View Full Version : подарък за сватба
Nadelina
08-10-2009, 11:15
Знам, че сигурно темата не е точно за този раздел, но все пак става дума за любов. Интересно ми е като отидете на сватба, и нали накрая младоженците подаряват различни символични подаръци - било то сърца, картички, кристални животинки, на всички гости, кой от тези подаръци (ако е имало нещо различно и по-специално и запомнящо се) ви е впечатлил много?
Nam3less3
08-10-2009, 11:35
Бил съм на сватби, но не си спомням такива неща. Обаче каквото и символично да подаряват, едва ли ще се намери нещо, което да е оригинално или да ме впечатли по-сериозно. Вече са изтъркани повечето работи :D
GabisiTa
08-10-2009, 11:49
Едва ли са много по-различни от стандартните подаръци, но на мен най много ми харесаха едни ангелчета :)
kindergarden
08-10-2009, 15:09
на сватба не съм ходила :( ама много ми се ходи 8-)
и да темата определено не е за този раздел :)
valdesbg
08-10-2009, 15:12
Ай да те водя :)
Казват че било забавно ;)
kindergarden
08-10-2009, 15:16
Казват че било забавно ;)кой ще се жени 8-)
valdesbg
08-10-2009, 15:19
Иве нали ще има ядене и пиене на корем, и музиката ще е на 6, кво значение има :)
kindergarden
08-10-2009, 15:21
айде...кога е сватбата? 8-)
Тя сестра ми вчера е била на сватба и ми се хвали,че си е взела хубава рокля :x : 8-)
опа...олях се....СТОП НА СПАМА 8-)
Аз шъ съм попъ имам опит! 8-)
Snickers
08-10-2009, 15:54
ходила съм на много сватби.
не знам за какво говориш. може би имаш предвид някакви символични сувенири. помня бях малка (на 5-6 може би) на леля ми и чичо ми на сватбата имаше едни порцеланови (или гипсови, май бяха гипсови) слончета, на панделка (от плат) пишеше Красимир и Красимира и вътре от тези кошничките за сватба. запомнила съм го, защото изядох бонбоните от кошничката, но и слончетата не бяха лоши. нали носят късмет.
Казват че било забавно ;)кой ще се жени 8-)
A3... KyMeeee чакаме те :D
Nellynka
08-10-2009, 16:58
Ами на последната сватба на която бях подаръчетата бяха две бели камбанки такива май бяха или порцеланови или гипсови бяха захванати за една сатенена кремава панделка , на единия край на панделката пишеше името на младоженката , а на другия на младоженеца. :)
Примерно дърворезба направени от дърво две влюбени гълъбчета на картина или нещо по така..скъпо е, но е страхотен спомен!!!!!![/b]
от сватбата на братовчедка ми (юли 2005)
http://yfrog.com/5dp8100038desktopresolutij
от сватбата на един приятел ( април 2009)
http://img91.imageshack.us/img91/8606/p8100037desktopresoluti.jpg
била съм и на други сватби, но без подаръчета :-D
mitakavg
08-10-2009, 17:56
когато бях сватбата на братовчедката на майка ми,подаръка беше две котки мъжката беше в синьо с шапка а женската своал<-това беше за децата (включително и аз).За големите бяха две костенурки пак в синьо и розаво :)