Влез

View Full Version : Не знам какво да правя

thebigbomb
08-15-2009, 10:04
От скоро си имам гадже. Къде мога да я поканя да излезем. Как? И не знам ако излезем някъде кога и как и дали да я целуна (не съм го правил досега)?

plamka
08-15-2009, 10:06
Имаш си гадже, а не сте се целували? А как сте тръгнали тогава?
Както и да е.. ами излезте на разходка в някой парк, из центъра, на кафе.. После като се прибирате я изпрати до тях и за чао я гушни и я целуни.

Snickers
08-15-2009, 10:11
Звъниш си, говорите си, питаш я дали е свободна еди-кога-си и я каниш на кино/разходка в парка/театър и т.н. Целувката ще стане спонтанно. 8-)

3oPuTy
08-15-2009, 10:12
Започнете с разходки в детската градина ;) Естествено трябва да сте хванати за ръчичка и от време,на време да се целувате по бузките :-) След няколко дена,когато връзката ви стане сериозна,може да я заведеш на люлките пред блока и тък като си кавалер ще я люлееш половин-един час ;) После може и на пързалката да отидете и да се спускате на влакче ... Еххх толкова ще е романтично :oops: А ако накарате и учителките ви да ви преместят легло до легло ... :oops: :grin: Ааа също така може ти да я храниш :oops: Или да я изпращаш до входа,когато техните идват да я прибират :oops: А ако имате късмет може вашите и техните да се запознаят и айдеее сватбата е уредена :grin:

:lol: :lol: :lol:

Snickers
08-15-2009, 10:14
^ :lol:

bebity12340
08-15-2009, 10:21
Започнете с разходки в детската градина ;) Естествено трябва да сте хванати за ръчичка и от време,на време да се целувате по бузките :-) След няколко дена,когато връзката ви стане сериозна,може да я заведеш на люлките пред блока и тък като си кавалер ще я люлееш половин-един час ;) После може и на пързалката да отидете и да се спускате на влакче ... Еххх толкова ще е романтично :oops: А ако накарате и учителките ви да ви преместят легло до легло ... :oops: :grin: Ааа също така може ти да я храниш :oops: Или да я изпращаш до входа,когато техните идват да я прибират :oops: А ако имате късмет може вашите и техните да се запознаят и айдеее сватбата е уредена :grin:

:razz: :razz: :razz: :lol: :razz: :razz: :razz: :razz:

3oPuTy
08-15-2009, 10:23
Абе аз бях толкова сериозна като го написах тоя пост,а вие си мислите,че се е*авам на момчето :x :? :o

producenta
08-15-2009, 11:05
Поредният 12 годишен върколак!
Бе я дай мъжката!Действаш и това е!

Sh@d0w
08-15-2009, 11:10

АХахХХАХахахааххХаха тамън се чудех какво да напиша по темата,но ето го отговора :D По-добър съвет не бих могъл да дам :D :P

producenta
08-15-2009, 11:11
[color=violet][b]Започнете с разходки в детската градина ;) Естествено трябва да сте хванати за ръчичка и от време,на време да се целувате по бузките :-) След няколко дена,когато връзката ви стане сериозна,може да я заведеш на люлките пред блока и тък като си кавалер ще я люлееш половин-един час ;) После може и на пързалката да отидете и да се спускате на влакче ... Еххх толкова ще е романтично :oops: А ако накарате и учителките ви да ви преместят легло до легло ... :oops: :grin: Ааа също така може ти да я храниш :oops: Или да я изпращаш до входа,когато техните идват да я прибират :oops: А ако имате късмет може вашите и техните да се запознаят и айдеее сватбата е уредена :grin:

АХахХХАХахахааххХаха тамън се чудех какво да напиша по темата,но ето го отговора :D По-добър съмет не бих могъл да дам :D :P

И да не се отдалечават от блока!

RaZzer
08-15-2009, 11:43
Както и да е.. ами излезте на разходка в някой парк, из центъра, на кафе.. После като се прибирате я изпрати до тях и за чао я гушни и я целуни.

+++

Hilary_
08-15-2009, 11:46

+++

+++++ ;-)

BlueFace
08-15-2009, 11:50
Абе човек толкова теми се изписаха в тоя форум...Няма точна рецепта как и каде....Просто действаш.Действането му е майката.Отиваш и и казваш айде на разходка/кафе/кино и т.н. примерно после я изпащаш и директно си я целуваш....Щом сте "гаджета" няма да се дръпне ;]

Айде Успех \\//

MartyParty
08-15-2009, 15:01
http://www.teenproblem.net/s/14583.html

lipsvashh_mi
08-15-2009, 16:07
и мен това не ми е ясно..как си имате гаджета ,а не сте се целували или излизали на срещи...абе малките сте странни птици и това е :lol:

0nem0retIme
08-15-2009, 16:08

:lol: :lol: :lol: :razz:

antonia93
08-15-2009, 16:18
и мен това не ми е ясно..как си имате гаджета ,а не сте се целували или излизали на срещи...абе малките сте странни птици и това е :lol:
Незнам на колко е години момчето,но си спомням,че като бях малка момчето първо те питаше дали искаш да станете гаджета и ти като му кажеш да----вече сте гаджета.А целувките идват после(въобще ако се стигне до такива,просто се водите за гаджета)......
По темата питаш я дали иска на кафе,в парка или просто разходка по центъра и ако тя не се дърпа я гушкаш и целуваш.

TheThinker
08-15-2009, 16:28
Абе в парка е хубаво, се 1 кой. Може да си харесате някое ваше си място по-закътано такова и ако останете по-дълго сами, току виж сте преминали на съвсем устно общуване.. :-D

lipsvashh_mi
08-15-2009, 16:31
Абе в парка е хубаво, се 1 кой. Може да си харесате някое ваше си място по-закътано такова и ако останете по-дълго сами, току виж сте преминали на съвсем устно общуване.. :-D
Слушай момчето и се учи :D
а до това,което бяха писали по-горе,че първо се пита ,а после действа-това в детската градина го правехме.... :lol:

marti93
08-20-2009, 15:42
ами като я видиш я цункаи по устенцата..излезте на кафе ,седнете и и хвани ръчичката ,гали я ,целуваи я ,след това я изпрати и като се гушкате за чао я целуни {може да и пуснеш и език } :grin: :-)