Влез

View Full Version : Крем против стрии на Eveline

Bianca
08-15-2009, 09:03
Някой ползвал ли го е? Доволен ли е? При редовна употреба за колко време трае? Месец-два?
Също така той само против появяването на нови стрии ли е, или и заличава леееко старите? (Знам, че не може да ги заличи напълно, но поне малко.)

koshtramba
08-15-2009, 09:05
Бианке, не вади прекалено голяма надежда за тези кремове.Аз поне доколкото съм чувала - ефект никакъв. Стрии се премахват, или поне малко се заличават, ако всеки път, когато се къпеш масажираш с гъбата местата, на които са ти стриите.Другият вариант е да се довериш на времето и ще изчезнат напълно.

Bianca
08-15-2009, 09:28
Абе, викам да взема да пробвам, пък...
А има някакъв масажен гел на Lavena против стрии и целулит... Дали е добър?

g1rl4eto_
08-15-2009, 09:44
Аз съм чувала много добри отзиви за маслото на Икаров и мисля да си го взема скоро и без това не е скъп :)

Bianca
08-15-2009, 09:46
Колко е пари?

plamka
08-15-2009, 09:46
На мен пък до сега няколко момичета са ми казвали, че от свинската мас се заличавали стриите и изобщо не миришела. Скоро смятам и аз да пробвам. Малко ще е гадничко, нооо.. :lol: И за крема на Galenic съм чувала добри отзиви, но той е доста скъпичък.

g1rl4eto_
08-15-2009, 10:09
Колко е пари?

http://beautycosmetic.biz/ikarov-ikarov-masajno-maslo-protiv-strii-p-856.html :)

Братовчедката ми го ползва вече месец и половина и има голяма разлика на доста места вече не се забелязват и кожата и е гладка :) Разбира се за всяко нещо се изисква много упоритост и желание :) От понеделник почвам и аз, че имам малко и искам да ги махна :)

guinessgirl
08-15-2009, 10:19
тия кремове за заличаване на стриите... много скептично съм настроена.

Bianca
08-15-2009, 10:21
Колко е пари?

http://beautycosmetic.biz/ikarov-ikarov-masajno-maslo-protiv-strii-p-856.html :)

Братовчедката ми го ползва вече месец и половина и има голяма разлика на доста места вече не се забелязват и кожата и е гладка :) Разбира се за всяко нещо се изисква много упоритост и желание :) От понеделник почвам и аз, че имам малко и искам да ги махна :)
Ъмм, как по-точно се използва? Преспива ли се с него, измива ли се, какво се прави? :D

guinessgirl
08-15-2009, 10:24
ми то си има упътване. :D
предлагам,че след баня се втрива в кожата.
с антицелулитните гелове поне е така.

g1rl4eto_
08-15-2009, 10:25
На опаковката трябва да има някакво опътване :-o ...трябва да питам братовчедката как го ползва :(

taamara
08-15-2009, 10:58
Наистина нямало ефект, така съм чувала ... :-o

aloveyou
08-15-2009, 17:22
Бианке, не вади прекалено голяма надежда за тези кремове.Аз поне доколкото съм чувала - ефект никакъв. Стрии се премахват, или поне малко се заличават, ако всеки път, когато се къпеш масажираш с гъбата местата, на които са ти стриите.Другият вариант е да се довериш на времето и ще изчезнат напълно.

И аз съм на същото мнение.. :P
Доколкото и аз съм чувала /от тези които са ползвали такива кремчета/ нямало никакъв ефект..Пробвай първия вариант на koshtramba /може и да има ефект/

st1ka
08-15-2009, 19:08
..

Bianca
08-15-2009, 19:46
Реших да си го купя точно защото гледам, че са ми излезли нови, а са червени... Та опне тях да залича горе-долу. :(
Купих си масажния крем на Lavena против стрии и целулит... Дано има ефект.

Stefityyy
08-15-2009, 19:52
Стрия, никога не се маха. Тя си остава, може съвсем леко да избледнее, но никога няма да се махне.
Най-добрия вариант за избелване на стрии е със животинска мас, за да се изхрани кожата.
Казвам го от опит и дано да помогна на някого! :)

mArMaLaDkA
08-15-2009, 19:58
По-добре не говори от опит.

Snickers
08-15-2009, 19:58
Бианке, сори, че ти използвам темата, за да задам глупавия си въпрос. Но от какво се получават стриите и как да избегнем появяването им.
На 13 съм, нямам, но не искам и да имам...за това по-добре да знам :Д

Иначе; за т'ва на икаров съм чувала добри отзиви.

Luscious_Heart
08-15-2009, 20:08
Еми бърз растеж, напълняване или отслабване.. Също при трениращите за маса мъже и момчета, но по-рядко май..

Как да ги избегнеш - с мазане. На икаров верно не е лошо.-. Но познавам жена, която въпреки че се е мазала с разни нща, когато е забременяла, има стрии, защото е била доста слаба преди това...

Bianca
08-16-2009, 17:16
Хмм, по колко пъти на ден да се мажа с този крем? Имам чувството, че ако се мажа веднъж на ден, няма да има ефект, а ако се мажа по два пъти, ще свърши прекалено бързо. :smt095

izabellcheto
08-22-2009, 06:57
Преди време имах 4 стрии на единият крак, и си взимах ампули на една френска фирма "LIERAC" и за около 3-4 седмици се скриха. Ампулата струва 7 лв и се продават по аптеките. Но забравих да кажа, че когато започнах да се мажа стриите бяха розови, ако вече са побелели просто няма смисъл...

Dollystar
08-22-2009, 07:03
Няма да се махнат, само ше си буташ парите за боклуци.

Biskfitka
08-22-2009, 10:43
Да ви отговоря за лосиона на Икаров.Маже се по 2 пъти на ден (в аптеката така ми бяха казали,но аз се мажех само по веднъж..).Правиш си масаж с него около 5-10 минути и си лягаш да спиш...обаче мирише ужасно. 8-)