Влез

View Full Version : за гаджетата

Brutalniq
08-12-2009, 12:39
хора на 16 години съм а още съм нямал нито едно гадже :? :( :( имате ли някаква идея как мога да си намеря приятелка защото всички ми се присмиват, а се опитвам да го прикрия до макс :cry:

----
Грешен раздел
Преместена от Punisherrr

l0lz
08-12-2009, 12:41
Стой си у вас и цъкай WoW. \m/

monincetyyy
08-12-2009, 12:41
намери си самочувствието което си скрил някъде на дълбоко и го извади на показ. Направи някаква промяна в себе си която ще те накара да се харесаш, а щом ти се харесваш, ще намериш някоя която да също да те харесва :)

Brutalniq
08-12-2009, 12:43

не играя компютърни игри..

SummerDream
08-12-2009, 12:56
И на теб ще ти дойде времето, споко ;Д

DevilWish
08-12-2009, 13:03
намери си самочувствието което си скрил някъде на дълбоко и го извади на показ. Направи някаква промяна в себе си която ще те накара да се харесаш, а щом ти се харесваш, ще намериш някоя която да също да те харесва :)
Съгласна съм ;) Пък и да се жалваш във форум ,няма да ти помогне.Излез и се огледай около теб ;)

plmn
08-12-2009, 13:04
първо думата гадже стана страшно противна...
второ, ти заради другите ли ще си търсиш приятелка? те имат и ти се присмиват, че нямаш, та за това дай и ти да си намериш.. хората, които ти се присмиват за такива глупости са пълни лигльовци и спокойно можеш да ги заебеш.

7upaLka
08-12-2009, 14:26

не играя компютърни игри.. еми пич кфо правиш само лъскаш ли :(

BePoHuKa
08-12-2009, 18:11
За всеки влак си има пътници,така че спокс! ;-)

AceXe
08-12-2009, 18:15
Какво като другите имат?! Отвори се към момичетата. Търси нови такива. И един ден ще намериш момичеТО! :)

0nem0retIme
08-12-2009, 19:33
Е,к'во като си нямаш..
Не си единичен случай..много момчета не могат да си намерят приятелки на твойта възраст и к'во от това ?!
А тия,дето ти се подиграват,колко приятелки са си имали?! 1,2,3,4,10 ?!
И колко от тях са успели да задържат за малко повече от една седмица,на колко от тях са завъртели наистина главата и колко от тях са направили щастливи ?!
И,по дяволите,те знаят ли какво въобще е връзка,какво е да имаш приятелка,а не момиче на повикване ?!
Не е важно колко приятелки ще имаш,а как ще постъпваш във връзките си ! :wink:

abv01
08-12-2009, 19:42

не играя компютърни игри.. еми пич кфо правиш само лъскаш ли :(
Гаджето само за секс ли е :-x

youloveme
08-12-2009, 19:44
Е,к'во като си нямаш..
Не си единичен случай..много момчета не могат да си намерят приятелки на твойта възраст и к'во от това ?!
А тия,дето ти се подиграват,колко приятелки са си имали?! 1,2,3,4,10 ?!
И колко от тях са успели да задържат за малко повече от една седмица,на колко от тях са завъртели наистина главата и колко от тях са направили щастливи ?!
И,по дяволите,те знаят ли какво въобще е връзка,какво е да имаш приятелка,а не момиче на повикване ?!
Не е важно колко приятелки ще имаш,а как ще постъпваш във връзките си ! :wink:

Много точно е казано и аз съм на 16 и аз съм нямал гадже не се отчайвай ,някой ден ще бъдем щастливи :)

anonimchetou
08-12-2009, 19:44
хей живота е пред теб.. усмихни се на света .. отвори си очите.. тя ще дойде.. :)

anonimchetou
08-12-2009, 19:45
хей живота е пред теб.. усмихни се на света.. то момичето ще си дойде не се врягаи толкова :)

Whyniser
08-12-2009, 19:59
Ако всеки ти казва " Ще ти дойде времето,всеки влак си има пътници и други " ... ще си останеш в самозабрава.Действай на момента.Запознай се с нова компания.Излизай по-често.Ходи по барове,дискотеки,кафета.Вс ще стане нещо отколкото да се самосъжаляваш . Горе главата 8)

sexy_for_you
08-12-2009, 20:11
И аз съм на 16,момиче съм и съм в твоето положение.Дай да се взимаме 8-) . Шегата на страна. Не се отчайвай,няма какво повече да ти кажа. И успех,дано скоро време намериш своята половинка.

ShtrudeL
08-12-2009, 20:23
И аз до миналата година се бях отчаяла тотално и си мислех че никога няма да си намеря момче което да ме обича и да обичам...e.. не е така ^_^ <3

Brutalniq
08-12-2009, 20:31
Благодаря на всички за подкрепата. просто си мисля че всички на такава възраст имат някакъв опит в целувките и другите работи,който аз нямам...

