Влез

View Full Version : Любов или Заблуда?

anonimchetou
08-11-2009, 09:10
Случвало ли ви се е да сте с даден човек да влагате адски много във връзката си и един ден просто срещате друг човек и осъзнавате че това в което сте вярвали до вчера ... е било заблуда.. Мислили сте че обичате,плакали сте.. и хоп.. ето нещо по-итсинско.. а онова до вчера..заблуда..?

valdesbg
08-11-2009, 09:16
:razz:

"Аз съм волна пеперуда и летя от цвят на цвят..."

kindergarden
08-11-2009, 09:18
/me (music) Now playing: 487. Kati - Peperuda :oops:

ShtrudeL
08-11-2009, 09:22
Ако темата беше формулирана по друг начин щеше да клони към темите за изневярата. Няма значение.
Не не ми се е случвало. И да се случи няма да съжалявам за времето през което съм била с този човек и няма да си мисля че е било заблуда. Защото това новото е просто начало с неочакван край...Не можеш да си сигурен дали началното ново привличане е нещо по-силно от това което си изпитвал към човека от преди...Защото ще си влюбено загубен и едва ли ще можеш да мислиш особено разумно.

ThePowerOfLove
08-11-2009, 09:25
Случвало ми се е :? Но новото просто е по-интересно, а доколко е 'истинско' ..

0nem0retIme
08-11-2009, 09:38
Ако темата беше формулирана по друг начин щеше да клони към темите за изневярата. Няма значение.
Не не ми се е случвало. И да се случи няма да съжалявам за времето през което съм била с този човек и няма да си мисля че е било заблуда. Защото това новото е просто начало с неочакван край...Не можеш да си сигурен дали началното ново привличане е нещо по-силно от това което си изпитвал към човека от преди...Защото ще си влюбено загубен и едва ли ще можеш да мислиш особено разумно.

+1 :)

Hilary_
08-11-2009, 10:52
:razz:

"Аз съм волна пеперуда и летя от цвят на цвят..."

:shock: :lol: :lol: :lol:

valdesbg
08-11-2009, 10:58
Кажи бе Ивенце :)

Кво му се чудиш като шаран на протеиново топче? :)

evelinka1122
08-11-2009, 11:05
не ми се е случвало, но е жалко че съм правила всичко по силите си и всичко отива по дяволите и просто не е било толкова силно колкото съм си го мислела.... не искам и да си помислям за такъв вариант...
имам такава връзка от много време.. изтърпяла съм много имало е много компромиси както от едната така и от другата страна.. издържа на всичко минаха момчета покрай мен, та аз не ги забелязах... той ми дава всичко което искам да имам, минаха и момичета покрай него... никаква заплаха да се разруши всичко, защото всичко в което съм вярвала в нашата връзка се оказа такова и устоя на всичко.... щастлива съм и никой не може да попречи на щастието :)

Sh@d0w
08-11-2009, 11:10
Кажи бе Ивенце :)

Кво му се чудиш като шаран на протеиново топче? :)

валдес имаш яки финтове с тия сравнения,сега ме караш да вадя мойте :D

Случвало ли ви се е да сте с даден човек да влагате адски много във връзката си и един ден просто срещате друг човек и осъзнавате че това в което сте вярвали до вчера ... е било заблуда.. Мислили сте че обичате,плакали сте.. и хоп.. ето нещо по-итсинско.. а онова до вчера..заблуда..?

http://www.forumammo.com/cpg/albums/Upload/understand/Understand-Bill_and_Ted.jpg

Hilary_
08-11-2009, 11:11
valdesbg и Sh@d0w ... нямам дууууумииииии ... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz:

sweetchef
08-11-2009, 12:06
Не :)

SmiLe1
08-11-2009, 12:07
Даммм,случвало ми се е...

RaZzer
08-11-2009, 13:32
Не ми се е случвало... За съжаление, прекалено лесно се привързвам и нещото, към което се привържа ми става безрезервен идеал! :?

ThisIsMe
08-11-2009, 13:37
Не ми се е случвало

m0n4yyy
08-11-2009, 16:02
мм не мисля, че е точно заблуда, просто към другия човек изпитваш по- силни чувства :)

anonimchetou
08-11-2009, 16:06
може би наистина заблуда не е точната дума ..но аз реших да ви попитам понеже ходих с едно момче 5 месеца сичко беше ок той се държеше прекрасно с мен. Сещам се как като си тръгваше и двамата бяхме с насълзени очи,гледахме се така сякаш 1 година няма да се видим.. а всъщност бяха просто няколко часа.. таа мисълта ми е много истинско беше обаче хоп оставих го сега съм с друг... а това момче не ми липсва изобощо..а си мислех че го обичам и наистина плакала съм от щастие докато бях с него.. а сега.. чудя се .. явно съм се заблуждавала че обичам и аз незнам.. :?

va0461
08-11-2009, 20:09
да случи ми се с четири годишната ми връзка , не бих казала че беше заблуда , но просто се влюбих в друг човек и чувствата ми избледняха. това просто е нещо ново по интересно и за това старите чувства изглеждат заблуда

AceXe
08-11-2009, 20:16
Затова мразя да се привързвам... Но понякога не зависи от мен :(