View Full Version : какво ви липсва?
какво ви липсва до този етап на живота ви?
или от какво имате нужда?
Засега от нищо.Но не се знае :D
Priceless
08-14-2009, 22:39
Имам нужда от .. един човек до себе си .. един ТОЧНО определен човек до себе си .. жалко само, че той това не може да го проумее :?
Липсва ми принца на бял кон ... липсва ми приказката наречена "любов" .. липсват ми истински приятели .. липсват ми истинските щастливи моменти, в които сърцето ти би изкочило от радост ... липсват ми милите жестове ... и още куп неща ... :-k :-k :-k
имам нужда от нещата, които по горе изброих .. :-o
Липсва ми принца на бял кон ... липсва ми приказката наречена "любов" .. липсват ми истински приятели .. липсват ми истинските щастливи моменти, в които сърцето ти би изкочило от радост ... липсват ми милите жестове ... и още куп неща ... :-k :-k :-k
http://msp261.photobucket.com/albums/ii69/yathink6599/Hug.jpg
PurpleDream
08-14-2009, 22:48
Имам нужда от .. един човек до себе си .. един ТОЧНО определен човек до себе си .. жалко само, че той това не може да го проумее :?
м да и аз така :-k
Assshley
08-14-2009, 22:57
Единственото,което ми липсва в момента е умението ми да се радвам дори на малките неща в живота .. безгрижието ми,душевното ми спокойствие,което ме напусна одавна .. твърдостта ми . Даже усмивката ми ми липсва понякога ..
липсва ми секс без обвързване (да имам съседка за такъв секс ) !!! 8)
Why is the rum gone? :-# :-# :-# :-# :-#
PurpleDream
08-14-2009, 23:12
Why is the rum gone? :-# :-# :-# :-# :-# :razz:
terror_drone
08-14-2009, 23:22
Какво ли не ми липсва... но най-много ми липсва сродна душа или по точно човек, който има някакво сходно разбиране за живота! Да не говориме, че момичетата около мен са некви мега огромните лицемерки и супер здравите използвачки! Писанло ми е от всичко и всеки! Да не говориме от момичетата колко ми е писнало като се имат за Господ! Тогава само под ножа и никога повече не бих искал да ги видя!
Та по темата липсва ми човек на който да мога да се доверя изцяло и да съм си аз самият, не човекът който ме представят всички! Аз съм си аз и искам да оцелявам в собствения си свят! :smt023
Пфф липсва ми красиво момиче с IQ над това на селска пръчка.Ама аз и не търся вече,отчаях са :/
mArMaLaDkA
08-15-2009, 00:53
^ Като ги търсиш, ги няма. Законите на Мърфи.
В момента ми липсват:
- приятел. Човек, който да ме разбира, да ме утешава в трудните моменти и да се радва с мен в радостните, някой, на който мога да звъня в 2 през нощта и за най-малката глупост.
- дъъългите и смислени разговори. От сравнително дълго не съм общувала с някого на всякакви теми, независимо дали по Скайп, телефона или на живо. 8-)
- може би приятел(в другия смисъл на думата, хах). Някое момче, с което мога да общувам надълго и нашироко, което ме кара да се чувствам сигурна, щастлива и тем подобни. Писна ми от безмозъчни плужеци, които едвам връзват две изречения и единствения им начин за свалка е да се правят на клоуни или да ми подсвиркват като на кученце, хаха. Ако ще да се препъват един в друг, нямат ли нещо в главата и що-годе приличен вид, не се приемат никак и изобщо. :smt077
- прегръдка.
- малко повече весели моменти.
mechtaq_za_teb
08-15-2009, 06:13
Имам всичко, което да ме направи щастлива:семейство и човек до мен.
Е приятели нямам, но нямам нужда от такива.
lipsvashh_mi
08-15-2009, 06:47
-ужасно ми липсва един човек,който загубих и знам ,че никога вече няма да се върне...това предполагам цял живот ще ми липсва :?
липсва ми и момчето с главно М,с което да изпитам какво наистина значи любов :)
Липсват ми приятелите от бившя клас...