FiRe_LaDy
08-12-2009, 20:34
Съгласна съм ;) Пък и да се жалваш във форум ,няма да ти помогне.Излез и се огледай около теб ;)

ThisIsMe
08-12-2009, 20:39
има време,спокойно не бери грижа за това,има хора по света имат далеч по-сериозни проблеми.Замисли се малко!
Можеше да си глух,куц,сляп и какво ли още не ,a е малко смешно да се оплакваш само защото си нямаш гадже.Всичко с времето си!

PurpleDream
08-12-2009, 20:40
защо се вълнуваш от мнението на другите,такива простаци изобщо не ги слушай и не им обръщай внимание,когато намериш подходящото момиче тогава ще си с нея,няма да тръгваш с някоя само защото всички други имат гаджета и те се подиграват...

youloveme
08-12-2009, 21:13
защо се вълнуваш от мнението на другите,такива простаци изобщо не ги слушай и не им обръщай внимание,когато намериш подходящото момиче тогава ще си с нея,няма да тръгваш с някоя само защото всички други имат гаджета и те се подиграват...

Точно така ,ако искаш брат да ти дам скайпа си ,смисъл да поговорим ,защото и аз съм в същото положение пиши ми ЛС

BaiboCo
08-12-2009, 21:22
НЯМА спасение за теб ! самоубий се , по-добре отколкото приятелите ти да разберат че нямаш приятелка !!!!

NamelessRomantic
08-12-2009, 21:29
Глупако Ханс...По дяволите,какво ти пука за другите?Те също са нямали приятелки - поне половината лъжат,още повече че това тяхното не са приятелки а са просто момичета за фукня.Всеки с по-голямо портмоне ходещ по кафета и дискотеки може да се хване със някоя кифличка с която да стои една седмица.Истинската връзка е съвсем друго нещо.Още повече,къде бързаш?Живота е пред теб.И аз мислех така,но ето че и на мен ми се случи нещо та позитивно в този аспект,за съжаление кратко.Просто не се отчайвай,капиш?

Айде късмет от мен.Море голямо,риба много.

sladur4etyYy
08-12-2009, 22:12
има време,спокойно не бери грижа за това,има хора по света имат далеч по-сериозни проблеми.Замисли се малко!
Можеше да си глух,куц,сляп и какво ли още не ,a е малко смешно да се оплакваш само защото си нямаш гадже.Всичко с времето си!

ми давай сега всички да седнем да мислим колко по- зле има от нас, колко сме щастливи, колко нищо повече не ни е нужно, да зациклим на едно място, без да се развиваме и да чакаме от небето да ни падне нещо. тъпо е тва ''чакай, то момичето ще дойде''. къде да чака, кво да чака, кога ще дойде? хаха
момче, излизай навън! ако нямаш компания, потърси си. вгледай се в себе си, оправи нещата, които не ти харесват- говоря и за външен и вид и за характер, като започнеш от външния вид. работи върху себе си и недей се оставя на ''за всеки влак си има пътници''. не може само да седиш и да се жалваш. а на тия, дето те успокояват със заучени фрази, не им се връзвай, че накрая ще останеш с пръст в уста. и бтв има доста такива теми, можеше да се разровиш.

Tokra
08-12-2009, 22:24
Както казаха, всеки влак си има пътници... Не се тревожи, аз, например, си намерих първата приятелка миналата година (17 год. бях, почти 18), но не съжелявам. Много съм скромен и срамежлив, не заговарям момичета, сега дори въобще. Обаче намерих си я моята и въобще не съжелявам! Тя окри скритото в мен, и така. И сега сме много щастлива двойка. :) :-D

Amateur
08-13-2009, 00:58
Промени външния си вид,напълнеи ако си слаб или отслабни ако си дебел.Малко повечко самочувствие,повече контактуване с момичета и ще стане ;)!

slun4evka
08-13-2009, 07:36

По възможност не лъскай на тази игра ... :razz: :grin: :-D

leoparda93sl
08-13-2009, 08:10

ми давай сега всички да седнем да мислим колко по- зле има от нас, колко сме щастливи, колко нищо повече не ни е нужно, да зациклим на едно място, без да се развиваме и да чакаме от небето да ни падне нещо. тъпо е тва ''чакай, то момичето ще дойде''. къде да чака, кво да чака, кога ще дойде? хаха
момче, излизай навън! ако нямаш компания, потърси си. вгледай се в себе си, оправи нещата, които не ти харесват- говоря и за външен и вид и за характер, като започнеш от външния вид. работи върху себе си и недей се оставя на ''за всеки влак си има пътници''. не може само да седиш и да се жалваш. а на тия, дето те успокояват със заучени фрази, не им се връзвай, че накрая ще останеш с пръст в уста. и бтв има доста такива теми, можеше да се разровиш.

Напълно съм съгласен с теб. :) А пък и аз съм на 16 и половина и още съм си нямал приятелка и какво от това,правя си кефа с компанията :D А пък много сериозни връзки на тея години не ни трябват.Така че спокойно :wink:

anonimchetou
08-13-2009, 09:35
не се притеснявай толкова. Каквото е такова. Може да е банално обаче всичко с времето си . Живей си сега живота и толкова не се замаряй с такива неща..