PDA

View Full Version : ИМАМ НУЖДА ОТ ПОМОЩ

azlisymlud
08-18-2009, 07:31
Здртавеите.
За първи път ми се случва такова нешо и не знам какво да кажа и какво да направя.Бях с момиче което супер много искам и ме кефи,възбужда и всичко както трябва.Само,че се получи много кофти ситуация.Започнахме както трябва всичко беше супер само,че след 1-вия тек нещатата станаха много зле,просто не искаше да стане отново.
Проблема не е в това,че не ме възбужда или,че не ми харесва.
Харева ми супер мн и ме възбужда СУПЕР много.
Някой ако е имал такава ситуация или ако може да ми помогне или просто да каже защо може да стане така да каже.

jenichka
08-18-2009, 07:34
притеснил си се!сигурна съм че на всяко момче в този форум му се е случвало!другия път ще е по добре. :)

azlisymlud
08-18-2009, 07:40
Може и така да е не знам.
Сигурно се е случвали на мн хора да,точно за това тук се обръщам за помош и за съвет :)
Тъпото е,че исках тя да остане доволна не толкова за мен ами за нея май се притеснявам повече.

azlisymlud
08-18-2009, 08:02
определено не съм спукал тръба,но не знам какво стана...

azlisymlud
08-18-2009, 08:39
И още един въпрос м/у другото ( към женската част )
Бихте ли се върнали пак при този човек след това изпълнение.. ?

Lucey
08-18-2009, 08:45
И на мен ми се е случвало (в смисъл на гаджето :D) един път. Може някакъв външен фактор да ти е повлиял. Всичко се случва - хора сме. :)

hamacs563
08-18-2009, 08:59
И на мен ми се е случвало (в смисъл на гаджето :D) един път. Може някакъв външен фактор да ти е повлиял. Всичко се случва - хора сме. :)

Съгласна съм с теб :) а относно въпроса на автора,защо да не се върна отново,всеки заслужава втори шанс :)

DeVilAnGeL
08-18-2009, 14:47

Съгласна съм с теб :) а относно въпроса на автора,защо да не се върна отново,всеки заслужава втори шанс :)

+1 и за двамата :-P

bloo
08-18-2009, 15:29
И още един въпрос м/у другото ( към женската част )
Бихте ли се върнали пак при този човек след това изпълнение.. ?

Ако му се кефя, ще се върна при него...
Все пак на всеки се случва.. :]

BePoHuKa
08-18-2009, 18:04

+1 и за двамата :-P ;-) Зависи от момичето дали ще се върне при теб.

dan40123
08-18-2009, 19:48
тва 1 тек ако го имаш за 1 път е нормално да не можеш да го дигнеш ако си бил мн възбуден преди това щого си вкарваш цялата енергия и след това вече вътрешно организма ти отказва за да не се претовари дори ти всъщност да искаш пак

slome
08-18-2009, 19:50
тва 1 тек ако го имаш за 1 път е нормално да не можеш да го дигнеш ако си бил мн възбуден преди това щого си вкарваш цялата енергия и след това вече вътрешно организма ти отказва за да не се претовари дори ти всъщност да искаш пак

:shock: :-o :-o :-o :-o :-o

Ronnan
07-29-2011, 08:53
Само,че се получи много кофти ситуация.Започнахме както трябва всичко беше супер само,че след 1-вия тек нещатата станаха много зле,просто не искаше да стане отново.

Е ти какво искаш. Мене след първия, не ме търси поне половин час. Дори и да ми стане след това, просто желанието не е толкова силно. Спокойно, колкото повече одъртяваш толкова по трудно ще ти става след първия тек, и тогава ще ти се наложи да наблягаш повече на качеството на тека, отколкото на броя текове :P.

Аз например рядко свършвам. За мене е нормално да свършвам по веднъж на 5-6 дни, като за това време съм правил примерно по 4-5 пъти секс на ден. Просто напрежението след всеки път се натрува, и всеки следващ тек е още по страстен, изживяването става толкова силно, че не искам да свършва.