Влез

View Full Version : Как да разбера истината

ani_crazy
08-16-2009, 20:38
От месец и половина съм с едно момче той е 6 години по голям от мене аз съм на 16 той е на 22.Някой знае ли как да разбера дали истински ме обича.На вън той се държи с мене понякога много близко до мен понякога е настрана Когато сме напълно сами с мен се държи просто незабравимо.Незнам какво да мисля говорили сме с него и той казва че съм неговото слънце но незнам какво да правя помогнете ми аз много го обичам той е живота ми.Помогнете ми кажете ми как да разбера има ли чувства или е само заради хубавия секс с мен.

Priceless
08-16-2009, 20:41
или е само заради хубавия секс с мен.

Минутки за реклама.....

А има ли нещо, което да те кара да мислиш, че той няма чувства към теб ?! :-o

sladkish_14
08-16-2009, 20:45
На 16 си , имаш връзка от месец и половина и вече правите секс ?
На 18 от втория ден ли ще почваш.. :shock:
Значи , когато сте навън се държи хладно , а когато сте сами невероятно ,, Тоест или се срамува , че ходи с толкова малко момиче /все пак е на 22/ или нещо го притеснява това според мене не е на хубаво.
Да разбереш дали те обича ?! Според мене за 1 месец и половина няма как да те обикне !Изчакай още поне 4 и тогава ще можем да мислим дали те обича истински,, :)

BlueFace
08-16-2009, 20:46
Според мене пича си търси нещо с което да разпусне.Щом си има едно наивно 16 годишно момиченце което да поебва от време на време за какво му е повече? :?
За него ти си дете откадето и да го погледнеш .... 6 години са толкова много време. Според мен не те обича ,а е с теб заради секса :?
Може и да не е така ,няма как да знам 100% ,но това е моето мнение :)

IndependentGirl
08-16-2009, 20:57
Подложи го на детектор на лъжата.. :lol:

Сега сериозно.. :-o Първо мисля, че разликата в годините ви е голяма, но както и да е.. :-| Като сте говорили и ти е казвал, че те обича.. имай му доверие, а и не си разказала за нещо, което да е направил, за да се съмняваш в чувствата му.. :) Поговори с него.. за това как се държи с тебе и как ти би искала да се държи.. :) А дали е с тебе заради секса или не.. тука вече не мога да ти кажа.. но може да го провериш като за известно време му намалиш или спреш секса.. 8-) ..и също мисля, че ходите от малко време, за да правите секс, но това си е твое решение.. :)

ani_crazy
08-16-2009, 21:53
не бе хора той винаги се държи неуписуемо хуаво с мене но аз не съм сигурна дали ме обича защото все още не мога да повярвам че точно аз съм с него а не е с някоя друга тва беше момчето което желаех прекалено много и накрая е с мен.....просто самата аз съм объркана незная да му вярвам ли на думите и на държанието просто незнам то е много объркано ..разликата не ни е много това е нормално но объркването ми е много......

sweet4esf
08-16-2009, 21:54
На 16 си , имаш връзка от месец и половина и вече правите секс ?
На 18 от втория ден ли ще почваш.. :shock:
Значи , когато сте навън се държи хладно , а когато сте сами невероятно ,, Тоест или се срамува , че ходи с толкова малко момиче /все пак е на 22/ или нещо го притеснява това според мене не е на хубаво.
Да разбереш дали те обича ?! Според мене за 1 месец и половина няма как да те обикне !Изчакай още поне 4 и тогава ще можем да мислим дали те обича истински,, :)

евала :?

BlueFace
08-16-2009, 21:56
Ама ти не разбираш ли ,че всеки як батко с поне малко ум може да накара едно малко наивно момиче да се чувства така.
За това малко време което сте заедно е апсурдно да си помислиш ,че има любов... Любовта се заражда в продължение на време и тя се доказва :) Не може ей така тръгвам с някой и хоп обичам го 8-)

sladur4etyYy
08-16-2009, 21:57
не бе хора той винаги се държи неуписуемо хуаво с мене но аз не съм сигурна дали ме обича защото все още не мога да повярвам че точно аз съм с него а не е с някоя друга тва беше момчето което желаех прекалено много и накрая е с мен.....просто самата аз съм объркана незная да му вярвам ли на думите и на държанието просто незнам то е много объркано ..разликата не ни е много това е нормално но объркването ми е много......

ако не ти дава поводи да се съмняваш, по- добре не се тормози излишно :) просто се радвай на моментите с него. все пак, така или иначе, рано или късно ще разбереш дали те лъже. ако да- оставяш го и се радваш, че си си прекарвала добре с него, а ако не- и сама се сещаш ;д няма смисъл да се тормозиш за момента.

sweet4esf
08-16-2009, 22:00
Ама ти не разбираш ли ,че всеки як батко с поне малко ум може да накара едно малко наивно момиче да се чувства така.
За това малко време което сте заедно е апсурдно да си помислиш ,че има любов... Любовта се заражда в продължение на време и тя се доказва :) Не може ей така тръгвам с някой и хоп обичам го 8-)

така е ама има и такива случаи дори и рядкост :)
аз с моето момче беше любов от пръв поглед а аз сега живея в чужбина а той е в БГ и вече повече от год заедно :oops:

но дори и сега се запитвам дали ме обича смятай за 1 месец :lol:

BePoHuKa
08-17-2009, 00:34

аз с моето момче беше любов от пръв поглед а аз сега живея в чужбина а той е в БГ и вече повече от год заедно :oops:

но дори и сега се запитвам дали ме обича смятай за 1 месец :lol:Ох.. :( връзките от разстояние са адски трудни :(

sweet4esf
08-17-2009, 00:52

но дори и сега се запитвам дали ме обича смятай за 1 месец :lol:Ох.. :( връзките от разстояние са адски трудни :(

