View Full Version : Косата ..
Sladurchoo
08-10-2009, 17:59
Здравейте :)
Искам да ви попитам две неща .. :-D
Значи първо става въпрос за една прическа (ето я и нея: http://momi4eto.com/images/stories/downdos-a840.jpg ) искам да помоля да ми препоръчате някаква маша за коса, с която да си направя такива къдрици .. ако може да кажете и цената :)
и също ако някой може да обясни по-добре как да си я направя тази прическа :-D
Ии второ да ви попитам кой бретон ви харесва повече .. не става въпрос за цвета, а за формата .. :)
http://www.picvalley.net/u/36/8885_181.JPG или http://media.photobucket.com/image/%2525D0%2525BD%2525D0%2525B0%2525D1%252587%2525D1% 252583%2525D0%2525BF%2525D0%2525B5%2525D0%2525BD%2 0%2525D0%2525B1%2525D1%252580%2525D0%2525B5%2525D1 %252582%2525D0%2525BE%2525D0%2525BD/Sladkata_Nansi/hairstyle.jpg
Надявам се някои да си направят труда да отговорят .. Благодаря Ви :) :)
mar7inaaa
08-10-2009, 18:03
аз лично бих си направила първия :)
а отностно машата не мога да ти помогна.. :(
ще се намери някой друг след мен ;д
mynichka
08-10-2009, 18:12
аз лично бих си направила първия :)
а отностно машата не мога да ти помогна.. :(
ще се намери някой друг след мен ;д
взе ми думите 8-)
joannalof
08-10-2009, 18:16
На мен ми харесва втория вид бретон,понеже по-добре на мен ми седи :D . Останала съм със впечатление,че за да ти отива такъв вид, трябва да имаш голямо чело. Относно машата - аз ползвам една стара,стара, от едно време още и ми върши чудесна работа. А прическата,която показваш е много проста - изправяш си бретона и надолу с машата къдриш.
LittlePrincess
08-10-2009, 18:19
Първия бретон ми харесва повече, а прическата е много проста. Изправяш бретона, а надолу с маша, но по голяма.
mysticinside
08-10-2009, 18:39
Трябра ти обикновенна маша за коса но от по дебелите ;) трябва ти и лак за коса пръскаш кичура увиваш го и после го пусклаш и той е къдрав...за да седи отгоре така назаде може малко с лак да я обърнеш косата си назаде и това е ...
като цяло и двата бретона ми харесват сега съм с подобен на първия а преди бях със ъщия като 2-рия :D :-)
Sladurchoo
08-11-2009, 11:21
мерси на всички за отговорите :) :)
joannalof незнам аз се колебах, но мисля, че и на мен втория ще ми седи по-добре .. :-D .. нямам голямо чело, но мисля, че по-добре ще седи .. незнам защо .. може би защото лицето ми е по-продълговато .. а на мен ми отива по малко и закръглено :-D а с бритона изглежда така ..
mysticinsidе мерси и на теб за мнението :-)
Аа искам да помоля някой да пусне снимка на някаква маша от по-дебелите .. че не мога да намеря такава :( и ако може да каже и цена (можете да видите в сайта на техномаркет там има много маши за коса обаче незнам кои са от дебелите ..)
ии да попитам според вас отживелица ли е бретон като втория .. и да си направя ли такъв ? и ако си направя ако не ми харесва какво мога да го направя ? :-D
DeNNichkA
08-11-2009, 11:27
Аз лично също предпочитам първия бретон. Втория също е много секси и не е отживелица, но пък той е по-специфичен и не на всеки отива. Трябва също и фризьорката ти да е кадърна, за да ги направи както трябва.
Ако не се харесваш ще трябва 2 месеца да носиш фибички, ленти и диадеми ии малко като порастне може да го преобразиш във втория. Аз съм била и с двата вида. Сега съм с първия :)
pandaMASSACRE
08-11-2009, 11:28
втората прическа е най-яка.
ShtrudeL
08-11-2009, 11:31
И двата не са лоши,но втория не на всеки ще прилича...
А за къдриците...аз си правя такива и без маша О.о Изглеждат само маалко по-малки от тези на снимката инече стават много хубаво ^_^
Правя си ги с хартийки докато ми е още влажна косата,стоя с тях известно време и ги махам ^_^ Така поне не си горя косата и става много хубаво ^__^ Ако не знаеш как става и се интересуваш ще обясня ^^
Sladurchoo
08-11-2009, 12:13
DeNNichkA да и аз така мисля :-D трябва да имам много добра фризьорка, че да не го сгафи :D а иначе аз съм била с подобен и много хора ми казаха, че ми стои добре .. а този незнам .. мисля, че даже ще стои още по-хубаво .. и все пак ако не стои ще нося фибички и диадеми ама не чак 2 месеца .. в смисъл на мен бързо ми расте а и ако сложа хининова вода още повече :-D мерси за мнението :)
pandaMASSACRE ммда така е :-D
ShtrudeL ако може обясни :) :)
ShtrudeL
08-11-2009, 13:15
За хартииките 8-) Еми...трябва косата да е влажна,защото като е мокра,като ги махнеш не стои и се разваля...
А самите хартиики...взимаш примерно лист от обикновена тетрадка и си откъсваш продълговато средношироко листче,след което го нагъваш да заприлича на нещо като пръчица...колкото да не се скъса след това...та взимаш го това както е вече като пръчица и почваш да навиваш кичур коса на него след което като я навиеш самото листче го завързваш лекичко колкото да стои...или просто го защипваш с една от онея черните обикновени фибички ^_^ И така си правиш цялата коса,стоиш известно време и ги махаш и стават много сладки буклички ^__^ На мен като не ми се занимава много ии става на 5-6-7 кичура,инече можеш да си играеш колкото си искаш,съответно ще станат и по мънички къдрици ^_^ Това е...После не ми трябват и лакове и други мазила,но зависи и от косата...Дано сте ме разбрали понеже не съм много по обясненията ^_^
aloveyou
08-11-2009, 14:00
Аз използвам маша за коса на Ровента...Незнам колко струва,защото ми е подарък..
А за бретона-повече ми харесва втория,т.е. кривия :-)
може да погледнеш и този форум за правене на къдрици,без маша (http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=271089[/url) :)
Sladurchoo
08-11-2009, 17:25
ShtrudeL 10х за подрообните обяснения :-D :)
aloveyou мерси много и на теб :) :)