ми се да кажа любов,но не искам да е истина,не искам да бдиш в сънищата ми,ще носиш болка,ще ме караш да се връщам в спомени,които за жалост няма да мога да преодолея...Благодаря,че ме накара да повярвам в себе си,че ме вдигна на крака и,че сега съм онази нова личност,чието сърце ще понесе удари,на които ти ме научи да отвръщам,но не ме научи да преодолея теб и това,че сега те няма и,че си на хиляди километри от душата ми.
PurpleDream
08-09-2009, 21:58
яко е...харесва ми...какво е :D
ShtrudeL
08-09-2009, 22:01
Тва ми е познато...от къде е?
suunnseT
08-09-2009, 22:03
Една от поредните любовни истории,
моята... споделена,но невъзможна,
предполагам вече хиляди километри ме делят,
от това което винаги съм мечтала да имам,
но не ми е писано,явно !
Edit : иначе е мое творение .. не съм особено добра
PurpleDream
08-09-2009, 22:05
оо не си единствена успокой се,от години искам нещо което никога няма да имам,и макар че го виждам рядко,нещото ще заминава в чужбина и съвсем няма да го виждам...айде да се напием и да удавим мъката 8-)
suunnseT
08-09-2009, 22:10
Ех аз го имам,
ама то заминава
и аз се чувствам ужасно,
депресирана и уморена да страдам...
Няма да го забравя,отново ще го видя,
убедена съм,но едвали ще е скоро.. това ме боли...
PurpleDream
08-09-2009, 22:18
е,значи ти си по-добре от мен,но офертата още важи 8-)
suunnseT
08-09-2009, 22:26
приемам,дано помогне ! :)
PurpleDream
08-09-2009, 22:31
\:D/ дано...
Много е готино... Много ми харесва! Лошото е, че се потвърждава тезата ми, че истински хубавите неща винаги са породени от силна тъга... :?
Все пак ми се иска да ти кажа нещо хубаво, да те окуража - не сте първата двойка, която се разделя заради ходене в чужбина, но не са и малко тези, които приемат това като преходен период и успяват да си запазят връзката! Всичко хубаво... :)
vampirekiss
08-10-2009, 08:12
красиво е!
Snickers
08-10-2009, 08:16
красиво е! ;-)
SexyDqvolche
08-10-2009, 08:56
Чудесно,чудесно :smt038 :smt089
KeInEnAmE
08-10-2009, 08:57
ако си го писала ти е много добро поздравления хубави думи :) :P
0nem0retIme
08-10-2009, 09:04
:)
lifelesscorpse
08-10-2009, 11:11
Страхотно е!Разчувства ме... :-# :-# :-# :smt012 :-#
GabisiTa
08-10-2009, 11:57
Много е хубаво. Браво!
прошепна тя...... мършо ебu се у гъза
evelinka1122
08-10-2009, 13:27
прошепна тя...... мършо ебu се у гъза
ако няма какво умно да кажеш, по-добре не казвай нищо!
прекрасно е!!!!!!
DeViLgIlrL16
08-10-2009, 17:02
много красиво... :-)
п.п: намирам се в подобно положение... но не заминава в чужбина ми е в друг град - това не е любов но се пак... :cry: Още го обичам... и винаги ще е тук <3 ... :(
lipsvashh_mi
08-10-2009, 18:07
уникално е....много тъжно,но пък и вдъхновяващо...евала на автора :)
DoYouLoveMe
08-10-2009, 23:54
страх0тн0 е :cry:
Dollystar
08-11-2009, 05:59
Супер е :-)
BePoHuKa
08-11-2009, 06:06
Ох..разбирам те перфектно! И аз мила споделям мъката ти! :( :cry: Ще го преживееш! Пак ще се видите, сигурна съм! Поддържайте връзка в скайп и се чувайте често! Ако положите усилия, нещата ще се оправят. :)
suunnseT
08-11-2009, 09:05
Благодаря ви...
Въпроса е,че едвам го преживявам..
Никога не съм се чувствала така ...
Красиво е ,наистина :) .. И ми е леко познато,даже ,когато го прочетох се поизплаших .. И аз съм в подобно положение ,с тази разлика ,че сме в различни градове .. И знам,че боли ,наистина много !
мм тва ми харесаа ... :grin: :grin: ;-) браво авторке ... :-)
sweetchef
08-11-2009, 12:31
Хубаво е :)
Assshley
08-11-2009, 12:40
Добро е наистина. :) Знам какво е чувството да си далеч от някого,когото обичаш с цялото си сърце . Има само два варианта или да го забравиш и да си изградиш нов живот без него или винаги се измъчваш от мисълта,че го няма. :(
suunnseT
08-11-2009, 12:46
Добро е наистина. :) Знам какво е чувството да си далеч от някого,когото обичаш с цялото си сърце . Има само два варианта или да го забравиш и да си изградиш нов живот без него или винаги се измъчваш от мисълта,че го няма. :(
Логично е да го забравя..
Искам,но незнам как да го постигна..
Или както всички знаем - това е живота..
Това е най-ужасния вариант на любовта
да е споделена,но невазможна....
Whyniser
08-11-2009, 16:30
Логично е да го забравя..
Искам,но незнам как да го постигна..
Или както всички знаем - това е живота..
Това е най-ужасния вариант на любовта
да е споделена,но невазможна....
Логично или не да го забравиш
с волята и вятъра тръгни напред
Любовта отново ли си търсиш
остави миналото зад теб... :)
DevilWish
08-11-2009, 16:51
Здравей!Първо ,направи нещо ,защото имаш талант ;) Не го пропилявай, запиши се я онлайн я не, някъде в някой форум или нещо такова ,където можеш да развиваш напред таланта си ;)
Второ ,напълно те разбирам, защото аз самата заминах в чужбина и трябваше да се разделя с приятелят си ,който безумно много обичах :С :( В последствие ,той се самоуби (известно време след това) :( Така че ,повярвай ми разбирам те!! :( Но бъди силна ,защото твоето момче ще иска това ;) А за друг, че ще си намериш, ще си намериш, но него никога няма да забравиш.
Постарай се ,да си спомняш само хубавите ви мигове (ако въобще е имало и лоши) ;) Запази го ,като красив спомен.Не губи надежда, нито контакт.Дори всичко да остане само едно приятелство е много по-добре ,от колкото да се забравите ;)
suunnseT
08-11-2009, 18:56
Здравей!Първо ,направи нещо ,защото имаш талант ;) Не го пропилявай, запиши се я онлайн я не, някъде в някой форум или нещо такова ,където можеш да развиваш напред таланта си ;)
Второ ,напълно те разбирам, защото аз самата заминах в чужбина и трябваше да се разделя с приятелят си ,който безумно много обичах :С :( В последствие ,той се самоуби (известно време след това) :( Така че ,повярвай ми разбирам те!! :( Но бъди силна ,защото твоето момче ще иска това ;) А за друг, че ще си намериш, ще си намериш, но него никога няма да забравиш.
Постарай се ,да си спомняш само хубавите ви мигове (ако въобще е имало и лоши) ;) Запази го ,като красив спомен.Не губи надежда, нито контакт.Дори всичко да остане само едно приятелство е много по-добре ,от колкото да се забравите ;)
За таланта,казвали са ми да се занимавам сериозно,
но не съм пробвала .. а за теб,тва със самоубийството,
незнам как си го преживяла.. това е много сериозно..
Благодаря за разбирането (: