Влез

View Full Version : Тъпа тема...

InnchetO
08-13-2009, 23:36
Незнам дали раздела е правилен, незнам защо изобщо пиша, незнам, но имам нужда да го кажа някъде.. не мога така..

Едно момче.. през последната една година направи живота ми приказка.. всичко беше уникално и се радвах на живота с пълна сила само заради него.. не ми беше гадже.. беше ми най-добър приятел и наистина човек, за който всичко давах.. за него и живота си давах.. и така.. момчето беше влюбено в мен.. виждах го, че му е гадно, че не съм с него.. и ето "дадох всичко" като тръгнах с него (наистина за мен това е много, понеже си ценя принципите).. ииии откакто тръгнах с него нещо сякаш стана.. не ми звъни, не ми дига, не ми пише.. не му пука.. звъннах му.. помолих го да излезем.. каза добре.. дойде деня и той ми каза, че има работа.. преглътнах го, но последваха още няколко дни на незвънене.. в идния.. отново стартиран от мен разговор, той ми каза, че съм му била поредната цел и ако не съм му била вързала още е щяло да бъде така, но понеже вече ме има не му трябвам.. наистина ми срина представите за последната година от моя живот.. стана ми яко.. каза ми, че само съм го товарила, като съм му споделяла.. че не му е пукало за моите проблеми.. искал е само да ме има.. а веднъж има ли ме.. вече не му трябвам..
Дааа.. определено има подход.. накара ме да се чувствам като пълен боклук. А той беше единствения, наистина единствения на тоя свят, за който бих направила това, да си преглътна сичко и да му направя кеф на него.. пълна илюзия..

ИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ ИИИ така, просто исках да споделя колко яко ми стана като разбрах, че съм обичала един измислен образ.. :)

Ballbreaker
08-13-2009, 23:38
Shit Happens. А понякога лайната са хора. Споко.

Поздрав да ти е. (http://www.youtube.com/watch?v=jHPOzQzk9Qo)

sexyto9612
08-13-2009, 23:48
Времето лекува и най-дълбоките рани :)

InnchetO
08-13-2009, 23:58
Shit Happens. А понякога лайната са хора. Споко.

Поздрав да ти е. (http://www.youtube.com/watch?v=jHPOzQzk9Qo)

Хаха поздрава беше първото нещо след цялата тая глупост, което ме накара да се разсмея! :) Искренно мерси :-)

RaZzer
08-13-2009, 23:58
Пълният идиот! Постъпил е ужасно с теб и единственото, което можеш да направиш сега е да започнеш да живееш повече за себе си - да го преодолееш и да не допускаш страха от подобна развръзка да пречи на бъдещите ти връзки! Успех! :)

П.П. Евала на Ballbreaker за много доброто попадение:

А понякога лайната са хора. :)

mArMaLaDkA
08-14-2009, 00:05
Само на мен ли ми е странна цялата работа? :-o Колко време сте били приятели, споделяли сте си, доколкото разбрах, от сравнително скоро сте гаджета, и някак си не ми се навързват нещата. Не е възможно да не си усетила що за пън е през всичкото това време. Мисля, че нещо му е предизвикало държанието. Не знам какво, ама всичко това, което ти го е казал, звучи все едно иска да ти върне тъпкано за нещо.

bog4eto
08-14-2009, 00:06
Just remember-trust nobody!No way,no how,never!
и не разбрах..обичаше ли го?обичаш ли го(as a boyfr) ?

and once again-trust nobody (http://http://vbox7.com/play:cc6aac11)

InnchetO
08-14-2009, 00:10
Обичам го. Но като приятел. И точно за това, че го обичах така се прецаках себе си за да го видя да е щастлив.. И, да и аз се чудя как не съм видяла цяла година това.. А той не е такъв да връща.. "Гаджета" сме от месец и половина някъде (иронично, най-дългата ми връзка..), НО както казах последните 2 седмици не сме се чували/виждали..

bog4eto, не ми отваря линка :(

bog4eto
08-14-2009, 00:18
Какво да ти кажа?Не е трябвало да бъдеш с него за да е щастлив той!Трябва да гледаш първо себе си,как на теб ще ти е най-добре,как твоите нужди ще са задоволени,как ти ще се чувстваш супер и как на теб ще ти е кеф.. :P

Просто и лесничко..нито пък трябва да се доверяваш на който и да било..света се върти,хората се променят и всичко се обръща..доверие никому! :P

Какво е било-било ти е кеф!Защо?Защото е имало кой да те изслушва,да те разбира..и кво,като не му пукало..нали на теб ти е било супер ахх :shock:

Какво е сега-ми гадно е ..ама защо?Защото няма кой да те изслушва?Ще си намееериш,още повече,че тоя е лекеее...

