View Full Version : За момчетата...
Bebeto666
08-11-2009, 10:40
има ли значение за вас дали момичето е обезкосмено там доло?И ако не е това отблъсква ли ви? Не говоря да е гора дола а средни косъмчета :)
Extremescream
08-11-2009, 10:43
Tърсачка....
ОМФГ поредната :x . И все пак гадно е, предпочитам без 8-)
пак ли бе ... А бе може да има малко , но да не пречи на работата :P 8-)
Мното ясно, че искам да е обезкосмена. Е естествено и аз..
shokoto91
08-11-2009, 11:34
момиче съм, но да ти кажа до сега съм чула само от едно единствено момче да харесва момичета с косми и то беше някакъв ненормалник тука във форума дето даже не искаше и краката и подмишниците да се обезкосмяват.
Космите които биха позволили момчетата са чертичка или някоя друга формичка.. не мисля, че тук има някой който би се израдвал дори на мъхчета въпреки, че знам че има мъже които го намират за много секси
Неразбирам какъв е проблема да слагаш ножа отвреме навреме :lol:
ubuntureload
08-11-2009, 20:54
Обичам да има борчета елхички тук там бук орех череша и една лозница ... Нали все пак трябва да е горичка ... Аз съм екозашитник и не позволявам дърветата да бъдат изсичани ...
Обичам да има борчета елхички тук там бук орех череша и една лозница ... Нали все пак трябва да е горичка ... Аз съм екозашитник и не позволявам дърветата да бъдат изсичани ...
Ахххх чистичкияяяят :D:D:D:D Чистичък, ти си космат ?!?!?!? Не го вярвам! :?
Друго си е когато си е като бебешко дупе :P :P нали .... само някоя формичка за цвят мъхеста :-D
Titirito
08-11-2009, 21:20
Прав си, днешните хора са забравили как изглеждат истинските гори.Тъжно е.
ubuntureload
08-11-2009, 21:22
Не - не съм космат по рождение .... шанс ....
Не - не съм космат по рождение .... шанс ....
Е те така от много търкане... :-)
ubuntureload
08-11-2009, 21:37
Научил си урока ... знаеш как е
BePoHuKa
08-11-2009, 21:50
Научил си урока ... знаеш как е :D Вие в колко теми се ебавате един с друг така :D
По темата: аз предпочитам да е чисто гладко както и приятелят ми :-P
Youth_boy
08-11-2009, 22:08
Да обичам да е гладка като допускам вариант на лека и възбуждаща "интимна прическа" стига да не се прекалява с космите.
Много ясно че гладинко.Но малко да съм брутален мислете положително ще има какво да попива потта :D :D :D :D
http://www.pic4ever.com/images/SEVeyesC08_th.gif - това е Косматко , той е в/у всеки от нас http://www.pic4ever.com/images/bd2.gif
Tърсачка....
Небачка...
:lol: :lol: и дай сега сички теми на ново да ги минем ... :lol:
По темата .. смях се от сърце честно :lol: :lol: Иначе дори и като момиче пак мога да кажа, че от гладкото няма по хубаво .. :grin: :grin: :D
:lol: :lol: и дай сега сички теми на ново да ги минем ... :lol:
По темата .. смях се от сърце честно :lol: :lol: Иначе дори и като момиче пак мога да кажа, че от гладкото няма по хубаво .. :grin: :grin: :D (alt+q)
подкрепям напълно
:oops: :razz:
OstraPisalka
08-13-2009, 17:33
ооо ама аз ако няма амазонска джунгла там не пипам дааа :grin: :grin: :grin: естествено че е по-приятно да е гладко там не сме 16-ти век да се туркаме като непрани чорапи я :-D
theoneudontknow
08-13-2009, 17:51
Отдолу гладко,
ух на батко :lol: :lol:
krasivia
08-13-2009, 21:23
определено НЕ !
