Влез

View Full Version : Стара "приятелка"

YeahItsMe
08-11-2009, 00:12
Такаа.. Значи аз съм момче на 15 години в момента съм за 9ти клас.Преди няколко дни се видяхме с едно момиче от бившия ми клас (1-7) и тя се беше променила много.Видях я по различен начин.Във училищее бяхме добри приятели и нищо повече.Сега почна да ме привлича и от няколко дена мисля само за нея.Чудя се как да и кажа че я харесвам или да я поканя някъде да излезем без изтърканото айде на кафе или нешо от сорта.Всякаква помощ е добре дошла.
P.S. Имам и скайп и мога да се свържа с нея.(ако това някак помогне)

woo
08-11-2009, 00:16
емиии виж сега пишеш и по скайпа и й казваш искаш ли да излезем да се разкараме навън блаблабла ... и кфо толко пък като излезете направо и го казваш в очите че я харесваш и толко :D :D :D мн сложно ... е вярно тр да се престрашиш ама си казаш кфо пък толко и действаш :) аре успех и по смело действай :D :D

Swingswing
08-11-2009, 00:37
Покани я да се видите и да си поговорите за хубавите моменти от миналото ви и така от лафче на лафче ще си доидете на думата :-D

0nem0retIme
08-11-2009, 04:40
Покани я да се видите и да си поговорите за хубавите моменти от миналото ви и така от лафче на лафче ще си доидете на думата :-D

rozovsluncho
08-11-2009, 04:53
Тази тема ще ти помогне много: http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=235838

И да не ти пука много много!Просто действай за да не изпуснеш момента :) :-)

Aicken
08-11-2009, 05:33
като е изтъркано на кафе, покани я на разходка защото вечеря и 15 годишни.. не върви чак толкова няма да ви е интересно... и като си поговорите ще видите

LizZz
08-11-2009, 06:01
Най-важното е не да и го казваш и да я чакаш да отговори, защото момичето не те познава много, нали сте загубили връзка.
Да приемем, че може да приеме, но това е МНОГО МАЛЪК шанс и ще си ебати късметлията, трябва да те е харесала и тя, дори и да те е харесала, ПАК не е сигурно.
Номера е да я накараш да те хареса.
Каквото се е опитал да обясни валдес в онази тема, която седи закачена като важна, но тя е само основата и оттам трябва да поемеш сам, да следиш другите какви грешки постигат и какви печеливши хватки правят (бързо, лесно и нетрудоемко :Д).
Та номера е да я накараш да те харесва и тогава да атакуваш.
Преди да атакуваш трябва да демонстрираш известна доза мистицизъм, увереност*, неподчинение, непредсказуемост и смелост*.
Справка - тези със звездичка са задължителни и в най-голямото количетво, което можеш да дадеш, останалите ги преценяш в зависимост от ситуацията.

Стига ти толкова. :Д

RaZzer
08-11-2009, 06:31
Според мен е хубаво да я поканиш да излезете - просто на разходка, примерно... но не мисля, че е добре да й признаваш всичко от 1вата среща! Почакай, виж как ще се развият нещата и след още няколко излизания - действай! :)

valdesbg
08-11-2009, 06:45
LizZz брей каква промяна има в теб. Поздравявам те за което :)

Иначе с твоя пост се изчерпва цялата тема. Ако автора го види - хубаво :)

Hilary_
08-11-2009, 11:04
++++ :D :D

evelinka1122
08-11-2009, 11:17
вървете вижте старата учителка /1-7/ клас :D

sweetchef
08-11-2009, 11:52
Еми пиши и и я питаи дали иска да излезне с теб най-лесното :)

CrazySweety
08-11-2009, 20:02
Според мен е хубаво да я поканиш да излезете - просто на разходка, примерно... но не мисля, че е добре да й признаваш всичко от 1вата среща! Почакай, виж как ще се развият нещата и след още няколко излизания - действай! :)

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

ThePowerOfLove
08-11-2009, 20:10
Ако веднага й кажеш само ще я отблъснеш :? Първо излезте 4-5 пъти поне и от там решавай какво да правиш :)

AceXe
08-11-2009, 20:15
Действай... Няма какво да питаш толкова. Пишеш й за среща, отпускаш се и се виждате. :)

tuzaro
08-11-2009, 20:34
зариби я по скайп, майна. напиши и нещо интересно, смешно и си готов.

DevilWish
08-11-2009, 20:46
Че какво му има на едно кафе?Не е изтъркано ,добре е ,на добра дистанция е.Ако отиде в някой парк например ,може без да се усетиш да прибързаш я с думи, я с движения и може да я стреснеш.А ако сте в кафе, до някъде ще спазваш дистанция мисля.Пиши и първо 1-2 пъти в скайп ,без уговорки ,просто така ,как е и тн, след това я покани на кафе (ако не искаш ,някъде другаде ,разбира се) и като отидете на кафе си поговорете много добре за животите ви.В смисъл от както сте разделени (класовете..) кой какво е направил и с какво се занимава и тн.Разбери достатъчно за нея.Бъди сигурен ,че старото ви приятлство се е възвърнало и на тръгване (по-добре не я изпращай ,може до спирката ако трябва да пътува), прецени дали трябва да я поканиш за втора среща (която евентуално може да е в парка) ..
Малко дълго стана мнението ми ,но ми се иска да ти дам добър съвет :)
Успех! И най-вече бъди себе си ;)

vampirekiss
08-12-2009, 10:18
Ако питаш мен най-лесно е да я поканиш,по-трудното идва с това от там натакък как ще си изиграеш картите.Все пак действай,защото все ще има за какво да си говорите и поне тази част с лафа ще е по-лесна

l0lz
08-12-2009, 11:08
Найш кво.. Просто и кажи: "Искаш ли да се видим, липсваш ми.." 8-)