View Full Version : магазин във Враца?
здравейте,трябва ми някой от Враца:)
има ли магазин на найк,адидас?
или пък някъв друг, в който да продават такива(кецове искам)
Не съм от Враца, но съм ходила. По главната улица (тази, която е с много магазини) има Adidas, Puma, Reebok.
абе пума много мразя :-D
а за найк някой да знае?
Complicated
08-17-2009, 06:24
Няма на Найк. :( От няколко месеца съм там и търсих, но няма. :o
Complicated
08-17-2009, 06:32
Ще ползвам темата, за да не пускам нова.. има ли някакъв магазин подобен на "На тъмно"?
аз искам да питам и за 'мания'? :-D
абе знайш ли гаражите на полицията или там как се казваха не знам.Там има едно гаражче и в него магазин там има на converse,nike и още някви :D последно когато ходих имаше де 8-)
хихи,вече не ми трябва
може да се заключи темата
headhunterz
09-03-2009, 16:38
Ще ползвам темата, за да не пускам нова.. има ли някакъв магазин подобен на "На тъмно"?
Ами Рок зоната може би..въпреки че "На тъмно" е класи над Rock Zone..
Complicated
09-03-2009, 17:00
Ами Рок зоната може би..въпреки че "На тъмно" е класи над Rock Zone..
А къде се намира? :D
^От "Карамел" като тръгнеш не в посока "Търговска", ами в посока едни кофи за боклук :lol: :lol: караш само направо и там има разни гаражи и един от тия гаражи е Рок Зоната :lol: :lol: Само аз май мога да си се разбера :lol:
Има много спортни магазини,но точно тези които си написала незнам..
Complicated
09-03-2009, 17:20
^От "Карамел" като тръгнеш не в посока "Търговска", ами в посока едни кофи за боклук :lol: :lol: караш само направо и там има разни гаражи и един от тия гаражи е Рок Зоната :lol: :lol: Само аз май мога да си се разбера :lol:
Мерси. :)
Дано го намеря. 8-)
Мерси. :)
Дано го намеря. 8-)
За нищо :) Успех 8-)
Complicated
09-25-2009, 12:49
Темата е малко стара, ама за да не пускам нова, някой знае ли къде из Враца има тениски на Тупак, Биги етц, че нищо не намерих, аи не знам много добре улиците. :-D