понякога ми липсва самоувереността в себе си,но мисля скоро да го променя :P
Имам си прекрасни родители и още по-прекрасни приятели,но за съжаление ми липсва моето бебе :( Заради тъпата му работа на 150 км. от мен имаме прекалено малко свободно време заедно :( Хммм като се замисля това е единственото нещо,което ми липсва за момента :( :-) :(
sheilsis
08-15-2009, 07:03
Липсва ми човек, с когото повече никога няма да мога да си поговоря да се смея :( толкова мн ми липсва
anonimchetou
08-15-2009, 07:17
понякога ми липсва разбиране,но това при всеки го има предполагам. липсват ми близки.. понякога миналото.. [/b]
Dollystar
08-15-2009, 07:25
Имам нужда от някой свестен и с разбирания като моите. Вече са малко момчетата, които се държат като кавалери колкото и остаряло да звучи и повечето са големи егоисти :(
Нямам нужда от нищо.. :lol:
KimBerLy1912
08-15-2009, 07:41
Липсва ми един човек-много повече от приятел и гадже... Човек,с главно Ч,който обаче е далече и едва ли ще го видя някога пак...
Иначе ми липсва малко вяра,доста цинична съм станала към живота,а ми се ще да имах поне малко вяра и надежда в утрешния ден.. Такава,чиста,както когато децата чакат дядо Коледа...
И ще ми липсват ученическите години,а чак сега си давам сметка-тая година ще съм 12 клас... и свърши се... Обаче звуча,все едно умирам :lol: :lol: :lol:
Обаче звуча,все едно умирам :lol: :lol: :lol:
A искаш ли да "звучиш" все едно си пребита и изнасилена..?
KimBerLy1912
08-15-2009, 07:48
WTF? Съмнява ме,че ще ме накараш да "звуча" така :wink:
В поста ми имаше ирония мойто дете.. Не се впрягай. 8-)
KimBerLy1912
08-15-2009, 07:52
Не се впрягам,страх ме е да не ме набиеш виртуално 8-) Много хубаво,че имало ирония,ма много брутално.. Дай по-нежно,аз може да съм 12 клас на есен,ама съм страхлива като мисирка 8-)
Много спам :oops:
имам нужда от закуска ... Майтапя се ... В момента липсва елемента на сигурност, имам човек до себе си, но някак не се чувствам сигурен
kindergarden
08-15-2009, 07:55
http://3.bp.blogspot.com/_FZSxrKx-THg/RpDN7UCLJMI/AAAAAAAAAT4/0VRbPNmHPiY/s400/tuborg08.jpg
ето тези две неща ми липсват 8-)
Не се впрягам,страх ме е да не ме набиеш виртуално 8-) Много хубаво,че имало ирония,ма много брутално.. Дай по-нежно,аз може да съм 12 клас на есен,ама съм страхлива като мисирка 8-)
Много спам :oops:
:razz:
eveto_xx
08-15-2009, 07:57
Нищо не ми липсва.
KimBerLy1912
08-15-2009, 08:04
Нищо не ми липсва.
Евала 8)
Какво ми липсва?
Ами истински приятели ....
GossipGirl89
08-15-2009, 09:20
Имам нужда от истински човек до себе си обаче се не ми върви :(
С бовшия, за който мислех, че е специален, изкарахме 2 години и накрая всичко рухна... Не вярвах, че ще се влюбя отново, но стана тя каквата стана... Сега пак съм влюбена в момче, което е на 400 км от мен :(
Snickers
08-15-2009, 09:23
липсва ми най-добрия ми приятел, сега само той ми липсва, поне ще се върне :(
Jumbie483
08-15-2009, 09:51
На мен пък ми липсват братовчедите.. Омръзна ми само по телефона да си говорим и да си крещим, че се обичаме и си липсваме.. Искам ги тук :(
smiirnoff
08-15-2009, 09:54
ами в момента единственото нещо , което ми липсва е човек , с който мога да си говоря с часове на всякакви теми .. преди имах 2ма такива до мен , ноо сега се промени
ии точно сега имам нужда от това .. :-k
LovelyGirl
08-15-2009, 09:55
Липсва ми някакво женско присъствие в живота ми.
Майка ми и сестра ми не са в България, с приятелки се виждам рядко.
Това най-много ми липсва.
Имам нужда от близост. Родителите ми са по 12 часа на работа и като се приберат вечеряме и лягат, най - добрата ми приятелка е в друг град, а в момента е и на море, в града не чувствам никой чак толкова близък... Нямам с кой да споделям.
flowerlina
08-15-2009, 10:13
Аз също :(
Може да е бавнозагряващ и да има нужда да му го намекнеш...
producenta
08-15-2009, 11:30
Хапче за истрезняване,зелевка и още бира.
