Влез

View Full Version : Въпрос за отслабване!

sladurkata92
08-09-2009, 22:36
Здравейте!

Значи имам следния проблем.. преди време качих доста ненужни кила, но за щастие почти успях да си възвърна предишната хорма. Само дето там (кадето съм оградила с червено) много трудно отслабвам и е доста грозно като облека нещо, защото на другите места съм слаба а там :X
Някой може ли да ми препоръча някакви упражнения или съвети именно за тази част от тялото?
Благодаря предварително!

http://www.album.bg/miminka92/images/16502378/

П.П. използвала съм снимка на Р.Кръстева за което се извинявам :)[/img]

n3v3r4z
08-10-2009, 00:12
Не знам дали ходиш на фитнес или не ... но във всеки що годе нормален фитнес има един уред, където се хващаш и почваш да се въртиш наляво-надясно. Той е именно за тази част :P ... Има и един друг вариант, обаче не знам колко е ефикасен ... Лягаш на леглото примерно така че точно тази част от тялото ти да е на ръба на леглото * дори трябва да е малко над ръба *, през това време краката ти или трябва да са затиснати с нежко тежко, или някой да ги държи затиснати, и почваш нагоре-надолу :) Можеш да пробваш и с коремни преси с усукване ... С вдигнати във въздуха крака, с левия/десния крак в/у другия, с 2-та крака на земята и :o

storex
08-10-2009, 01:54
Аз пък искам да питам как ги трупаш тези килца, щото аз пък нямам нищо против да ги кача - само не казвай "с яко ядене" :)

sladurkata92
08-10-2009, 02:28
Аз пък искам да питам как ги трупаш тези килца, щото аз пък нямам нищо против да ги кача - само не казвай "с яко ядене" :)

ами просто по рано спортувах мн.. тичах всеки ден по много време.. отделно тринирах.. танци.. какво ли още не.. хранех се мн здравословно.. но в един момент оставих всичко.. и за жалост качих доста кила..

MP
08-10-2009, 06:01
Точковата редукция или слвалянето на мазнините от определена част на тялото е мит.Като сваляш,сваляш навсякъде.В този ред на мисли,трябва да правиш кардио упражнения.Тичане,велоерго метър - те ще помогнат.

MP
08-10-2009, 06:05

Направи си хранителен режим с преобладаващи храни : шоколади,вафли,дюнери,пици, газирани напитки (може и алкохол),голямо количество чипс,много хляб и пържено.Резултатите няма да закъснеят.Успех!

ElinoOor
08-10-2009, 06:27
начи има едно упражнение дето не мога да го обясня като хората ама айде.. :
начи почваш като за обикновена преса и докато изправяш се извърташ настрани и така редуваш ляво и дясно
не знам дали обясних като хората,но е много ефикасно :-D

n3v3r4z
08-10-2009, 09:04
начи има едно упражнение дето не мога да го обясня като хората ама айде.. :
начи почваш като за обикновена преса и докато изправяш се извърташ настрани и така редуваш ляво и дясно
не знам дали обясних като хората,но е много ефикасно :-D

Twist up 8-) Демек на български усукване ... Аз вече писах де, но иначе съм съгласен, че е ефикасно.

j_adore2
08-10-2009, 09:37
Заставаш права и хващаш в едната ръка 2 гирички(ако нямаш - шише вода .. или нещо подобно) ии се накланяш на страната,в която си хванала гиричките. :P Иначе въртенето на обръч също помага ;)

DarkKisss
08-10-2009, 09:39
Прочетох ти темата и мисля че ти трябва наклони за да разтягаш тази част от тялото или да въртиш обръч също)))

http://i32.tinypic.com/wnqxs.jpg

sladurkata92
08-10-2009, 12:28
Благодаря ви много за коментарите.. ще пробвам това с усукването, както и доста тичане, дано ми помогне :)

MP
08-10-2009, 16:35
Да се приеме ли,че храненето си го оправила?Това все пак е най-важно.