Какво ще бъде-по-хубаво :-P

Какво да правиш-живей!

за линка- http://vbox7.com/play:cc6aac11

NamelessRomantic
08-14-2009, 00:22
Тегли му майната - такива глупаци не заслужават момиче да ги погледне...дори и момче! :D

Hilary_
08-14-2009, 00:25
:-k :-k :-k

Доста тъпо е постъпил да не говорим, че такива хора заслужават да си намерят майстора ... :? :? Ами виж ... не мога да ти кажа "спокойно", защото определено не е толкова лесно, но дано с времето всичко отмине ... а за тоя мога само едно да кажа не ти, а той е боклукът ... :?

Успехза напред мацка!!! :-)

InnchetO
08-14-2009, 00:27
Мерси на всички :)

Иначе, аз майната ще си му я тегла и повече компромиси няма да правя в това отношение, но просто не можех да повярвам как мамка му е успял една година да ме прави на луда.. тотааааааааааааааааааално различен човек :?

Hilary_
08-14-2009, 00:29

Иначе, аз майната ще си му я тегла и повече компромиси няма да правя в това отношение, но просто не можех да повярвам как мамка му е успял една година да ме прави на луда.. тотааааааааааааааааааално различен човек :?

Наистина и аз това се очудих, че една година хич не е малко време .. как е имал търпението и всичко останало без да влага капка чувства ... :? :? Не пожелавам на никой да среще такъв тип хора!!! :?

mArMaLaDkA
08-14-2009, 00:31
Да се правиш на шушумига сума ти време, е велико качество. Жалко, че не го притежавам. Колко нещастия щях да си спестя досега..

InnchetO
08-14-2009, 00:32

Наистина и аз това се очудих, че една година хич не е малко време .. как е имал търпението и всичко останало без да влага капка чувства ... :? :? Не пожелавам на никой да среще такъв тип хора!!! :?

Абе уж ме бил "обичал" (и представи си колко добре ме е заблудил, понеже аз си мислех, че ме обича наистина) ама вече ме имал и не ме иска.. да не му използвам точните думи с които направо ме зарови на 5 метра под земята..

Hilary_
08-14-2009, 00:36
^ За мен такива хора просто не заслужават да бъдат обичани ... и заслужават да им се случи същото, за да видят какво е ... :?

Заебваш го и това е ... :o :o

Sh@d0w
08-14-2009, 00:38
Бахти филмите :shock: Мързеше ме да прочета цялата тема,но подкрепям мнението на Ивето!

PePeLePew
08-14-2009, 01:37
^ За мен такива хора просто не заслужават да бъдат обичани ... и заслужават да им се случи същото, за да видят какво е ... :?

Заебваш го и това е ... :o :o
АХаххаха много смешна тема.Искам само да кажа че при мъжете е така просто от малки ни е втълпяваме че трябва да се борим,за това което искама така е направило и това момче,а ти си била просто поредната играчка,за 1 година обаче е излезнал по-нов модел и вече момчето иска нея,старта и да върши работа не е като новичкото :Д

това не означава че не трябва да получаваме малко обич от време на време ........ и ние сме хора бе....... всъщност аз не вярвам в любовта така че все тая.........

Hilary_
08-14-2009, 01:43
АХаххаха много смешна тема.Искам само да кажа че при мъжете е така просто от малки ни е втълпяваме че трябва да се борим,за това което искама така е направило и това момче,а ти си била просто поредната играчка,за 1 година обаче е излезнал по-нов модел и вече момчето иска нея,старта и да върши работа не е като новичкото :Д

това не означава че не трябва да получаваме малко обич от време на време ........ и ние сме хора бе....... всъщност аз не вярвам в любовта така че все тая.........

И какъв е смисъла да се бори 1 година за нея и после да й казва всички тези неща ... щом го е направил с ясната цел, че е била просто играчка тотогава е има за цел не само да бъде негова а и да я нарани ... тия оправдания от типа "така сме учени" .. изобщо не ми пасват!!! :? Учени сте и да обичате ама повечето от вас (както ти и по натам казваш, че не вярваш в любовта) не "спазват" и не взимат пример от ученото ... :? Е как става така, че едното може да се следва макар и по изкривен начин (през очите на въпросния момък), а за чувства и последици не може да се мисли ... чиста безотговорност ... :? И после защо нямало любов ... :?