BlueFace
08-15-2009, 12:03
Имам нужда от едно хубаво и умно момиче до мене което да си обичкам и то да си ме обичка :D
Ехх колко е хубаво да си мечтая :D :D
Липсва ми момчето което с една усмивка ми оправяше настроението ...
липсват ми целувките му който ме караха да грея
липсват ми прегрътките му който ме караха да се чуствам толкова сигорна
липсват ми безсмислените чатове в които така се забавлявахме
липсват ми изтрещелите му смси който получава по 100 на ден
липсва ми дори това че понякога ме изнервяше до толкова че,,,,
липсва ми моето усмихнато мече :cry: :cry:
липсва ми начина по който ме обичаше и аз него :cry: :cry:
sexy_for_you
08-15-2009, 12:41
На този етап от живота ми ми липсват доста неща.Липсва ми човек до мен,който да ме обича,липсва ми обич като цяло.Липсва ми нежност и разбиране.Липсват ми забавните моменти в живота,осмисляне на ежедневието.Липсват ми моменти,които да ме карат да съм щастлива,липсва ми безгрижност и вяра в доброто.Липсва ми самоувереност.Липсват ми положителни емоции.
sladur4etyYy
08-15-2009, 13:00
липсва ми момче с главно ''М'' до мен
имам нужда от нещата, които по горе изброих .. :-o :( :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :-k
За едното можеш да се замислиш вече :D :P
Иска ми се да се чувствах малко повече полезна като цяло(общество,бъдеще,близк ).Липсва ми и това,че не съм близка със семейството си,вече.За в бъдеще се надявам положителните емоции да са в изобилие.. 8-)
BleedingSoul
08-15-2009, 13:28
Прегръдка от един специален човек.. (Който още не е индефициран ;д ). Но с големия си късмед едва ли ще я получа..
harmaiani94
08-15-2009, 13:36
Липсва ми едно момче ... дълга история
Липсва ми хубава, здрава връзка, а не еднодневка
Липсват ми всички мили жестове
Липсва ми времето прекарано с въпросното момче
и т.н. :-#
GaBiIi__
08-15-2009, 13:51
имам нужда да получа това което не намирам..
MartyParty
08-15-2009, 14:12
Чакай,сега ще си измисля нещо.Липсва ми нещо,с което да напавя лятото интересно и запомнящо се.
emityyyyyyyyyyyyy
08-15-2009, 14:24
Какво ми липсва ли .. ам липсва ми .. и аз така принца на бял кон :cry:
TheThinker
08-15-2009, 15:23
Бахмааму то имало и момичета без приятели! :shock: :D
Ми на мен пък ми липсва принцеса на бяла кобила! Иначе казано- липсва ми приятелка ( :cry: ), едно момиче, с което да се гушкаме,да се лигавим и да си говорим глупости :smt008 8-) Даже, честно казано, ми олеква като виждам и други с моя проблем. :) Досега все не ми е вървяло в тая насока и имам нужда от нормална връзка и от близост.Не бих отказал и малко парички ако става въпрос :D , но това, като че ли е най-същественото което ми липсва. (Жалко, че е жалко да се предлагаш по форумите.) 8-)
emityyyyyyyyyyyyy
08-15-2009, 15:30
Ми на мен пък ми липсва принцеса на бяла кобила! :D :-D :grin: :grin:
BleedingSoul
08-15-2009, 15:32
Ми на мен пък ми липсва принцеса на бяла кобила! Иначе казано- липсва ми приятелка ( :cry: ), едно момиче, с което да се гушкаме,да се лигавим и да си говорим глупости :smt008 8-) Даже, честно казано, ми олеква като виждам и други с моя проблем. :) Досега все не ми е вървяло в тая насока и имам нужда от нормална връзка и от близост.
Йеее :D един човек да знае кфо ми е :grin: :D (дори незнам защо се смея 0.о) Дууд не си единствен :)
Разнообразие ми липсва, нещо напоследък много скучно взе да става всичко.. :)
lipsvashh_mi
08-15-2009, 16:06
Ми на мен пък ми липсва принцеса на бяла кобила! Иначе казано- липсва ми приятелка ( :cry: ), едно момиче, с което да се гушкаме,да се лигавим и да си говорим глупости :smt008 8-) Даже, честно казано, ми олеква като виждам и други с моя проблем. :) Досега все не ми е вървяло в тая насока и имам нужда от нормална връзка и от близост.Не бих отказал и малко парички ако става въпрос :D , но това, като че ли е най-същественото което ми липсва. (Жалко, че е жалко да се предлагаш по форумите.) 8-)
както се казва-който търси намира...било то по форуми или не :)
в момента ми липсва чаша кола ииии малко по-топло време...
