View Full Version : ами... бебе об6о взето
Здравейте моляви за помощ харесвам едно мом4е което е 14 години по голямо от мен :oops: оба4е е супер пе4ен и мое и да се полу4и не6о :) попне една целувка мозе :oops: оба4е 1 тои постоянно намеква 4е сум малка (наи добрата ми приятелка има същия проблем) та как да му доказа 4е не съм толкова малка :? БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО :)
ShtrudeL
08-10-2009, 17:23
та как да му доказа 4е не съм толкова малка :? БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО :)
Научи се да пишеш като за начало.
rozovsluncho
08-10-2009, 17:39
14 години разлика... малка си!Дори да си на 17 пак си малка
LittlePrincess
08-10-2009, 17:43
прав е, че си малка.
mitakavg
08-10-2009, 17:43
както и да го погледнеш пак си малка :)
PurpleDream
08-10-2009, 17:46
1.научи се да пишеш
2. малка си
3.не занимавай човека с глупостите си
lipsvashh_mi
08-10-2009, 18:01
разликата е огромна,за да се надяваш на каквото и да било...играй си с куклите докато можеш и като се научиш да пишеш правилно след години пак се обърни за някой съвет :D
SuperBadSuperFresh
08-10-2009, 18:22
Знаеш ли през къде му е за теб?
ImmortalForever
08-10-2009, 18:27
Абе момичеееееееееееее български учиш ли, бе???? :shock: :shock: :shock: :shock:
Здравейте моляви за помощ харесвам едно мом4е което е 14 години по голямо от мен оба4е е супер пе4ен и мое и да се полу4и не6о попне една целувка мозе оба4е 1 тои постоянно намеква 4е сум малка (наи добрата ми приятелка има същия проблем) та как да му доказа 4е не съм толкова малка БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО
100% съм пропуснала нещо...Божичко.. :shock: За тове добро ти го казвам...Знам, че ще почнеш да се зъбиш, 'щот си яка... не че ми пука, но все пак... За бога!Посещавай часовете по български език...
0nem0retIme
08-10-2009, 18:28
:razz:
mysticinside
08-10-2009, 18:59
Не те знам на колко си ама си явно под 14... Тоест си по-малка от нас хората, които ти пишем.Виж сега сладур когато ние сме били по на 12-13 (поне аз де) едва ли сме си мислили за гаджета и целувки изчакай още 1-2 години и тогава пак пиши,а ако наистина те интересува какво да правиш с това момче по-добре го зарежи защото той едва ли се интересува от по-малки :? :D
YouCantStopMe
08-10-2009, 19:06
:booooomb:
Трай си там.
След 1 седмица няма да го помниш.
Като ти види правописа може да си каже, че си на 2 човека Оо''
rozovsluncho
08-10-2009, 19:23
Спрете с тоя правопис бе?!Първо тя не пише в тетрадката си по български,ами в форум и после отговорете поне веднъж без да се злобите!
ShtrudeL
08-10-2009, 19:45
Спрете с тоя правопис бе?!Първо тя не пише в тетрадката си по български,ами в форум и после отговорете поне веднъж без да се злобите!
Вярно... досадно е 10 човека да ти кажат едно и също...не се заяждам, но как може да претендираш че си голям, като 2 думи не можеш да изпишеш правилно...И ок...не само за правописа...тя говори/изразява се просто като дете...
sladkish_14
08-10-2009, 19:46
1.научи се да пишеш
2. малка си
;-)
4.Не се вкарвай в сериали от малка 8-)
0.0 (smoke)
Това,че не може да пише значи,че е неграмотна,а не,че е малка!
А това,че имате 14г разлика значи много.
Ако нямаш най-малко 18 да знаеш,че на задника ти пише педофилия за него!
harmaiani94
08-10-2009, 22:39
Абе момичеееееееееееее български учиш ли, бе???? :shock: :shock: :shock: :shock:
Здравейте моляви за помощ харесвам едно мом4е което е 14 години по голямо от мен оба4е е супер пе4ен и мое и да се полу4и не6о попне една целувка мозе оба4е 1 тои постоянно намеква 4е сум малка (наи добрата ми приятелка има същия проблем) та как да му доказа 4е не съм толкова малка БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО
100% съм пропуснала нещо...Божичко.. :shock: За тове добро ти го казвам...Знам, че ще почнеш да се зъбиш, 'щот си яка... не че ми пука, но все пак... За бога!Посещавай часовете по български език...
дам ... :D
Самият факт, че ще се радваш на каквото и да стане (дори 1 целувка) - показва, че разсъждаваш като дете, независимо на колко си... а показва и колко (не) ти пука за него... Каквото и да правиш не мисля, че можеш да убедиш човек с 14 години по-голям, че си достатъчно голяма за него... :?
mitternacht
08-10-2009, 22:52
Лапенцето не обади ли на колко е?