Естествено, че гладко. Притрябвала ми е да прилича на Алф. 8-)
TiffLacey
08-13-2009, 21:43
Ми то е ясна работата - и момичета и момчета предпочитат да е гладко ;) Друг е въпроса, че е и по-хигиенично, най-малкото срамни въшки не могат да се хванат :lol: .
rozovsluncho
08-13-2009, 21:55
http://www.pic4ever.com/images/SEVeyesC08_th.gif - това е Косматко , той е в/у всеки от нас http://www.pic4ever.com/images/bd2.gif
:razz: :razz: :razz: това ме разби :razz: :razz: :razz: :razz:
По темата...всичко е до хигиена!
thespark
08-14-2009, 01:07
абе треа има вълна :D ако може и мустак да има перфе значи е страстна
crazyall
08-14-2009, 03:31
Мното ясно, че искам да е обезкосмена. Е естествено и аз..+1 :)
endless07
08-14-2009, 06:42
chubaka
Няма проблеми,стига да няма 3-метрови трастики там долу 8-)
не, даже е по-еротично ако има храсталак =О
theworldleader
08-15-2009, 21:44
Общо взето е хубаво жената да е обезкосмена на триъгълника. По чистоплътно е, пък и е по приятно да е гладичко. Има хора, като мен които обичат да речем една бразилска лента, но не повече.
BlueFace
08-15-2009, 22:15
Бляк, не, гадно е :/
Чисто гладко!
+1 :)
TheThinker
08-15-2009, 23:23
Без космИ !
Попринцип предпочитам цялостно обезкосмен,защото ддз не ми е мн приятно да му духам и някви косми да се раазвяват там :? а и не мисля,че е хигиенично като цяло.То на космите им е минала модата мнооооооооого отдавна :-D
до 1 см ако са няма проблем :)
абе треа има вълна :D ако може и мустак да има перфе значи е страстна
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :D :D
ivana0895
08-16-2009, 02:46
Аз съм момиче , ама квото и да става ги махам , не мога да търпя косми долу , а и нямам време да поддържам храсти :-D
Swingswing
08-16-2009, 03:15
Едно, две, три, самобръсначката грабни, четири, пет, шест, храсталака премахни
Ами много по хубаво впечетление правиш като си потдържана там долу, пък да не говорим че момчетата много обичат да гледат там по време на секс и ако не е гладко избръснато няма да им достави голямо удоволствие,че даже може и да ги отблъсне ако не е мн приатна гледката.
Естествено, че гладко. Притрябвала ми е да прилича на Алф. 8-)
К'во стаа Уили? :D
има ли значение за вас дали момичето е обезкосмено там доло?И ако не е това отблъсква ли ви? Не говоря да е гора дола а средни косъмчета :)
има значение да. ако е обезкосмено значи се поддържа
абе най-добре си е чистичко котенце :-D
BePoHuKa
08-17-2009, 02:35
има значение да. ако е обезкосмено значи се поддържа
абе най-добре си е чистичко котенце :-D :smt011 :-)
Ilikeliljon
08-17-2009, 06:15
Попринцип предпочитам цялостно обезкосмен,защото ддз не ми е мн приятно да му духам и някви косми да се раазвяват там :? а и не мисля,че е хигиенично като цяло.То на космите им е минала модата мнооооооооого отдавна :-D
Ами като духаш нормално да се развяват, това са косми, да не е хуй. :lol: :lol: Втора точка, ако човек си поддържа хигиената няма значение дали е окосмен или не. А, ако следващата мода, която дойде е да си слагат отдолу пиърсинги всички, предполагам, че и ти ще сложиш. Помисли малко над този въпрос. :-o :-o
момиче съм, но да ти кажа до сега съм чула само от едно единствено момче да харесва момичета с косми и то беше някакъв ненормалник тука във форума дето даже не искаше и краката и подмишниците да се обезкосмяват.
Не знам,момиче с косми под мишниците си е ебати ужаса (говоря за косми над 2-3 см).Е,някои хора може да ги възбужда...абе бръснете се и тва е!