ииии ми липсва бати ама многооооо :?
0nem0retIme
08-15-2009, 16:10
Засега от нищо.Но не се знае :D
lifelesscorpse
08-15-2009, 17:29
Искам да имам родители,с които да мога да споделям...
Искам поне един ден всичко да е перфектно...
Искам поне веднъж да се чуе и моя глас вкъщи...
Искам брат ми да се прибере...
Искам да не се опитват да ме лъжат и използват толкова много...досадно и гадно е...
Искам много неща...все неизпълними... :smt012 :smt012 :-k
Kostadin_682
08-15-2009, 18:09
само 1 нещо :?
YouCantStopMe
08-15-2009, 18:10
Разнообразие ми липсва
ТОВА Е!
Jessieee
08-15-2009, 18:15
soulmates .. :(
GaBiIi__
08-15-2009, 19:10
Разнообразие ми липсва
ТОВА Е!
оо определено подкрепям
kindergarden
08-15-2009, 20:13
само 1 нещо :?кажи на кака 8-)
Kostadin_682
08-15-2009, 20:14
БИРАТАААААААААААААААА!!!!!!!! !!!!!111
Priceless
08-15-2009, 20:16
В момента ли? В момента ми липсват .. сили да се боря .. :(
kindergarden
08-15-2009, 20:17
БИРАТАААААААААААААААА!!!!!!!! !!!!!111какин пияница ще те правим по моите стъпки вървиш 8)
ThePowerOfLove
08-15-2009, 20:21
Липсва ми човек, който да ми докаже, че любовта съществува :) И да събуди отново онова чувство в мен :smt007
NaNa_SladuRana
08-15-2009, 20:46
имам нужда да спра да търся това,което никога не съм губила и да наперя това,което никога не съм търсила :)
IndependentGirl
08-15-2009, 21:04
На този етап от живота ми ми липсват доста неща.Липсва ми човек до мен,който да ме обича,липсва ми обич като цяло.Липсва ми нежност и разбиране.Липсват ми забавните моменти в живота,осмисляне на ежедневието.Липсват ми моменти,които да ме карат да съм щастлива,липсва ми безгрижност и вяра в доброто.Липсва ми самоувереност.Липсват ми положителни емоции.
Мхм.. :(
smileforyou12
08-15-2009, 21:12
[quote=sexy_for_you]На този етап от живота ми ми липсват доста неща.Липсва ми човек до мен,който да ме обича,липсва ми обич като цяло.Липсва ми нежност и разбиране.Липсват ми забавните моменти в живота,осмисляне на ежедневието.Липсват ми моменти,които да ме карат да съм щастлива,липсва ми безгрижност и вяра в доброто.Липсва ми самоувереност.Липсват ми положителни емоции.
И аз съм така......
scanadal
08-16-2009, 12:39
Липсва ми един прекрасен и мил батко,който за съжаление поиска твърде висока цена,за да бъдем заедно :(
DevilWish
08-16-2009, 13:37
Липсват ми приятелите ми :С :(
Липсва ми един човек ,който повече никога няма да видя (може би след смъртта ми) :(
Липсват ми толкова много неща :С :(
А уж не искам много :( :?
KoRnFlAkE
08-16-2009, 15:49
пеперудките ми липсват. онова чувство в коремчето, когато всичко е ново.
ехх..
AwwwSugar
08-16-2009, 17:23
+ :-)
MaLkaTa_LaDy
08-16-2009, 19:35
Липсва ми чувството да обичаш или да си привързан към някого, да си зависим от него, той да се подлудява, да те натъжава и т.н. Въобще каквато и да е положителна или отрицателна емоция, когато си влюбен.
П.п. Всички са лайна :D
ShtrudeL
08-16-2009, 19:43
Липсва ми...някой да ме разбира.
dimanushka
08-16-2009, 19:49
edinstveno chovek do sebe si mi lipsva... no vs drugo mi e perfektno i ne sum prerevala :)
ShtrudeL
08-16-2009, 19:50
edinstveno chovek do sebe si mi lipsva... no vs drugo mi e perfektno i ne sum prerevala :)
И flex type ти липсва... http://www.msnhiddenemoticons.com/Library/colorful_classics/sugar/default/happy.gif
Whyniser
08-16-2009, 21:12
Липсва ми...някой да ме разбира.
