Влез

View Full Version : Той започна да ме наранява супер много

mechtaq_za_teb
08-10-2009, 07:15
Не знам на кого да споделя... едва ли някой би ми обърнал внимание. Останах без приятели заради него, защото съм го била пренабрегвала заради тях.
Отначало не беше така сериозно. Казвах си:няма да се влюбваш. Обаче след половин година се поддадох.
Сега започнаха проблемите. Той се държи с мен както си иска. Забранява ми, изкарва си го на мен. Той излиза с приятели. Прибира се, когато си поиска. Ходи по кафета, а аз си седя в нас.
Аз съм виновна, когато някое момче ми пише. Тогава скандала става още по-лош, защото не трябвало да си пиша с други момчета. Когато му падне ми тегли майна, обижда ме.
Нямам сили вече да търпя, но го обичам толкова много. Позволих си да го направя. Имаш период, в който ако това беше станало щях да го зарежа. Обаче сега.... ами адски трудно е.
Разкъсвам се... хем знам, че не трябва да позволявам на никой да се държи с мен така. Обаче и не си представям утре да съм без него. Нямам към кого да се обърна... всичките ми приятели и приятелки ме гледат на кръв. Какво да направя.... само не ми казвайте да го оставя. Няма да го направя. Опитвам се да поговоря с него, но всеки път стигаме до скандал, в който аз оставам сама на някоя пейка, плачейки, защото той е решил че пак съм виновна. :( Искам съвет просто.[/b]

abv01
08-10-2009, 07:23
Аз пък ще ти кажа да го оставиш :)

Aicken
08-10-2009, 07:24
зарязвай го

Whyniser
08-10-2009, 07:25
Проблема е в теб.Прекалено много го оставяш да те контролира.A няма смисъл от такава връзка.И ти си човек и си имаш свои права,интереси,мечти и т.н. Просто поговорете много много хубаво на 4 очи и му кажи как се чувстваш,че не може да те контролира и да прави от теб марионетка.

ShtrudeL
08-10-2009, 07:25
Не го търси. Не му обръщай внимание и не му показвай че се интересуваш от него и от тва кво става с него Оо Ако той те потърси ок...ако ли не просто няма смисъл да си с него...колкото и да го обичаш в един момент на човек му писва да бъде тъпкан и то от човек който обича...

mechtaq_za_teb
08-10-2009, 07:26
Не го търси. Не му обръщай внимание и не му показвай че се интересуваш от него и от тва кво става с него Оо Ако той те потърси ок...ако ли не просто няма смисъл да си с него...колкото и да го обичаш в един момент на човек му писва да бъде тъпкан и то от човек който обича...Правя го... няма да го потърся, докато той не го направи.

Punisherrr
08-10-2009, 07:27
И как да не ти кажем да го оставиш... :-o
Какво не си представяш толкова без него? Не можеш ли да си представиш как утре ще срещнеш човека,който ще те уважава и цени? Щом не си щастлива с този...защо си се оковала така. :?
Ако имах такава връзка нямаше да приказвам за обич изобщо ;)

RaZzer
08-10-2009, 07:32
Не го търси. Не му обръщай внимание и не му показвай че се интересуваш от него и от тва кво става с него Оо Ако той те потърси ок...ако ли не просто няма смисъл да си с него...колкото и да го обичаш в един момент на човек му писва да бъде тъпкан и то от човек който обича...Правя го... няма да го потърся, докато той не го направи.

Но когато те потърси едва ли много ще се е променил... Единственият начин, по който можеш да се опиташ да му "налееш акъл" в главата е ако го оставиш и хубаво му обясниш причините за това - след като осъзнае грешката си сам ще прецени дали да те потърси и дали е способен да се промени! :)

SmiLe1
08-10-2009, 07:32
Момиче,единствения начин е да го оставиш.Наистина,трудно ще ти е,но няма как иначе.Не може да продължава да се държи така с теб.Ти го обичаш.А той теб?Помисли хубаво какво искаш наистина,обмисли бъдещето си,защото надали той ще се промени.Нали знаеш поговорката:Вълкът козината си мени,но нрава-не.Но знае ли се,може пък и да се промени.Това зависи само от него.Стегни се и му покажи,че насреща му стои момиче,което знае какво иска.Заплаши го,че ако не се опита да се промени /поне малко/,ще го напуснеш.Ако те обича истински и държи на теб ще направи усилия.

