View Full Version : Първата чикия
Омг....значи бях виждала теми 'първият път',ама сигурно хиляди.Ама това ме хвърли в оркестъра....Очаваме тема 'Първата чикия'
А по темата:
Може да я е срам да я гледаш там...А дано не я страх,че ще забременее....
Тази тема е специално за Extremescream :-D
а и нека обсъдим за Първата чикия кога започнахте защото някой казват че са започнали да мастурбират още преди да са знаели какво е Чикия :-D :-D :-D 8-)
Tъп си.
И btw, има мноо такива теми.. :]
Tъп си.
Ае пичага ко са праиш на интересен е ? нямаш чуство за хумор ... на анкетата си дал НЕ ся кажи и че си гей ....
Tъп си.
Ае пичага ко са праиш на интересен е ? нямаш чуство за хумор ... на анкетата си дал НЕ ся кажи и че си гей ....
Не съм давал нищо на анкетата, кретен.. :lol: :lol:
Tъп си.
Не съм давал нищо на анкетата, кретен.. :lol: :lol:
Ае моя грешка ама би ли ми обяснил защо само обиждаш ?? тъп ми каза кретен ми каза ? кви сте такива е баааахти хорта аз ... :shock: :-x някви песимисти сичките
8992LIGHTER
08-12-2009, 12:41
оо не съм за тука + чЕеееЕ и УспехЧита :-)
Ем sry пич, ама малко се ядосах вече.. То бива бива, ама се напълни с олигофрени в тоя форум..
да е така е но поне не е "ако не съм възбудена дали мога да забременея" :-D ....
Extremescream
08-12-2009, 15:02
Tрогната съм от темата. 8-)
BePoHuKa
08-12-2009, 22:57
:D Първо видях тази тема, а после онази за невъзбудената родилка 8-) И като прочетох коментара на Extremescream ми стана ясно, че тази тема е заради нейния коментар. :D
ами първата ми чикия си я купих от една сергия от панаира на село тка с иматация на дървена дръжда и беше доста остра жалко че се счупи :D :D
Extremescream
08-13-2009, 08:04
:D Първо видях тази тема, а после онази за невъзбудената родилка 8-) И като прочетох коментара на Extremescream ми стана ясно, че тази тема е заради нейния коментар. :D
Guilty as charged 8-) 8-) 8-)
Punisherrr
08-13-2009, 08:18
Темата тръгва в съвсем друга посока така че...
Ето я и темата : http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=265156