Същото положение в момента ...
sweet4esf
08-16-2009, 21:17
абе аз си имам и принца и моментите и сичко :D
ама принца сега е далеч от мен :-k :-# :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
sh3_1s_7h3_0n3
08-17-2009, 03:38
Краве сирене "Елена", лютеница и шоколад "Милка". :?
PHaNToM373
08-17-2009, 06:41
Не зная... в момена не искам нищо ... :D
ver0nika_
08-17-2009, 19:55
Любов !!! :( :( :(
Хм.. липсват ми много неща.
Самотно ми е, гадно ми е..
Приятелите ми, които ги няма.. :(
Трябва ми работа и един човек на когото държа, но и двете няма да ги имам скоро.. Е за първото по може... :cry:
Точно в момента от.......1 огромно пиле на грил :D :D :D :D :D :D
soul1199
08-18-2009, 09:58
липсва ми държанието му към мен о6е отна4алото......си4ки смс-и в които излива6е ду6ата си...всяко едно обаждане,за да ми каже,4е му липсвам :-s
Липсва ми "истинската любов" :lol:, иначе всичко си имам.
Може би ми липсва причина за радост.Имам нужда от тръпка може би.Но все още не съм готова за нея. :-o
milan4eto
08-18-2009, 10:36
Липсва ми чувството да знаеш, че си обичан, да знаеш че някой си мисли за теб и че държи на теб...
Липсва ми най-добрата приятелка, която е сега на хиляди километри от мен и има вероятност да не се върне... :? :cry: :cry: :cry:
sweetchef
08-18-2009, 10:42
Имам нужда от самота и спокойствие :)
alice_in_wonderland
08-18-2009, 12:29
Липсва ми сигурност :? Скоро приятелят ми заминава да живее в друг град и всеки ден който ни остава го изживявам като за последно :(
истинска любов... :smt007
blabalbla
08-18-2009, 12:36
той :?
Старите ми приятели,самотата е най-лошото нещо.Липсва ми и разбиране и подкрепа. :?
Липсва ми един човек, на който дадох сърцето си, а той така и не пожела да го разбере.А понякога ми липсват и истински приятели, защото повечето май само ме използват... :(
ShtrudeL
08-18-2009, 13:44
Липсва ми точно сега,една голяма кофичка шоколадов сладолед! (и още нещо...)
Moonchild
08-18-2009, 15:08
+1 твэрде жалко е ,че оценяваш нещо чак след като си го изгубил
За сега нищо не ми липсва... Дано и за напред да е така... :o
Neopitom3na
08-18-2009, 15:31
точно сега ми липсва нещо сладко.. :P
mynichka
08-18-2009, 16:23
същото
1. Липсва ми човека в който съм лудо влюбена а той дори не се сеща за моето съществуване.
2. Липсва ми най-добрата ми приятелка която вече я няма сред живите :(
3. Липсва ми човек на който да мога да споделя проблемите си без да ме съди , опреква или поучава ..
Kostadin_682
08-19-2009, 00:34
Няма да ви кажа 8-)
BlueFace
08-19-2009, 00:38
Една голяма пица с шунка бекон луканков салам кашкавал царевица гъби риган доматен сос кисели краставички пиле и майонеза :grin:
ShtrudeL
08-19-2009, 00:39
Една голяма пица с шунка бекон луканков салам кашкавал царевица гъби риган доматен сос кисели краставички пиле и майонеза :grin:
Гладна съм бе човек. Оо
Едит: Къв си гаден в 03:39 О.О
BlueFace
08-19-2009, 00:43
И аз съм гладен затова написах поста :-D 8-)
ShtrudeL
08-19-2009, 00:45
И аз съм гладен затова написах поста :-D 8-)
Да,ама така правиш и другите гладни. ;D ^_^
НА мен ми липсва приятелката ми с която се разделихме наскоро и прекратихме дълга и красива връзка... :( :(
Липсва ми едно стабилно избухване.
cinderella_gugutka
08-19-2009, 17:00
баща,гадже,пари и пълнолетие :D
TheDevilInMe
08-19-2009, 17:09
спокойствие, време, желание си излея, това, което съм натрупала отдавна
баща,гадже,пари и пълнолетие :D
Едно от тия можем да го уредим :lol:
По темата: Истински приятел. За жалост такъв феномен не съществува.
