Влез

View Full Version : Zashto ? Haresva li me ... ili prosto me motae ?

hheh
08-15-2009, 23:41
Izvinqvam se za ezika ama imam problem s tfa PC kakto i da e ...

Predi 5-6meseca se zapoznah s 1momiche po skype ... opoznahme se ...okaza se che jiveem na v edin i susht kfartal i se subirame na 1 i sushto mqsto samoche v razlichni kompanii ... zapochnah da q karam da izlezem no tq ne iskashe zashtoto kompaniite ni ne si pasvat ili zashtoto shte stanem mnogo hora i tem podobni .. ne znam zashto namesva kompaniite ... i sega ot skoro zapochna da mi otg samo s "nz" ... "aaha" .. "ok" ... i ima neshta koito kato q pitam ne mi gi kazva ... i sega na skoro se sluchi neshto i zapochna da mi natqkva che sym kato drugite no se opravihme no pyk produljava da ne iska da izlezem .. zashto ? ... :? :? :?

IndependentGirl
08-15-2009, 23:48
Ще ти заключат темата, защото не е написана на кирилица.. :?

Просто не иска да излезне с теб.. със сигурност си има някаква причина, но тя си я знае.. и затова търси тактичен начин да те отреже.. :?

umri
08-16-2009, 00:11
Пич ще ти кажа какво ще направиш и ако не ме послушаш никога няма да получиш това, което искаш (нея).

СПИРАШ да и пишеш. Никога не започваш да и пишеш. Ако тя започне разговор... добре значи има някакъв интерес. Просто спри да започваш ти разговора и когато тя започне бъди кратък. С постоянното молене никога няма да излезе с теб, а дори и да излезе нищо няма да стане и щи е гадно.

През това време си намери някоя друга, с която да си губиш времето, за да не ти е постоянно тая в главата.

Ако ме послушаш и спреш да и пишеш и много да и обръщаш внимание имаш някакъв шанс за нещо.

Ако продължиш така си обречен на провал. Ти си решавай.

Hilary_
08-16-2009, 00:15
Явно просто не иска да излезе с теб ... а тези нейни кратки отговори също не говорят за голяма заинтересованост към теб ... :? :?

n3v3r4z
08-16-2009, 00:32
Дам ... нещо явно я притеснява, но не иска да ти каже директно ... Ако искаш да разбереш дали все пак има някакви симпатии към теб можеш да пробваш това, което umri каза. А ако не ти се експериментира с нищо ... най-лесния начин е просто да я питаш дали изпитва някакви чувства към теб.

smileforyou12
08-16-2009, 01:40
Получи отговори, но тъй като писането на кирилица е задължително темата я заключвам.