Влез

View Full Version : Откъде да си купя чанта

ramone
08-14-2009, 14:03
:D Така, ето един доста глупав въпрос от моя страна.
Нещо се отказах от раници за училище, вярно е, че се отнасям ужасно с тях, но и те бързо сдават багажа и непрекъснато трябва да си купувам нови. Както и да е, сега съм се навила да си купя чанта от онези с дългите дръжки, които могат да се носят и на едно рамо, а и да се преметне от другата страна, абе не мога да обяснявам като хората.
Та изисквания големи нямам, предпочитам да е от плат и да е достатъчно голяма да ми побира петстотинте учебника, ама където и да питам все някви сакове ми вадят. Вчера се разходих до Sky City там нищо не намерих, ама понятие си нямам и къде да търся, щото в повечето спортни магазини има само раници, а в останалите са само дамски чанти и се отчаях вече, моля ви дайте някви съвети. След малко и снимки ще пусна като намеря.

Edit: http://photos-g.ak.fbcdn.net/photos-ak-snc1/v2744/10/58/1415635049/n1415635049_30085510_5297399.jpg
за нещо подобно говоря

koshtramba
08-14-2009, 14:44
Това, което ми идва наум е подлеза при парка на Армията при Орлов мост. Мисля, че там съм виждала подобни, има 2 магазина в този подлез.

Пост скриптум : Той даже е точно до спортната палата този подлез, ако се сещаш.

FuCkInBuBbLeGuM
08-14-2009, 14:48
Виж в Ориндж..

bloodyF
08-14-2009, 15:05
ох навсякъде има такива.. :?

ramone
08-14-2009, 16:03
Това, което ми идва наум е подлеза при парка на Армията при Орлов мост. Мисля, че там съм виждала подобни, има 2 магазина в този подлез.

Пост скриптум : Той даже е точно до спортната палата този подлез, ако се сещаш.

Ама това не са ли 2 различни подлеза - единия при Орлов мост и другия при палатата, там дето е Starbucks, а преди беше Pizza Hut :D Нищо де, аз и в двата ще погледна, но или съм много зле в ориентирането или за тези два подлеза схванах. Иначе и аз се сетих за магазините в подлеза при Орлов и утре ще мина, в Orange също ще погледна.

bloodyF, знам, цяло лято виждам и аз такива без изобщо да се замислям, че ми трябва и сега изведнъж като го реших сякаш изчезнаха до една, винаги е така, харесвам си нещо, което винаги и навсякъде има и като реша да го купувам все ще ударя на камък :D

koshtramba
08-14-2009, 17:12
Ramone, ако се замислиш то и двата са точно до Парка, от двете страни, не съм се уточнила, а иначе говоря ти за този до палатата, точно там, където беше Пица Хът, да ;)

j_adore2
08-14-2009, 17:59
Има хубав магазин за чанти като тръгнеш от МКД на Алабин и Витошка посока Графа.На 10-15 метра от МКД в безистена в дясно.Зимата си купих много хубава чанта от там ;) Може да видиш и в Ботичели :P

ramone
08-14-2009, 18:04
Има хубав магазин за чанти като тръгнеш от МКД на Алабин и Витошка посока Графа.На 10-15 метра от МКД в безистена в дясно.Зимата си купих много хубава чанта от там ;) Може да видиш и в Ботичели :P

май се сещам за кой безистен говориш, там навътре няма ли и магазин за детски играчки и една заплашително изглеждаща врата, към която се качваш за вегетариански ресторант? :D това е точно някъде към десетина метра след макдоналдс :D
а иначе Ботичели какво е/къде е? :Д

j_adore2
08-14-2009, 18:06
^^ Да точно.Мисля че се пада малко след или преди Мъностото,ако го знаеш.
А иначе Паоло Ботичели е магазин за обувки и чанти ии се намира точно на Попа ;)
http://www.paolobotticelli.com/bg/list/index/act/sub/id/77/index.html
Разгледай ако искаш :P

bloodyF
08-14-2009, 18:11
Ramone, и на мен ми се случва така...да има навсякъде и изведнъж изчезват...иначе не съм от софия сори 8-)

ramone
08-14-2009, 18:20
а нищо, няма проблем, утре се е видяло, че ще падне едно страшно обикаляне :D или може да спра да търся и да се откажа и да започнат да изникват навсякъде.

j_adore2, мерси много за информацията и линка :) Разгледах ги, ама са ми прекалено дамски тези, трябва ми нещо по-училищно и спортно, от тоя тип http://www.ranici.com/index.php?main_page=product_info&cPath=5&products_id=23&zenid=5qj2274q16v12o4u8qg48ujgf7 само че аз лаптоп да слагам нямам, въпреки че учебниците ми сигурно ще заемат същото място :D Ии съответно гледам да е на някви по-нормални цени, в този Ботичели добри ми се видяха, само ще трябва да отида на място да видя дали имат това, което търся. :)

j_adore2
08-14-2009, 18:32
^^ И аз ще обикалям утре за чанта само че малка :lol:
Иначе такава каквато ми показа .. защо не видиш в АртБокс :)

Axel_f
08-15-2009, 08:15
Аз имам чанта за лаптоп и мога да ти кажа, че е адски неудобна, ако искаш да носиш вътре учебници, тетрадки и тн. Просто тия чанти са със специално отделение за компютъра и са доста плоски (не се разширяват настрани), ако ме разбираш. А и са адски скъпи :-o

За твоите чанти - защо не провериш в Рип Кърл? В Ориндж също, може да откриеш нещо. Саботаж също ми идва наум...

ameli
08-15-2009, 11:15
аз имам такава, само че някаква зеленикава :D ама съм от Варна :P

thelideto
08-15-2009, 16:49
Виж в Ориндж..

elito6754
08-15-2009, 18:03
Ориндж, АртБокс, във всяка по-голяма книжарница.