PDA

View Full Version : След козметик?

mechtaq_za_teb
08-12-2009, 04:31
Има ли начин след почистване при козметик да намалим появата на черни точки и пъпки вкъщи? Имам предвид какви са вашите съвети за това как да си запазим лицето чисто след козметик?
Вчера бях и ми го изчисти перфектно. Беше зачервено, но сега няма и следа от червеното. Чистичко е, както никога не е било 8-)
Та как да си го запазя така по-дълго време?

j_adore2
08-12-2009, 09:13
Прави си маски,използвай Гарниер 3в1,Клийн енд Клиър,Нютроджийн .. или каквото си използваш попринцип за черни точки.Така според мен ще предотвратиш появата на нови : )

misssy
08-12-2009, 09:56
И моето лице се изчисти много след като отидох на козметик и я попитах как да го поддържам така, а тя ми каза да не ползвам продукти за мазна кожа.Аз пък винаги такива съм си търсила, не можах да разбера обяснението защо да не ги ползвам, но така препоръча.Иначе ми каза сутрин да се мажа с овлажняващо кремче някакво, а вечер с почистващ лосион.Важно е постояннство, а не да използваш много неща.

mechtaq_za_teb
08-12-2009, 12:17
И моето лице се изчисти много след като отидох на козметик и я попитах как да го поддържам така, а тя ми каза да не ползвам продукти за мазна кожа.Аз пък винаги такива съм си търсила, не можах да разбера обяснението защо да не ги ползвам, но така препоръча.Иначе ми каза сутрин да се мажа с овлажняващо кремче някакво, а вечер с почистващ лосион.Важно е постояннство, а не да използваш много неща.И така си мисля, но не мога да случа на добър продукт. От всичко се изривам 8-)

Biskfitka
08-12-2009, 12:48
Аз като ходих преди на козметик (тя е дерматолог де..)ми каза какви кремове ии лосиони да си взема подходящи за кожата ми.Само дето трите неща общо (гел,лосион за вечерта и крем през деня),бяха 60 лв.,а гел трябваше всяка седмица да купувам,пък 25 лв за тва...иии после открих,че Гарниер 3 в 1 има същото действие 8-)
Та исках да кажа,че може да питаш козметичкатаа.. :D

LovelyGirl
08-12-2009, 13:55
Аз един път отидох на козметик, лицето ми беше чисто.След ходенето ми се появиха пъпки.Тогава се отказах да ходя повече :D