TheGirlNextDoor
08-19-2009, 18:48
той..
Priceless
08-19-2009, 18:57
АЛКОХОЛ ! 8-)
lifelesscorpse
08-19-2009, 19:09
Много неща...В момента точно искам само разбиране...
Липсва ми човек, който да ме ОБИЧА!!! Може би само това...всичко друго с времето си.... :(
loveisgonee
08-19-2009, 21:17
Приятелката ми която замина да живее в друг град, а бяхме приятелки 10 години... и сега сме но не е същото... :cry: :cry: :cry:
MaLkaTa_LaDy
08-20-2009, 08:59
Абеее липсва ми една бутилка джони уокър. :? беше мн специална, от нея пихме на рожденния ми ден, с това уийски се прабвах да загъся въглена на наргилето като падна на килима. Общо взето носеше ми само положителни спомени, ама свършиии... :cry: :cry: :cry: Моля, кажете ми какво да правя? Много съм депресирана 8-)
Единственото ,което ми липсва и искам е някой приятел,с който да си говоря,да държа на него и да се забавлявам максимално. :(
Alabala16
08-20-2009, 10:21
mxmmmmmmmm..............lipsva mi momcheto s koeto se zapoznah predi dve godini,a ne momcheto v koeto se prevurna...
lipsvat mi hubavite momenti zaedno,kogato stoqhme po 6 chasa na kafe
i se celuvahme.....kogato ne se otdelqhme edin ot drug,kogato se gutahme v snega..i kogato se bori4kahme na legloto.lipsvat mi
momentite v koito kogato si otivah za germaniq ..vijdah o4ite mu
nasulzeni i razbirah 4e naistina az shte lipsvam na nqkoi..
............ ;( Lipsvat mi momentite kogato mi kazvashe tolkova mili dumi....... axxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
BlueFace
08-20-2009, 10:23
mxmmmmmmmm..............lipsva mi momcheto s koeto se zapoznah predi dve godini,a ne momcheto v koeto se prevurna...
i se celuvahme.....kogato ne se otdelqhme edin ot drug,kogato se gutahme v snega..i kogato se bori4kahme na legloto.lipsvat mi
............ ;( Lipsvat mi momentite kogato mi kazvashe tolkova mili dumi....... axxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Момиче липсва ти КИРИЛИЦАТА!!!
Alabala16
08-20-2009, 10:25
a na tebe ti lipsva fonetikata :)
Priceless
08-20-2009, 10:26
Момиче липсва ти КИРИЛИЦАТА!!!
Как може да си толкова жесток :shock: 8-) Ебахти, на мен чак ми стана тъпо като й прочетах коментара :? 8-)
BlueFace
08-20-2009, 10:35
a na tebe ti lipsva fonetikata :)
Да беше само фонетиката :( Липсва ми някое момиче което не обичам,а то да ме затрупва със скъпи подаръци с цел да остана с него :( :(
А да липсва ми и една мазна баничка с бозица :grin: :grin:
пффф ... дояде ми се :( :(
valdesbg
08-20-2009, 10:51
Липсва ми някое момиче което не обичам,а то да ме затрупва със скъпи подаръци с цел да остана с него :( :(
;-)
Priceless
08-20-2009, 10:51
^^ Учението ще ти я достави :grin:
^^ Учението ще ти я достави :grin:
И не забравяйте .. учението ни учи!!! ;-) :lol: :lol: :lol:
valdesbg
08-20-2009, 10:55
Лиленце - баничката, бозата или девойката? :)
Priceless
08-20-2009, 10:57
Еми ако аз му занеса баницата и бозата - ей ти 3в1 8-)
В момента немога да се сетя, е в момента нямам човек с който да споделя любовта си, но и не искам особенно много де :)
+1
Имам всичко,от което имам нужда :)
Assshley
08-20-2009, 12:45
Точно в момента така ми липсва една огромна кутия с шоколадов сладоледд .. ех (: И 2 литра количка :P А да и някой интересен,с който да си говоря,за да си убия времето .. :-D
Липсват ми очите му и погледа с който ме гледаше..! :-k Липсва ми той.. иначе мога да кажа..че от друго нямам нужда сега.. :-)
Тука на всеки се някви гаджета му липсват.
Айде по-спокойно живота да не свършва с Гошо или Мара