View Full Version : за гаджетата
Brutalniq
08-12-2009, 12:39
хора на 16 години съм а още съм нямал нито едно гадже :? :( :( имате ли някаква идея как мога да си намеря приятелка защото всички ми се присмиват, а се опитвам да го прикрия до макс :cry:
----
Грешен раздел
Преместена от Punisherrr
Стой си у вас и цъкай WoW. \m/
monincetyyy
08-12-2009, 12:41
намери си самочувствието което си скрил някъде на дълбоко и го извади на показ. Направи някаква промяна в себе си която ще те накара да се харесаш, а щом ти се харесваш, ще намериш някоя която да също да те харесва :)
Brutalniq
08-12-2009, 12:43
не играя компютърни игри..
SummerDream
08-12-2009, 12:56
И на теб ще ти дойде времето, споко ;Д
DevilWish
08-12-2009, 13:03
намери си самочувствието което си скрил някъде на дълбоко и го извади на показ. Направи някаква промяна в себе си която ще те накара да се харесаш, а щом ти се харесваш, ще намериш някоя която да също да те харесва :)
Съгласна съм ;) Пък и да се жалваш във форум ,няма да ти помогне.Излез и се огледай около теб ;)
първо думата гадже стана страшно противна...
второ, ти заради другите ли ще си търсиш приятелка? те имат и ти се присмиват, че нямаш, та за това дай и ти да си намериш.. хората, които ти се присмиват за такива глупости са пълни лигльовци и спокойно можеш да ги заебеш.
не играя компютърни игри.. еми пич кфо правиш само лъскаш ли :(
BePoHuKa
08-12-2009, 18:11
За всеки влак си има пътници,така че спокс! ;-)
Какво като другите имат?! Отвори се към момичетата. Търси нови такива. И един ден ще намериш момичеТО! :)
0nem0retIme
08-12-2009, 19:33
Е,к'во като си нямаш..
Не си единичен случай..много момчета не могат да си намерят приятелки на твойта възраст и к'во от това ?!
А тия,дето ти се подиграват,колко приятелки са си имали?! 1,2,3,4,10 ?!
И колко от тях са успели да задържат за малко повече от една седмица,на колко от тях са завъртели наистина главата и колко от тях са направили щастливи ?!
И,по дяволите,те знаят ли какво въобще е връзка,какво е да имаш приятелка,а не момиче на повикване ?!
Не е важно колко приятелки ще имаш,а как ще постъпваш във връзките си ! :wink:
не играя компютърни игри.. еми пич кфо правиш само лъскаш ли :(
Гаджето само за секс ли е :-x
youloveme
08-12-2009, 19:44
Е,к'во като си нямаш..
Не си единичен случай..много момчета не могат да си намерят приятелки на твойта възраст и к'во от това ?!
А тия,дето ти се подиграват,колко приятелки са си имали?! 1,2,3,4,10 ?!
И колко от тях са успели да задържат за малко повече от една седмица,на колко от тях са завъртели наистина главата и колко от тях са направили щастливи ?!
И,по дяволите,те знаят ли какво въобще е връзка,какво е да имаш приятелка,а не момиче на повикване ?!
Не е важно колко приятелки ще имаш,а как ще постъпваш във връзките си ! :wink:
Много точно е казано и аз съм на 16 и аз съм нямал гадже не се отчайвай ,някой ден ще бъдем щастливи :)
anonimchetou
08-12-2009, 19:44
хей живота е пред теб.. усмихни се на света .. отвори си очите.. тя ще дойде.. :)
anonimchetou
08-12-2009, 19:45
хей живота е пред теб.. усмихни се на света.. то момичето ще си дойде не се врягаи толкова :)
Whyniser
08-12-2009, 19:59
Ако всеки ти казва " Ще ти дойде времето,всеки влак си има пътници и други " ... ще си останеш в самозабрава.Действай на момента.Запознай се с нова компания.Излизай по-често.Ходи по барове,дискотеки,кафета.Вс ще стане нещо отколкото да се самосъжаляваш . Горе главата 8)
sexy_for_you
08-12-2009, 20:11
И аз съм на 16,момиче съм и съм в твоето положение.Дай да се взимаме 8-) . Шегата на страна. Не се отчайвай,няма какво повече да ти кажа. И успех,дано скоро време намериш своята половинка.
ShtrudeL
08-12-2009, 20:23
И аз до миналата година се бях отчаяла тотално и си мислех че никога няма да си намеря момче което да ме обича и да обичам...e.. не е така ^_^ <3
Brutalniq
08-12-2009, 20:31
Благодаря на всички за подкрепата. просто си мисля че всички на такава възраст имат някакъв опит в целувките и другите работи,който аз нямам...
FiRe_LaDy
08-12-2009, 20:34
Съгласна съм ;) Пък и да се жалваш във форум ,няма да ти помогне.Излез и се огледай около теб ;)
ThisIsMe
08-12-2009, 20:39
има време,спокойно не бери грижа за това,има хора по света имат далеч по-сериозни проблеми.Замисли се малко!
