Влез

View Full Version : към момчетата...

Amiliq999
08-13-2009, 06:52
Искам да ми отговорите честно... Абе вие изобщо понякога замисляте ли се какво точно искате от едно момиче? Гледам различните теми, чета мненията, но наистина не мога да ви разбера.
Когато момичето се държи по-здраво с вас, т.е., оставя ви вие да "тичате след нея" , веднага се проявява мъжката ви гордост и решавате че тя едва ли не ви "тъпче", а тя си прави каквото си иска и ходи наляво- надясно, с който й падне. В обратния случай, обаче, вие пък решавате че ви писва, когато момичето ви обръща повечко внимание и вие започвате да си правите каквото си искате...
Всичко това го забелязвам и от личен опит. Миналата година ходех с едно момче, но бях решила че ще се държа по-хладнокръвно. Изпитвах чувства към него и му ги показвах, но все пак винаги се държах леко дистанцирано. И резултата беше, че той ми изневери, а когато аз го разбрах той тръгна да обвинява мен, че аз съм го лъгала постоянно и дори си беше втълпил, че ходя с обвързан мъж :shock: Бях потресена наистина и бях много наранена.
Тази година пък тръгнах с друго момче. Бяха минали 6 месеца от предишната ми връзка и мислех, че съм готова отново да опитам, но този път бях решила, че ще се раздам доколкото мога и няма да чакам, за да му показвам чувствата си във всеки един момент. Резултата: аз отново съм сама, с разликата че този път ме отрязаха с думите: "Съжалявам, но с теб сме твърде различни, ти си прекалено добра и твърде много ме обичаш, а аз не мога да те обикна и не мога да те залъгвам че те обичам. Нека бъдем само приятели!" :neutral:
И ето аз пак съм наранена, сама и вече незнам на кого да се доверя и как да постъпя. Незнам какво искате ВИЕ мъжете!!! Може ли някой да ми обясни по-точно какво трябва да направя, за да не бъда отново наранена... :smt022 :smt022 :smt022 Наистина главата ми вече ще гръмне от всичко това :smt073 :smt119 :(

anonimchetou
08-13-2009, 07:24
супер прави си и браво за темичката. Надявам се повечко мнения да бъдат изказани понеже и аз много съм мислила по този върпос.Първо давах всичко и той изведнъж реши че не иска да е с мен бях супееерр наранена.. сега с момчето с което съм съм по - предпазлива. Той супер много ми показва че държи на мен че има чуства..ноо страха от предишната връзка си е в мен.. За това се научих вече да не бъда няква си лигла дето му тичка след гъза.. дето плаче след него..дето винаги е готова да прости.. не искам да бъда онази която забрави за себе си..и живееше за него..Аз вече гледам по-различен начин на нещата.Не позволявам дори и за секунда да ме манипулира по какъвто и да е начин.Показвам му че го обичам, не му липсва и внимание но всичко с границите.. Когато днес не го целунеш на изпращане .. утре ще си поиска 2 целувки.. " е вчера бях пуснала една тема Въпрос към момичетата..имаше разни върпоси ако някой не ме е разбрал.. да прочете това.. :)

Amiliq999
08-13-2009, 07:46
именно заради твоята тема реших да пусна моя, защото напълно те разбирам и не мога да си обесня дали аз греша някъде или просто момчетата не знаят какво искат. Или пък аз не попадам на момчета, вече не знам какво да си мисля :(

Whyniser
08-13-2009, 10:27
Ами това,където ти казва,че не може да те обикне - обикновено си значи,че не те харесва/обича достатъчно.Това за приятели да останете понякога може да се тълкува,че не е достатъчно мъж да ти каже за раздялата и куп други неща.

П.п - момче съм :)

producenta
08-13-2009, 10:30
Искам як секс и да е винаги с мен и най-вече да има кво да си кажем!
Това е което искам аз всеки мъж иска нещо различно ако не искаш да си наранявана разбери и ти какво искаш!