еми така е и все пак има някво доверие такаче авторке има си време за вс най вече за доверието !
нито си длъжна да му вярваш нито да не му .. просто време 1 месец е нещо миличка :-)

BePoHuKa
08-17-2009, 00:58

еми така е и все пак има някво доверие такаче авторке има си време за вс най вече за доверието !
нито си длъжна да му вярваш нито да не му .. просто време 1 месец е нещо миличка :-)Е то не става въпрос само за доверие,,някак си когато я няма физическата близост не е същото. Пожелавам ви успех! Ти къде си бтв?

sweet4esf
08-17-2009, 01:02

нито си длъжна да му вярваш нито да не му .. просто време 1 месец е нещо миличка :-)Е то не става въпрос само за доверие,,някак си когато я няма физическата близост не е същото. Пожелавам ви успех! Ти къде си бтв?

така е но все пак той на 22 тя на 16 :? и от 1 месец :?
аз на моя му повярвах че ме обича на годишнината ни като дойде при мен :oops:
а тя иска на 1вия месец не се връзва някак :?

п.п. в словения :-)

Hilary_
08-18-2009, 19:46
Първо няма как ние да ти кажем със сигурност "да обича те" ... "не не те" по простата причина, че ти си с него не ние ... :-o

Това, че е казвал, че си "неговото слънце" не значи много, защото думите са си думи ... делата дела ... :-o

иначе за останалото споделям мнението на sladkish_14 ...

PurpleDream
08-19-2009, 00:03
ами той си е за затвора бе, естествено че пред хора няма ще се държи така...но най- вероятно е заради хубави секс с теб" \:D/ :wink:

producenta
08-19-2009, 05:09
От месец и половина съм с едно момче той е 6 години по голям от мене аз съм на 16 той е на 22.Някой знае ли как да разбера дали истински ме обича.На вън той се държи с мене понякога много близко до мен понякога е настрана Когато сме напълно сами с мен се държи просто незабравимо.Незнам какво да мисля говорили сме с него и той казва че съм неговото слънце но незнам какво да правя помогнете ми аз много го обичам той е живота ми.Помогнете ми кажете ми как да разбера има ли чувства или е само заради хубавия секс с мен.

Сам той знае колко те обича,друг не може да каже!

пп
Мани я тая ревност,в тебе я има доста.

Sh@d0w
08-19-2009, 05:23
Помогнете ми кажете ми как да разбера има ли чувства или е само заради хубавия секс с мен.

Еми ето защо си неговото "слънце" 8) Най-лесно ще разбереш като го оставиш на сухо за 1,2,3,4,5 седмици да видиме дали ще ти говори все още така :?

MonSitY
08-19-2009, 05:52
човек като се влюби си губи и малкото разсъдък.... така както описваш тоя батко на 22 (щот съм колкото тебе) е само зарад секса инищо повече.може и да те обича но 95% от връзките с такава разлика на такава възраст не завършват добре и то по-често за по-малкия :(

MaLkaTa_LaDy
08-19-2009, 06:46
Прекалено си наивна. Как можеш да кажеш, че той е живота ти? :-o Това е просто едно момче, с което ходиш от месец и половина... МЕСЕЦ И ПОЛОВИНА... А ако скъсате какво ще стане с живота ти? Ще трябва да се самоубиваш ли? Мале... Нереално наивна си! Което ме навежда на мисълта, че е с теб само за занимавката и за секса.

smileforyou12
08-19-2009, 07:12
Много се съмнявам да те обича все пак ходите от месец и половина... :-o

valdesbg
08-19-2009, 07:33
Ама се самонавиваш за простотии :)

Кво - звезди ли да ти сваля като сте навън?

Я си седни на задника и се успокой. 22 с 16...ясно е че връзката ви не е само платонична. Не се пали :)

GotTheLife
08-19-2009, 11:13
ако често гледа наляво и нагоре докато говорите, също е знак.. вярно е

ani_crazy
08-19-2009, 11:21
ако често гледа наляво и нагоре докато говорите, също е знак.. вярно е

винаги ме гледа в очите със много влажен поглед

GossipGirl89
08-19-2009, 11:23
Ми да не те отчайвам ама едва ли те обича...
Първо - месец и половина е твърде кратко време. За да се говори за някакви чувства трябва да минат най-малко 5-6 месеца според мен...
Второ - по-вероятно е да е с теб само заради секса. Наистина голяма част от подобни на вашата, връзки се крепят главно на секса.

lipsvashh_mi
08-19-2009, 11:50
1 месец и вече е живота ти...wtf??!!! :?
тая 6 годишна разлика ми навява мисли,че е с тебе заради секса само и те разиграва много яко....все пак имай 1 наум,че ако беше зрял човек,най-малкото щеше да е с момиче,което се доближава повече до годините му :)

mrtn
08-19-2009, 14:13
И защо гледате възраста..?! нали уж възраста нямаше значение..еми опитай се да поговориш с него и дали наистина иска да бъде с тебе, или просто иска да си играе.Ако е мъж ще ти каже всичко и няма да крие..пък и какво критикувате момичето..че била правила секс на първия месец..тя съвет ви иска, а вие и се подигравате!!

tiristora
08-19-2009, 14:39
"заради хубавия секс с мен" :razz: :razz: филмиииииииии :D самореклама, а :D сигурна ли си че си на 16? А тоя "батко", ако беше батко и беше на място щеше да си намери момиче на неговите години, а не да се занимава с по-малките. Осъзнай се момеееее, във филм си че те обича :X:X:X #-o