View Full Version : Оформяне на вежди
mysticinside
08-16-2009, 07:36
Пиша тази тема защото искам да си оформя веждите по някакъв нов начин.По принцип едната е на покривче, но другата ми е доста трудно да я правя,защото не е на покривче израстнала а е заоблена :-x много ме е яд ! дайте някакви съветчета вие как си оформяте веждите ако може и картинки :) :D :-)
П.с. извинявам се ако има такава тема търсачката не ми даде резултат :)
koshtramba
08-16-2009, 07:40
Пусни ги за 1 месец и после отиди на козметик. Друг вариант не виждам, и ако и след това не са ти еднакви, можеш да ги оеднаквяваш с моливче или сенки. ;)
under_black_sky
08-16-2009, 10:23
Мене ме е страх сама да си оправям веждите и ходя на козметик редовно и съм много доволна,а иначе мога да ти покажа как са ми ги направили, много ме радват... :grin:
http://img20.imageshack.us/i/sany0467aaa.jpg/
http://img188.imageshack.us/i/071aaa.jpg/
rozovsluncho
08-16-2009, 10:29
Мене ме е страх сама да си оправям веждите и ходя на козметик редовно и съм много доволна,а иначе мога да ти покажа как са ми ги направили, много ме радват... :grin:
http://img20.imageshack.us/i/sany0467aaa.jpg/
http://img188.imageshack.us/i/071aaa.jpg/
Много са хубави!Много ми харесаха :)
Иначе и моя съвет е да пробваш при козметик,но и вметни все пак да не те прави с много тънки вежди,защото понякога имат навика да правят по един косам..разбира се ние неискаме да приличаме на травестити де :? :o
Аз пък сама си ги оправям :) Страх ме е, че като ида на козметичка, ще ми ги направи супер тънките и после върви ги оправяй 1 месец.... 8-)
falshiwata
08-16-2009, 11:27
И аз мойте сама ги скубя.. ;) но.. при теб найстина по-добрият вариянт е да ги оставиш да израстът и да отидеш на козметик.. ;)
Pliok0019
08-16-2009, 11:39
Аз сама ги правя също, нямам нерви да ходя често на козметик. Не стават идеални, но... :-D Скоро ще отида и аз, за да ми ги направят.
DarkKisss
08-16-2009, 13:28
Както повечето съфорумнички писали тук и аз сама си ги скубя. Мойте са класически с една дебелина както в началото така и в края, заоблени са като дъгички и на мен ми харесва. Не се доверявам на козметици :?
Иди на козметик. Ама проверен такъв, 'дето ще ти изслуша изискванията. Аз преди малко се върнах от козметичката. Имам 'баси грозните и дебели, и различни вежди. Мадамата ми ги направи идеално еднакви, а ми скри и дефекта, че в началото на едната космите са щръкнали нагоре. Направо не мога да им се нарадвам. Иди на козметик, убедена съм, че сама няма да се справиш. "щото тя може да ти ги вземе и отгоре, и отдолу и в крайна сметка да ги изравни.
YouCantStopMe
08-16-2009, 13:36
Аз от първия път се справям сама.
Ник'ви козметици и такива.
Имат малка чупка.
brokeninside13
08-16-2009, 15:40
Аз бях само първите 2 пъти на козметик и ми ги направи много добре. Сега сама ги оправям.
mysticinside
08-16-2009, 17:36
Благодаря много за отговорите мисля следващата седмица да отида :-) защото днеска малко ги оскубах а и се разболях :D :-)
аз пък не се давам на козметици за вежди :? на всички приятелки,които ходят на козметик за вежди,веждите им са отвратително тънки с два косъма на всяка :( така ли са ги учили да ги правят или всички мои прителки се харесват без вежди ;х
козметиците ги праят много тънки
а как мразя тънки вежди..
по-добре давай сама,поне на себе си ще те е яд после
smileforyou12
08-16-2009, 20:49
Аз лично сама си ги скубя, но можеш да ги оставиш да порастнат малко и да отидеш на козметик след това мисля, че и сама ще се справяш. :)
И аз си ги скубя сам аи си г ихаресва,малко с ами къси самите вежди ама се търпи,но бих искала лееека чупка ,а не знам ка кда си я направя :(
Междудругото Zaharinka ми направи голямо впечатление с аватар си /ако е тя на него де/,че има супер перфектните вежни по мое мнение
brokeninside13
08-17-2009, 14:09
Аз където бях на козметик и казах на нея че не искам тънки вежди..просто да ми ги оформи. И ето какво се получи (перфектно) http://img249.imageshack.us/img249/4595/picture076.th.jpg (http://img249.imageshack.us/i/picture076.jpg/)
извинявам се за гадното качество..
vampire_girl_
08-17-2009, 14:16
Ако е добра,когато и кажеш как искаш - много тънки или нормални,ще ти ги направи както искаш.
