View Full Version : Изправяне на коса?
Някой може ли да ми препоръча добър сешоар, с който да мога да си изправям косата?
VampireGirl666
08-12-2009, 10:23
Препоръчвам ти преса,вместо сешоар.Става по-бързо
знам, че с преса става по-бързо и си имам, но тя уврежда косата ми страшно много:( знам, че и сешоарът също уврежда косата, но все пак няма да е толкова, колкото пресата...
със сешоар е мн трудно вземи си преса с керамични приставки 8-)
с всички сешоари можеш да се изправяш
вземаш една четка и хващаш от корените бавно да сресваш надолу. сешоара да е много близко до косата
малко ще ти е трудно сама да си я изправяш, иди на фризьор да ти покаже и се пробвай сама :)
Грешиш ако си мислиш, че сешоара изтощава по - малко. За да я изправиш с него трябва да го държиш залепен за косата, което е същата работа като с пресата. Само дето пресата ще те изправи много по - добре.
Добър сешоар? Наистина ли намираш съществена рзлика в сешоарите? :-o
xdanitox
08-13-2009, 10:16
Kupi si presa s kerami4ni pristavki i koqto raboti na para i taka nqma da si uvrejda6 kosata i nqma da se mu4i6 sus sa6oar :) :) :) [az imam takava]
Ps: sry 4e pira taka ama kompa ne6te da prevkliu4i ezika :-D
bebity12340
08-13-2009, 10:53
Ето как да се изправиш ако имаш сешоар :) :) :)
Когато косата ще се изправя чрез изсушаване, трябва да се измие с подходящ шампоан за улесняване на изправянето, както и да се нанесе подобен балсам или маска. След изплакването, косата се подсушава добре и се впръсква или нанася с пръсти флуид за изправяне, който да омекоти и подготви косъма. Ако искате да имате идеално гладка коса без обем, косата леко се подсушава със сешоара, като се насочва струята надолу, към връхчетата, за да се заглажда косъма. След това се започва от най-долния пласт, като другата коса се захваща със щипки да не пречи. С голяма четка за изсушаване се започва сушенето, като четката се движи от корена към върха, като се стараем да не се извива върха навътре, а да се изправя. Така се изсушава цялата коса. При правилно свършена работа, косата ще бъде идеално права, почти като след преса. Завършва се с напръскване на спрей за естествен блясък.
Когато използваш хубава козметика за коса тя не се изтощава толкова много от пресата .. но да се върна на въпроса по темата има всякакви сешоари моя е Philips в момента и аз се изправям с него вместо с пресата и не виждам да изтощава повече от нея :)
rachel_billson
08-13-2009, 13:42
Сешоар или преса пак ти съсипва косата.По-добри си вземи някой добър крем за изправяне. :)