По темата-мъкааа.... мъка.... мъка... и неграмотност....
По темата-мъкааа.... мъка.... мъка... и неграмотност....
^Еми ето ви отговор!
Абе оставяй го..
Ако не сега, то след време ще разбереш, че не е за теб..
Ако предположим, че си на 18 то той е на 32..
Но примерно си по-малка, лапенце както се вижда от почеркът ти..
Той ти е направо ТАТИ!!
Ае мани, какво се занимавам... :smt017 :lol: :lol:
той е 14 год по голям а ти сигурно си на 14 и по долу даже
Nadelina
08-11-2009, 06:19
Освен с машина на времето, друг начин не виждам.
Човека ти е казал, че си малка ... няма как да стане ... :? :?
П.С. Пиши грамотно ...
sweetchef
08-11-2009, 12:14
14 години разлика,множко са.Може би е прав че си малка :)
Не мога да разбера каква ще е тая връзка с 14 годишна разлика.Та той може да ти е баща едва ли не :) За мене това е абсурдна работа
И аз да кажа малка си :)
да и аз мисля, че в някой ваш чат повече ще го впечатлиш ако пишеш правилно :D нищо лично, но е така :?
anonimchetou
08-11-2009, 16:09
14 години разлика.. празни раоти .. :?
Здравейте моляви за помощ харесвам едно мом4е което е 14 години по голямо от мен :oops: оба4е е супер пе4ен и мое и да се полу4и не6о :) попне една целувка мозе :oops: оба4е 1 тои постоянно намеква 4е сум малка (наи добрата ми приятелка има същия проблем) та как да му доказа 4е не съм толкова малка :? БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО :)
ТЪПА си :?
mynichka
08-11-2009, 16:47
1.научи се да пишеш
2. малка си
CrazySweety
08-11-2009, 20:25
+1000
DevilWish
08-11-2009, 20:41
Хммм ,няма да те нападам за правописа ти ,защото без това сигурно ти е писнало от 3 страници "неграмотна си" ,но ще ти кажа, че вярвам ,че не можеш да пишеш просто на компютър.
Та по темата . . 14 години не е малко.Не се унизявай ,да му показваш ,че на всичко си готова дори само за целувка ;) ще му паднеш в очите, а и не само за него.Просто го остави малко.Той ти е казал ясно и просто ,че те има за малка.Ако не му се натрапваш обаче ,може би имаш процент шанс ;)
Надявам се ,че си достатъчно голяма и да знаеш какво искаш да стане между вас с това момче ;) И ако си наистина малка, повярвай ми ,че той има съвсем други идеали и идеи. . няма да ти говоря за секс и тн, но може да си има последствия тази връзка . . ;) Може би е за добро ,че нищо не става.А за теб той няма да е нито последният ,нито първият ,в който ще се влюбиш ;)
Малко звуча като някоя загрижена майка ,но . . ;) Смятам ,че малко мнение от тези по-горе ще ти помогнат ;)
И все пак успех!
Абсолютно.
GaBiIi__
08-11-2009, 22:26
хаха май не
ами да от писането наистина ти личат доста неща,но,мила,как ще излизаш с някой 14 години по-голям от теб...е възможно е ако ти беше на 30,а той на 45 например,но бас ловя,че ти си на 15-16 максимум,което значи,че той е на около 30...е какво може да си кажеш ти с този човек,той е на съвсем друг етап от живота или поне би трябвало да е...за мен не е готино това,но кой знае "любовта няма граници"
Човека ти е казал, че си малка ... няма как да стане ... :? :?
П.С. Пиши грамотно ...
+ :-) :D
Спрете с тоя правопис бе?!Първо тя не пише в тетрадката си по български,ами в форум и после отговорете поне веднъж без да се злобите! Да спрем с правописа ?! Аз все си мисля,че той не трябва само в часовете по български ,а и някога на практика ,може би ?! Дайте да почнам на турски да говорим направо,за по-лесно!
8992LIGHTER
08-12-2009, 12:45
ти си лапе ... на човечеца ше му писне от тебе
ImmortalForever
08-12-2009, 17:21
но ще ти кажа, че вярвам ,че не можеш да пишеш просто на компютър.
Толкова си мила!
100 % FAKE
Ти си пророк,имаш невероятната способност да откриваш очевидното :shock:
ам ти на колко си и според мен люйбовта граници няма ,но зависи той какво отношение имо към теб и какви намерения
anonimchetou
08-13-2009, 09:51
ти за себе си можеш да мислиш че не си малка, не се заблуждавай за него си и щом ти го казва какво има за доказване ?
producenta
08-13-2009, 09:56
Това е мил начин да ти каже''върви на май..та си''