Sh@d0w
08-13-2009, 10:37
Незнам какво искате ВИЕ мъжете!!! Може ли някой да ми обясни по-точно какво трябва да направя, за да не бъда отново наранена... :smt022 :smt022 :smt022 Наистина главата ми вече ще гръмне от всичко това :smt073 :smt119 :(

Така откъде да започна.Значи като за начало в пълна заблуда си.В тоя форум няма мъже,или почти не се намират та да задаваш въпроса така.По-голямата част са пубертети които здраво ги тресе хормона.Второ питаш какво да направиш за да попаднеш на свестна връзка?Ще ти кажа-не насилвай работите,като се опитваш постоянно да си намериш момче и ги сменяш един от друг резултата е че само ще бъдеш наранена.Един ден ще намериш точното момче и тогава ще разбереш че е за теб,не е нужно да се пробваш с всеки първи фешън и да очакваш нещо от него.Подреди си приоритетите изясни се какво търсиш в едно момче.Опитвай се да го опознаеш преди да станете гаджета,не после да пишеш по форумите тоя що ми изневери...

ShtrudeL
08-13-2009, 11:18
Не прочетох цялата тема,но от началото ми беше ясно...
И..това не се отнася само за момчетата Оо Даже ако момче беше писало темата относно момичетата...щeше да е по-приемливо.. ^_^

0nem0retIme
08-13-2009, 11:40
Незнам какво искате ВИЕ мъжете!!! Може ли някой да ми обясни по-точно какво трябва да направя, за да не бъда отново наранена... :smt022 :smt022 :smt022 Наистина главата ми вече ще гръмне от всичко това :smt073 :smt119 :(

Така откъде да започна.Значи като за начало в пълна заблуда си.В тоя форум няма мъже,или почти не се намират та да задаваш въпроса така.По-голямата част са пубертети които здраво ги тресе хормона.Второ питаш какво да направиш за да попаднеш на свестна връзка?Ще ти кажа-не насилвай работите,като се опитваш постоянно да си намериш момче и ги сменяш един от друг резултата е че само ще бъдеш наранена.Един ден ще намериш точното момче и тогава ще разбереш че е за теб,не е нужно да се пробваш с всеки първи фешън и да очакваш нещо от него.Подреди си приоритетите изясни се какво търсиш в едно момче.Опитвай се да го опознаеш преди да станете гаджета,не после да пишеш по форумите тоя що ми изневери...

++++++

Di
08-13-2009, 11:43
като се хвърляш на курваджии.. сама си си виновна..

RaZzer
08-13-2009, 12:59
Ъм... ти не си наясно с позицията си: отначало се оплакваш, че момчетата се държали или хладнокръвно (като чакат момичето да тича след тях), или че "правят каквото си искат", а след това ти самата признаваш, че си се държала хладно :D И кво излиза - май не е в момчетата вината?! :?

И пак ще се изкажа, че е супер глупост да обединяваш всички момчета или момичета въз основа на 5 или 10, или 100 сходни случая! Всеки човек е различен!!! Живеем след Ренесанса! :)

l0lz
08-13-2009, 13:00
Oтиам до доктор Цилева да ми напише медицинското и кат се върна щи кажа.^^

Python5
08-13-2009, 21:51
http://www.youtube.com/watch?v=xS2gSbOwvVY&feature=related

Ето такова момиче искат мъжете. Гледайте и започвайте да подрaжавате още днес!

Ballbreaker
08-13-2009, 22:13
Леле, и мен са ме рязали с "твърде добър си". Въпросът е, че съм момче...

Според лични наблюдения, ако се раздаваш твърде много бързо-бързо се решава, че искаш само секс. Докато доста момчета идеята за секс ги кефи повечето момчета изпитват притеснения от страстни момичета.

От друга страна да се държиш студено се смята за арогантно и егоистично, и пак води до идеята за секс - този път повечето хора решават, че искаш само секс и не се интересуваш от чувства.

Ако се разчустваш пък и станеш романтичен/романтична те взимат за лигав.

Ако решиш да не празнуваш 14-ти февруари поради каквито-и-да-е-причини, примерно, пък те вземат отново за студен лицемер с ясната идея за чисто физическа връзка.

Оцелявай! Това е света и рядко се намират хора, с които да си на една вълна и пред които да няма нужда да играеш театър. А и да ги намериш пак започват притеснения, така че...

Както Jesu казват - Why are we not perfect. Ми просто не сме, приеми.

Ииии горкото, честно, мъчно ми стана за теб. Затова поздрав (http://www.youtube.com/watch?v=jHPOzQzk9Qo).