View Full Version : ВЛЮБЕНА ! :[
оф хора реших да пиша тук, защото явно, че с приятелите ми не мога да споделям :[ ...много съм влюбена в едно момче..ще го нарека Т. :-# ..но според мен той не ме харесва, защото когато му пиша в скайп много рядко отговаря.. дори и понякога не отговаря.. пиша му в майспейс-а разни закачки ала бала той пак не отговаря.. а като се срещнем случайно някъде и най-често по ндк, той се държи супер добре.. идва, гушка ме, пита ме разни неща, говорим си... :smt060 и така..
а аз много, ама много го харесвам..даже като го видя и започвам прекалено много да се вълнувам..цялата се изпотявам..започвам да говоря разни глупости и не пускам е така никви шеги от страх да не се изложа :D може би имам ниско самочувствие.. не знам.. но просто не знам какво да направя.. :[ ..попринцип той си пада повече по кифли, макар че не е фешън или некав такъв.. трябва ли да се превръщам в кифла за да му харесам :smt012
не знам ..не знам.. моля ви помогнете с някой съвет..
Не се променяй.Това да се променяш заради даден човек е пълна глупост.Ако някой те хареса то трябва да те хареса заради това което си,а не защото се опитваш да приличаш на такава каквато не си.Надявам се разбираш какво искам да кажа.Няма смисъл да се променяш за да го впечатлиш :? Просто явно човека не обича да общува по нета,щом не ти отговаря.Щом като се държи с теб мило навън излизай по-често говорете си и така,току виж станала работата.
0nem0retIme
08-17-2009, 13:13
Не се променяй.Това да се променяш заради даден човек е пълна глупост.Ако някой те хареса то трябва да те хареса заради това което си,а не защото се опитваш да приличаш на такава каквато не си.Надявам се разбираш какво искам да кажа.Няма смисъл да се променяш за да го впечатлиш :? Просто явно човека не обича да общува по нета,щом не ти отговаря.Щом като се държи с теб мило навън излизай по-често говорете си и така,току виж станала работата.
++++
Priceless
08-17-2009, 13:15
Ей тея сайтове и тоя скайп разваля хората .. Недей гледа как се държи по скайп .. на живо е важното !!! 8)
dimitar_ak
08-17-2009, 13:15
Ще ти кажа един непопулярен съвет, но много полезен. ИЗТРИЙ ГО ОТ СКАЙП. Така ще минете само на живо и нещата ще се развият по-бързо
Ще ти кажа един непопулярен съвет, но много полезен. ИЗТРИЙ ГО ОТ СКАЙП. Така ще минете само на живо и нещата ще се развият по-бързо
ДА ГО ИЗТРИЯ ОТ СКАЙП?! НИКОГА :D
Скайп - съкс..
Важното е как се държи, когато сте заедно (на живо) Когато се видите, поговори с него, уговорете се да излезете двамата и т.н.
Относно това дали да се промениш -> Не, недей. Бъди такава каквато си. Ако някой те харесва - то трябва да те хареса, такава каквато си..
Скайп - съкс..Относно това дали да се промениш -> Не, недей. Бъди такава каквато си. Ако някой те харесва - то трябва да те хареса, такава каквато си..
Мерси,че преразказа това което написах -.-
ДА ГО ИЗТРИЯ ОТ СКАЙП?! НИКОГА :D
ОУНЕД :D Просто се виждайте по-често навън ;)
stupid0boy
08-17-2009, 13:29
Промяна - НИКОГА Бъди такава каквато си... всички ти го казаха.... трябва да те харесва такава каквато си!!!
До това, че не ти отговаря по скайп... може да е геймър момчето... да си джитка и просто да не чува скайп... може пък да го няма на компа... всичко е възможно...
И за това да не се изложиш пред него с шегуването и бъзиците 8-) 8-) 8-) 8-) Шегуваше се, нали!!!!
Поговори с него... не му мисли... не е единствен ... ако те отблъсне или ти развие сърцето .... просто не те е заслужавал...
sladur4etyYy
08-17-2009, 13:56
ми... според мен е усетил, че имаш интерес и нарочно идва при тебе и се закача, но едва ли има някакъв по- сериозен интерес. аз не знам кво разбираш под ''да се променя'', понеже не знам каква си ;д в смисъл как се обличаш, гримираш (ако го правиш) и т.н., но да ти кажа.. женствените момичета винаги се котират по- добре от другите. нямам впредвид да слагаш по 1 туба фон дьо тен и поличка тип коланче, но все пак.. една хубава прическа, лек ежедневен грим, дрехи, подчертаващи хубавите неща в теб.. няма как да не останат незабелязани от момчетата. моя съвет е да спреш да му пишеш по разни сайтове и по скайп, и като се видите да не ходиш ти при него. понагласи се 1 път, когаtо знаеш, че ще го срещнеш, и го изчакай той да дойде при теб. дръж се спокойно, не твърде преекспонирано, позакачи се 1- 2 пъти и се оттегли. ще видиш после как той сам ще почне да те търси ;]
fire_cat
08-17-2009, 16:58
Първо - недей да съдиш чувствата му само като не ти пише по скайп или еди к'во си там. По-важно е като сте наистина заедно какво изпитвате. Второ - това, че си пада по кифли не означава, че може да не те харесва. Чавек не може да контролира чувствата и емоциите си. И трето - за нищо на света не се променяй заради момче. Това да станеш "кифла" никак не ще ти помогне. Бъди себе си!