Можеше да си глух,куц,сляп и какво ли още не ,a е малко смешно да се оплакваш само защото си нямаш гадже.Всичко с времето си!
PurpleDream
08-12-2009, 20:40
защо се вълнуваш от мнението на другите,такива простаци изобщо не ги слушай и не им обръщай внимание,когато намериш подходящото момиче тогава ще си с нея,няма да тръгваш с някоя само защото всички други имат гаджета и те се подиграват...
youloveme
08-12-2009, 21:13
защо се вълнуваш от мнението на другите,такива простаци изобщо не ги слушай и не им обръщай внимание,когато намериш подходящото момиче тогава ще си с нея,няма да тръгваш с някоя само защото всички други имат гаджета и те се подиграват...
Точно така ,ако искаш брат да ти дам скайпа си ,смисъл да поговорим ,защото и аз съм в същото положение пиши ми ЛС
НЯМА спасение за теб ! самоубий се , по-добре отколкото приятелите ти да разберат че нямаш приятелка !!!!
NamelessRomantic
08-12-2009, 21:29
Глупако Ханс...По дяволите,какво ти пука за другите?Те също са нямали приятелки - поне половината лъжат,още повече че това тяхното не са приятелки а са просто момичета за фукня.Всеки с по-голямо портмоне ходещ по кафета и дискотеки може да се хване със някоя кифличка с която да стои една седмица.Истинската връзка е съвсем друго нещо.Още повече,къде бързаш?Живота е пред теб.И аз мислех така,но ето че и на мен ми се случи нещо та позитивно в този аспект,за съжаление кратко.Просто не се отчайвай,капиш?
Айде късмет от мен.Море голямо,риба много.
sladur4etyYy
08-12-2009, 22:12
има време,спокойно не бери грижа за това,има хора по света имат далеч по-сериозни проблеми.Замисли се малко!
Можеше да си глух,куц,сляп и какво ли още не ,a е малко смешно да се оплакваш само защото си нямаш гадже.Всичко с времето си!
ми давай сега всички да седнем да мислим колко по- зле има от нас, колко сме щастливи, колко нищо повече не ни е нужно, да зациклим на едно място, без да се развиваме и да чакаме от небето да ни падне нещо. тъпо е тва ''чакай, то момичето ще дойде''. къде да чака, кво да чака, кога ще дойде? хаха
момче, излизай навън! ако нямаш компания, потърси си. вгледай се в себе си, оправи нещата, които не ти харесват- говоря и за външен и вид и за характер, като започнеш от външния вид. работи върху себе си и недей се оставя на ''за всеки влак си има пътници''. не може само да седиш и да се жалваш. а на тия, дето те успокояват със заучени фрази, не им се връзвай, че накрая ще останеш с пръст в уста. и бтв има доста такива теми, можеше да се разровиш.
Както казаха, всеки влак си има пътници... Не се тревожи, аз, например, си намерих първата приятелка миналата година (17 год. бях, почти 18), но не съжелявам. Много съм скромен и срамежлив, не заговарям момичета, сега дори въобще. Обаче намерих си я моята и въобще не съжелявам! Тя окри скритото в мен, и така. И сега сме много щастлива двойка. :) :-D
Промени външния си вид,напълнеи ако си слаб или отслабни ако си дебел.Малко повечко самочувствие,повече контактуване с момичета и ще стане ;)!
slun4evka
08-13-2009, 07:36
По възможност не лъскай на тази игра ... :razz: :grin: :-D
leoparda93sl
08-13-2009, 08:10
ми давай сега всички да седнем да мислим колко по- зле има от нас, колко сме щастливи, колко нищо повече не ни е нужно, да зациклим на едно място, без да се развиваме и да чакаме от небето да ни падне нещо. тъпо е тва ''чакай, то момичето ще дойде''. къде да чака, кво да чака, кога ще дойде? хаха
момче, излизай навън! ако нямаш компания, потърси си. вгледай се в себе си, оправи нещата, които не ти харесват- говоря и за външен и вид и за характер, като започнеш от външния вид. работи върху себе си и недей се оставя на ''за всеки влак си има пътници''. не може само да седиш и да се жалваш. а на тия, дето те успокояват със заучени фрази, не им се връзвай, че накрая ще останеш с пръст в уста. и бтв има доста такива теми, можеше да се разровиш.
Напълно съм съгласен с теб. :) А пък и аз съм на 16 и половина и още съм си нямал приятелка и какво от това,правя си кефа с компанията :D А пък много сериозни връзки на тея години не ни трябват.Така че спокойно :wink:
anonimchetou
08-13-2009, 09:35
не се притеснявай толкова. Каквото е такова. Може да е банално обаче всичко с времето си . Живей си сега живота и толкова не се замаряй с такива неща..