Влез

View Full Version : той не иска да се виждаме !?

bloo
08-17-2009, 12:45
значи ето ква беше историята:
аз се запознах с едно момче в нета и почнахме да си пишем, ще го нарека Любо ..след няколко дни го видях случайно в мола и го поздравих ..много ми хареса беше много готин на живо и приятелят му беше още по-готин (приятелят ще нарека Иван )
та след като се видяхме така случайно решихме в следващите дни пак да се видим.. тогава аз вече се бях влюбила в Иван ,а приятелката с която бях се беше влюбила в Любо. Аз казах на Любо, че се кефя на Иван и той ми каза, че ще говори с него.. Тогава Иван е казал, че не съм негов тип.. Аз с високо вдигната глава си продължих напред :D и така и след 2 дни Любо пак е говорил с Иван и тогава Иван е казал "абе знаеш ли кво..кефи ме..я ми дай скайпа й"
и така супер много време си бях писала с него и най-накрая пак излезнахме..тогава той напрекъснато ми се натискаше, а аз се правех на интересна и само се дърпах ..най-накрая като останахме сами аз му се нахвърлих и започнахме да се натискаме на един паркинг :D ..той много се изненада и много се изкефи и ми вика "оо владееш ги тея неща" и изглеждаше, че супер много ме харесва ..обаче след това след като си тръгна никав контакт повече.. не ми се обади.. не ми писа в скайп.. даже му писах няколко пъти неща от сорта на "ей кво става" обаче той пак не отговаряше.. а в същото време Любо ми казваше, че Иван много ме харесвал..

така де..минаха вече сигурно няколко седмици, а от Иван никва вест хахах..
чудя се дали в мен е проблема и кво точно съм направила..
:smt017

Sh@d0w
08-17-2009, 13:04
Личи си,че просто си му поредната и му е през х** за тебе. :?

0nem0retIme
08-17-2009, 13:09

+++ :)

BlueFace
08-17-2009, 13:25
Хмм може и да не е така може да има други обяснения .Аз лично не мога да измисля нещо друго ,но все пак не се отчайвай :)
П.П. Не може да се влюбиш в човек за няколко дни!!!!!!!! :-o

stupid0boy
08-17-2009, 13:35
Лчбовта може да се получи и за момент. Любов от пръв поглед?

Мисля, че той е гей... наистина е гей... :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: Нима на някого не му харесва някое момиче да му се натиска?... е има и такива - гейовете.... По - добре пробвай да го забравиш... :? :? :? :? :? :? Едва ли е твой тип... Да се влюбиш от пръв поглед - да ... но да го опознаиш за 2-3 дена - трудно!!

BlueFace
08-17-2009, 13:42
Лчбовта може да се получи и за момент. Любов от пръв поглед?

Мисля, че той е гей... наистина е гей... :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: Нима на някого не му харесва някое момиче да му се натиска?... е има и такива - гейовете.... По - добре пробвай да го забравиш... :? :? :? :? :? :? Едва ли е твой тип... Да се влюбиш от пръв поглед - да ... но да го опознаиш за 2-3 дена - трудно!!

Може да не е гей.Сега като се замисля може да си е намерил някоя по-добра в натискането.Може да не си го заинтригувала достатъчно... :?
Наистина трябва да го забравиш...Ако пак те потърси гледай да не се "влюбваш" пак в него.Може да излезете да се понатискате ама не очаквай много повече ;)

fc
08-17-2009, 14:25
Няма как да знаем.

xplay
08-17-2009, 16:25
Искал е да се похвали като бройкаджия :D

BePoHuKa
08-17-2009, 16:46
Искал е да се похвали като бройкаджия :D+1..Питай Любо какво става.

fire_cat
08-17-2009, 16:52
Използвал те е за една свалка е готово.. Почакай и ако не ти се обади скоро се опитай да го забравиш.

Tokra
08-17-2009, 18:33
Чист бройкаджия, не се тормози, за*би го.

Slave4You
08-17-2009, 19:40
Съжалявам че го казвам, но според мен просто е искал да се позабавлява с някого.. :( Както не си негов тип изведнъж много да те харесва.. и после да не се обажда.. значи че просто не иска да има нищо общо вече :(

PurpleDream
08-17-2009, 19:47
на момчето просто му е била скучно тази вечер и е решило да излезе с теб,направила си му кефа и за кво си му повече...не се занимавай с него, забрави го

adidas8110
08-17-2009, 23:58
Използвал те е за една свалка е готово.. Почакай и ако не ти се обади скоро се опитай да го забравиш.

или питай Любо :wink:

QkoGrozen
08-18-2009, 00:04
Еми незнам след като първият път е казал "не е мой тип".
Как така след това си променя мнението изведнъж.Може би просто е искал да те използва както казаха другите за "поредната бройка".

NamelessRomantic
08-18-2009, 00:04
Опитай да се свържеш с него за да се разберете какво си мисли че прави,ако не ще - не ще.Тегли му една майна - няма да го чакаш цял живот.Заради такива като него не си струва.

stup1fy
08-18-2009, 00:07
Мисля ,че и ти самата знаеш истината,просто не искаш да я осъзнаеш.
Не виждам какво толкова им харесвате на такива пикльовци.
Не се притеснявай,ще ти се обади!
Когато пак има нужда да отбие времето с някоя.

ShtrudeL
08-18-2009, 00:09

абе ей слънце по-ситно не можа ли да го постнеш? ^_^

umri
08-18-2009, 00:10
Къв бройкаджия, кви 5 лева... вие бройка знаете ли какво е? Никъде не виждам да е написала, че са правили нещо повече от натискане. Възможно е да е доказал на себе си, че може да те свали и след това да е решил, че не иска да се занимава, но и в това не намирам логика, защото физически нищо не печели от тая работа. Обикновено интереса умира след като я вкараш в леглото. Странен пичага, ама не се притеснявай може и да ти пише.

stup1fy
08-18-2009, 00:14

абе ей слънце по-ситно не можа ли да го постнеш? ^_^

О,и по-ситно мога 8-) Уж да са по-ситни буквите,по-малко да боли истината 8-)
Както и да е, кво значение има бройкаджия ли е , не е ли
в крайна сметка едно е сигурно - на пича не му пука.

Hilary_
08-18-2009, 19:33

+++++ :?