Ей тея сайтове и тоя скайп разваля хората .. Недей гледа как се държи по скайп .. на живо е важното !!! 8)
Kukumqvka
08-17-2009, 19:09
Така си е .. не ми е ясно кога ще се спрете с тоя ''онлайн живот'' ;//
Значи тоя пич е като мен, мразя скайп, изтрих си всичките абонати, за да не ме тормозят, говоря само с гаджето си, нямам импулс, майспейс и да си призная супер си ми е добре така и нямам мерак да говоря с никого.
Относно темата, едва ли има нещо против теб, но може да играе на игри и затова да не ти пише или да гледа филм, пък нищо чудно да не е пред компа.Зарибявай го на живо, а не по скайп, защото просто скайп помага, но и много вреди на една връзка, в това съм 100% сигурен. :)
sweety_blondy
08-17-2009, 19:20
++++
++ :)
MaLkaTa_LaDy
08-17-2009, 20:26
Много ми се иска да ти кажа, че няма значение дали ти отговаря в скайп, но не мога. Принципно и аз не обичам да контактувам по интернет и доста често не отговарям, когато ме е търсил някой. Но ако приемем, че те харесва, той би търсил контакт с теб при всяка възможност. И ти би му била интересна и би ти отговарял винаги. Таа така трябва да е ако те харесва, но очевидно не е. Под харесва имам предвид изпитва някакви по-специални чувства към теб. Иначе явно си му приятна. Просто трябва да имаш повече контакт с него и тогава евентуално може да се пробудят чувства у него.
YouCantStopMe
08-17-2009, 20:30
О,в никакъв случай не се променяй!
Иначе.. Абе мани го тоя скайп наистина.То по скайп е супер тъпо.И аз понякога не отговарям на хората,които ми пишат,защото има моменти,в които имам работа,няма ме и какво ли още не.Това,че не ти пише в скайп нищо не значи.Ти от къде знаеш дали в момента е свободен или не?
Важното е,че се държи добре,като се виждате очи в очи.
Ами не знам.. Той има ли си гадже?Изобщо познавате ли се добре?
Не можем да ти кажем дали би станало нещо,ако и ти не ни разкажеш малко повече.
katericArofl
08-17-2009, 20:46
Случвало ми се е дори, когато имам симпатии към даден човек и ми пише по скайп да не отговарям или само с по 1-2 думи, няколко реда.. Може да не седи на компа или да не е по тези неща с чатовете и т.н... Ти си познаваш човека, ти прецени. :) Успех.
Slave4You
08-18-2009, 08:09
Има хора, които просто не използва толкова често и-нет. Някои например си оставят скайп/myspace пуснат и заминават нанякъде.. Следващия път като го видиш му предложи да излезете, така ще разбереш дали те харесва или не.
sweet4esf
08-18-2009, 08:29
СЪГЛАСНА
soul1199
08-18-2009, 09:40
Ще ти кажа един непопулярен съвет, но много полезен. ИЗТРИЙ ГО ОТ СКАЙП. Така ще минете само на живо и нещата ще се развият по-бързото4но така и аз направих тъкмо се оправихме и в момента в който го дабавих вси4ко тръгна на зле..
ОК.. много благодаря на всички..
ебаси яките сте пхах
ОК.. много благодаря на всички..
ебаси яките сте пхах
Нп :-o
MiMcHeToOo
08-18-2009, 13:10
Момчето може би просто не обича скайп и майспеис и не смята за нужно там да се лигавчи. При положение, че се държи добре с теб, когато се видите face to face не знам от какво се притесняваш :)
LittlePrincess
08-18-2009, 13:27
Може да има безброй причини да не ти отговаря, затова гледай как се държи като се видите. И в никакъв случай не се променяй - ще е най-голямата ти грешка ;)
съгласна съм с батето ... 8) 8)
mysticinside
08-18-2009, 20:14
Мила никое момче / мъж не заслужава някое момиче да се променя заради него освен ако не е за добро...Като му го харесваш предложи му да излезнете поговорете си и му кажи че го харесваш...така каот му го кажеш поне няма д аима да се вайкаш какво ще е ако незнае и така :)
Да се превърнеш в 'кифла'?? Моля те, недей! Има ги достатъчно..
Иначе защо някой път не го попиташ какво ще прави например утре и той би трябвало да се досети, че искаш да излезете, а ако не се досети го питай 'Искаш ли някой път да идем на кафе/кино?' или там квото искаш..
Toва, че не винаги ти отговаря в скайп и др. не означава, че не те харесва или нещо друго.. А ти недей да се променяш - остани си такава, каквато си.. Според мен той по-скоро иска да сте само приятели, или, също като теб, се притеснява от нещо. А ти недей - бъди максимално естествена, за да може той да те види в добра светлина! :-P
lipsvashh_mi
08-19-2009, 12:26
не е нужно да се променяш заради който и да е..ако те харесва ще е заради самата теб,не заради дрешките и грима... :)
в случая обаче според мен той те харесва като приятелче,нищо друго...иначе няма смисъл да не отговаря като му пишеш :?
Скайп - аз обикновенно отговарям с няколко часа закъснение или обикновенно не отговарям (ако не е наложително)
Myspace и други такива - пълни глупости (аз в сумати сайтове съм регнат и не ми се вярва да отговоря на някой)
Сама си направи изводите ( НО има вероятност да не действа като мен)