Itgirl
08-10-2009, 07:53
абе как може да се оставиш на едно момче да те накара да се чувстваш толкова унизена естествено че трябва да го зарежеш и то без обяснения за да може сам да се замисли а ако не се толкова по-лошо защото няма да си последната която ще го зареже..............незнам ама според мен тоя нищо не заслужаваааааа

mechtaq_za_teb
08-10-2009, 07:57
Аз съм пълна идиотка. :-x

mechtaq_za_teb
08-10-2009, 08:07
Говорихме току що... той ме потърси. Ииии чувствам се спр зле... питах дали ще спре да се държи така. Но той дълбае и дълбае... толкова ми е гадно. От 3 часа не съм спряла да плача... ама кво му пука на него. ;( :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x

Itgirl
08-10-2009, 08:16
ама според мен ти дори трябва да спреш да му вдигаш телефона и да говориш с него просто кажи край и когато те търси не отговаряй с думи не става абсолютно нищо повярвай ми....

mysticinside
08-10-2009, 08:18
Проблема е в теб.Прекалено много го оставяш да те контролира.A няма смисъл от такава връзка.И ти си човек и си имаш свои права,интереси,мечти и т.н. Просто поговорете много много хубаво на 4 очи и му кажи как се чувстваш,че не може да те контролира и да прави от теб марионетка.

ПОДКРЕПЯМ С 2 РЪЦЕ! Ако наистина ти трежи това което си написала просто налагай и себе си в една връзка няма по водещ от другия ама явно тоя пич е пълен боклук ( извинявам се дето убиждам) но не показва с нищо че е мъж пък камо ли да те е заслужил ...едни кажи му 2 приказки тегли му 1 майна и смело напред :-)

Nadelina
08-10-2009, 08:31
^Не си пълна идиотка. Влюбена си.
Нали се сещате, че за да се влюбим са ни нужни много неща, всеки си има недостатъци, отрицателни черти. Не оправдавам момчето, но оправдавам авторката, защото знам какво е да обичаш и да се привържеш към някого до толкова, че сякаш без него и теб те няма. Трябва да проведеш един разговор с него, с който ти сама за себе си да разбереш какво си ти за него, защото в сегашния момент ти не знаеш какво означаш ти и как те възприема. Ако си парцал, добре, ама ако си му гадже, което обича, значи нещата трябва да се променят. И не защото ти страдаш, а защото той трябва да го осъзнае, ако не го е и всъщност му е приятно. Остави го да се замисли след разговора и нещата ще си дойдат на местата - за добро или лошо.

KeInEnAmE
08-10-2009, 08:50
той няма право да се отная по тоя на4ин с тебе и аз ако бех на твое място отдавна да съм му теглила една майна все пак той си прави квото иска и не той е 4овека който трябва да ти казва с кого да си пишеш и с кого не но все пак ще намериш то4ния 4овек този мисля 4е определено не е просто си хлътнала здраво или просто си влюбена това ти си знаеш успех дано от вси4ки съвети тук да намериш пне 1 който да ти помогне :)

sladkalady
08-10-2009, 08:52
Kолкото и да си влюбена,колкото и да го обичаш ,способна ли си да търпиш такова поведение..способна ли си да търпиш нараняванията от негова страна.Ако любовта ти носи болка,огорчение,страдание, о тогава това не е любов.Не заслужаваш такова отношение.Той няма да се промени ...нещата дори може да станат по-лоши.
Всеки сам трябва да направи своя избор-избери това ,което е най-доброто за теб,а то със сигурност не е свързано с момчето ,с което си :?

SexyDqvolche
08-10-2009, 09:11
Щом те кара да плачеш и не ти позволява да си имаш лично пространство... :? не мисля ,че той ако те обичаше щеше да ти го причинява...Знам ,че те боли мила но ако продалжаваш още така мисля ,че ще си останеш без приятели и наранена!Не го допускай ... Или поговори с него ,че ако те обича да се спре ако не къъъсай!.. Другия вариянт е да не ти пука какво ти забранява ,прави си каквото искаш като ти се размрънка пак му обясни защо го правиш....
П.С: Надявам се да си ме разбрала защото доста го умотах :)

0nem0retIme
08-10-2009, 09:15

++

И ако не те разбере,го зарежи.. :)

Izzy_
08-10-2009, 09:18
Докато има тъпи момичета,ще има нагли момчета...

Nam3less3
08-10-2009, 09:19
Къде ги намирате такива и как изобщо може да го обичаш още не знам. Чудя ви се на акъла, защо позволявате такова нещо да се случва с вас.
Толкова ли няма по-добри момчета, че все като тръгнете с някой ви прави живота ад?
"Хубавите ябълки прасетата ги ядат" :D

mechtaq_za_teb
08-10-2009, 16:45
Видяхме се и говорихме. Мисля, че си изяснихме много неща. Смятам, че казах каквото имах и направих достатъчно. Надявам се нещата да се оправят. Ако ли не... колкото и да ме боли ще сложа край на всичко.

SuperBadSuperFresh
08-10-2009, 18:25
Ами озъби му се малко и ти.Един път ти го обвини в нещо.Ако стане по-лошо,направо му тегли една майна.Обаче и след това няма да ти е лесно.Трябва да си върнеш доверието на приятелите ти,да разбереш че НИКОЙ не може да се държи така с теб...