View Full Version : Така и така сме почнали с диети :D
tteeddyyss
08-15-2009, 18:14
Първо здравейте .. та сега да ви попитам за мнение .. имам да свалям някое друго килце за новата учебна година .. та смятам да започна лунната диета на 20 този месец .. та колко ще сваля с нея и мога ли точно преди нея да съм на нещо като млечна диета ... но няма да ям само мляко ами и нещо друго от време на време :D ..И после лесно ли ще си възвърна теглото си ?
глупости .. пълни глупости ...
Килограми се свалят със спорт !
Със спорт и правилно хранене !
Тия глупости с млечни продукти не ги удобрявам аз ..
особено да чакаш пълнолуние или новолуние или нещо
от тоя род ...
Бракшинди дет се вика :D
Ако проявяваш интерес пиши ми лично със скайпа си
аз ще ти кажа как ще свалиш (ако ме слушаш и изпълняваш всичко, което те посъветвам де ...) :)
Complicated
08-15-2009, 18:21
глупости .. пълни глупости ...
Килограми се свалят със спорт !
Със спорт и правилно хранене !
Тия глупости с млечни продукти не ги удобрявам аз ..
особено да чакаш пълнолуние или новолуние или нещо
от тоя род ...
Бракшинди дет се вика :D
Ако проявяваш интерес пиши ми лично със скайпа си
аз ще ти кажа как ще свалиш (ако ме слушаш и изпълняваш всичко, което те посъветвам де ...) :)
Колко си прав... спорта му е майката. С диети нищо няма да стане. Най-много да гладуваш цяла вечност и после да върнеш всичко. :?
j_adore2
08-15-2009, 18:24
Първо здравейте .. та сега да ви попитам за мнение .. имам да свалям някое друго килце за новата учебна година .. та смятам да започна лунната диета на 20 този месец .. та колко ще сваля с нея и мога ли точно преди нея да съм на нещо като млечна диета ... но няма да ям само мляко ами и нещо друго от време на време :D ..И после лесно ли ще си възвърна теглото си ?
Е тя лунната е един път в седмицата до 15 са 3 пъти .. Прави сметка колко ще свалиш :lol:
Иначе започни малко спорт,упражнения до тогава и всичко ще е точно.Поспри хляба и сладките и готово :P
tteeddyyss
08-15-2009, 18:31
всъщност аз от доста време се ограничавам и има ефект но малък .... а иначе от време на време бягам :) и не ползвам асансъор :) .... тъпото е че проблема ми е в краката ..
DarkKisss
08-15-2009, 19:13
Ау вие ... до-обре ли сте? :lol: :lol: Кви лунни диети бе? Айде яж до 20-ти кат свиня и после за 1 ден ще свалиш 15 кг .. Пълни шитни .. Ау ебати мързелите .. на хляба мекото на работата лекото! :?
Luscious_Heart
08-15-2009, 19:21
Упражнения!
Късно си се сетила обаче. Ако имаш малко кила за сваляне, ще е трудно, повярвай ми; а пък с диетата може да свалиш много набързо, но после идва апокалипсисът.. :booooomb: Трябваше да почнеш пр няколко месеца, сега щеше да си фиданка.
koshtramba
08-15-2009, 19:24
Аз имам часовник с лунни фази, мога да ти казвам кога е пълнолуние. :lol: :lol: :lol: :lol:
Sladurchoo
08-15-2009, 19:25
какви диети бе човек ..
спорта му е майката :D
j_adore2
08-15-2009, 19:30
Аз имам часовник с лунни фази, мога да ти казвам кога е пълнолуние. :lol: :lol: :lol: :lol:
Поръчахте обаждане по телефона за потвърждение на пълнолунието :lol: :lol:
tteeddyyss
08-15-2009, 19:45
Упражнения!
Късно си се сетила обаче. Ако имаш малко кила за сваляне, ще е трудно, повярвай ми; а пък с диетата може да свалиш много набързо, но после идва апокалипсисът.. Трябваше да почнеш пр няколко месеца, сега щеше да си фиданка.
ами да не са мн. ... а и не съм се сетила сега .... от доста време почти не ям сладко и тестени неща ... приемам към 1000 ккал ама УВИ почти няма ефект ...
tteeddyyss
08-15-2009, 19:46
koshtramba написа:
Аз имам часовник с лунни фази, мога да ти казвам кога е пълнолуние.
ще съм ти благодарна :P
j_adore2
08-15-2009, 19:48
^^ 1000 ккал :shock: Ти трябва да приемаш най - малко 2200.То така организма няма какво да преработва .. Храни си се нормално само че тренирай нещо :P Аеробиката е много забавна например,пък и се потиш доста ;)
Luscious_Heart
08-15-2009, 19:59
^^ 1000 ккал :shock: Ти трябва да приемаш най - малко 2200.То така организма няма какво да преработва .. Храни си се нормално само че тренирай нещо :P Аеробиката е много забавна например,пък и се потиш доста ;)
2200 ли?
Ако не спортува, определено няма да й трябват толкова. :?
http://www.ajax-sport.com/index.htm?action=a_calc4
http://www.ajax-sport.com/index.htm?action=a_calc2
Ама 1000 е мн малко верно. Тва е като самоубийство.