Веднъж се пробвах сама и останах с по един косъм на вежда и от тогава,никога не си ги правя сама :Д
brokeninside13
08-17-2009, 14:21
Ако е добра,когато и кажеш как искаш - много тънки или нормални,ще ти ги направи както искаш.
Веднъж се пробвах сама и останах с по един косъм на вежда и от тогава,никога не си ги правя сама :Д
Ооо аз преди да отида при нея на какво съм си подлагала веждите направо......в 7 клас си обръснах в началото, махах отгоре, скъсявах ги и какво ли още не и преди да отида при козметичката да ми ги оформи вече ги мазах с бадемово масло и ги оставих да си пораснат хубаво и сега са си много добре.
Ами значи , аз отидох на козметик за първият път, обаче въобще не ми хареса как ги направи и започнах да си ги правя сама и съм много много доволна ;D тва е нещото, което най-много си харесвам.. много хубави съм си ги направила.. ВЛЮБЕНА СЪМ В СЕБЕ СИ И ВЪВ ВЕЖДИТЕ СИ ! :D
gia_sena_mono
08-17-2009, 18:05
Aз винаги съм си ги оформяла сама и си ги харесвам.
Zaharinka
08-17-2009, 18:24
Сама си ги правя и се справям доста умело смея да твърдя.Когато сгафя просто оставям да пораснат и си ги оправям.Едната вежда ми се вижда на автара,но и другата е такава може би малко по-различна. 8-)
Сама си ги правя и се справям доста умело смея да твърдя.Когато сгафя просто оставям да пораснат и си ги оправям.Едната вежда ми се вижда на автара,но и другата е такава може би малко по-различна. 8-)
наистина са много хубави :) .Моите са подобни,но малко по-дебели.Аз съветвам да отидеш на козметик,защото не всеки може да се оправи сам.Аз примерно ги напраих различни и като отидох при козметичката ми ги оправи.Струва ми се при всички положения,че козметичките не са тъпи патки и все си разбират от работата :)
KoRnFlAkE
08-17-2009, 20:06
и аз сама си ги скубя. доволна съм. бих отишла на козметик, обаче нямам нерви да си оставям веждите. 8-)
а ти като отидеш на козметик, внимавай да не е няква некадърна, и й обясни точно как ги искаш-тънки/дебели, етц.
TeenSpirit
08-17-2009, 21:14
след едно много жестоко орезиляване ходих на козметик и от тогава ми е много по-лесно да ги оформям.
therichbitch
08-18-2009, 13:41
аз пък не се давам на козметици за вежди :? на всички приятелки,които ходят на козметик за вежди,веждите им са отвратително тънки с два косъма на всяка :( така ли са ги учили да ги правят или всички мои прителки се харесват без вежди ;х
ми и те са като фризьорките- като почнат няма спиране, затова аз нито на козметик ходя за вежди, нито на фризьор /е мн рядко- на няколко години :lol: :lol: :lol: /
сама си ги правя и мисля,че се справям перфектно :oops: - с чупка са иначе
schhhhhhh
08-18-2009, 14:05
И аз сама си ги оправям още от началото - на козметик не съм ходила за веждите досега, някакси имам чуството, че ще ми ги оризили и не ми се рискува :D
Пък и си ги харесвам така, както аз си ги оформям. 8)
adizitk1
08-18-2009, 15:08
Пусни ги за 1 месец и после отиди на козметик. Друг вариант не виждам, и ако и след това не са ти еднакви, можеш да ги оеднаквяваш с моливче или сенки. ;)
+1! това е начина :)
rachel_billson
08-18-2009, 19:11
И аз имах съшият проблем.Отидох при козметичката и й казах,че искам да са еднакви.Ако не и бях казала сигурно щеше да ме направи с два косъма. :D
blueblue
08-18-2009, 19:23
Те козметичките имат само 2 типа вежди - единият е тънко по края и леко удебелено отпред и другият е тънко като 3 косъма в права линия :D 8-) Козметичката може да ти долови идеята за вежди но да ти я пресъздаде .. надали :?