View Full Version : Колко често целувате различно момиче?
Колко често целувате различно момиче и защо ? :P
Заглавието на темата трябва да е описателно
krem4et0
Попадне ли в обсега ми няма пускане 8)
Попадне ли в обсега ми няма пускане 8)
Ехх тоя батиии бее ... :D :D :D
По темата: Не съм момче, за да ти кажа ... но ако гледам от момичешка гледна точка ... рядко се случва някое момче да ме целуне ... просто не смятам, че целувките ца за всеки срещнат ... :-o
П.С. Пък и не искам да бъда изядена или олигавена ... :-D
Priceless
08-14-2009, 06:00
Нещо не можах да асимилирам темата .. Някой да ми я обясни?! :oops: 8-)
valdesbg
08-14-2009, 06:03
Скритаа идея е падате ли си по флиртовете за 1-2-3 вечери или сте моногамни.
Priceless
08-14-2009, 06:06
Ааааа ясно. Ама аз няма да отговоря, шото не съм момче [-( 8-)
golqmumnik
08-14-2009, 06:20
Не обичам да целувам други момичета,освен приятелката ми.
kindergarden
08-14-2009, 06:45
Там където работя е неизбежно по няколко на нощ (от момичешка гледна точка) 8-)
valdesbg
08-14-2009, 06:50
Киндерче - не се издавай миличка... :)
Тук някои те мислят за прилично момиче :D
kindergarden
08-14-2009, 06:51
ееее те па милите са много наивни :oops: 8-)
:shock: :-D :D :lol: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :shock:
Еее дооообре беее ... :razz: Евала на автора :razz: Мислех,че съм видяла всички възможни тъпи теми в тоя форум ама точно такава не бях засичала до сега :razz: Сега (предполагам) трябва да очакваме включване от автора,който ни се хвали,че всеки ден е с различна и след това ще започнем да го хвалим що за псевдо-плейбой е :lol: След ден-два (най-много) ще се появи такава тема и за момичетата и ще започнем да оплюваме всички,писали в нея,защото се хвалят с държание,присъщо на ку*вите ... :grin: :lol: :grin:
Винаги когато мога. Разнообразието е хубаво нещо. Но по принцип съм си моногамна.
Ако си имам приател само него си целувам .. ако не ако се одаде възможност няма да я пропусна :grin: :D
Целувал съм само 1 момиче през живота си... и аз сега нямам намерение да увеличавам бройката, въпреки че от известно време не сме заедно!
Абе тоя що смени текста на темата...като писах първия пост се отнасяше за друго :shock:
ShtrudeL
08-14-2009, 12:04
SWEET! ^^
По темата: :-D : Целувала съм само 1 момче. ^^ <3
BlueFace
08-14-2009, 13:30
Ако имам приятелка ще целувам само нея.Ако нямам бих целунал момиче просто ей така за авантюрата ама тези неща не се случват много често :D
DevilWish
08-14-2009, 14:41
Еми за момента само приятелят си ;) . . . иначе ако си нямам приятел . . . тогава вече е друго.Обичам да флиртувам ;) Но до целувките ще си остане де ;)
NaNa_SladuRana
08-14-2009, 14:50
целувките са хубаво нещо,ако влагаш някакви емоции в тях,иначе стават сиви и безполезни...
AnincetoSexy
08-14-2009, 15:01
ее с момичета не се целувам често .. 8-) Ама с момчета мноого често .. 8-)