Влез

View Full Version : Да му дам ли това, което иска?

pobeda28
08-18-2009, 13:05
Имам нужда от съвет, понеже съм много объркана. От доста време поддаржаме вразка с едно момче, но не е нищо сериозно... От скоро той си има приятелка, но продължавахме да се виждаме. Моето оправдание е, че съм влюбена в него. И така той иска да си легна с него и по този начин щял да разбере, че не го разигравам и че го обичам и тогава чак ще се хване с мен, докато аз не съм съгласна с него и смятам че първо трябва да ми докаже, че не иска просто да ме впише в бройките си... Какво да правя? Да рискувам или не?

w0lf
08-18-2009, 13:06
хахахааа-хахаа-хаа
тоя е нещастник

LittlePrincess
08-18-2009, 13:07
^ тоя е огроооомен нещастник

pobeda28
08-18-2009, 13:08
Podkrepqm vi napalno. Daje neznae po kakav nachin da si go poiska, no opravdanieto mu e, che nqkoga sam go bila naranila i sega, za da mi povqrva, che go obicham trqbva parvo da mu pusna... a sled tova shte si zareje uj "novata"? I az ostava da mu povqrvam? Ot kakto go poznavam mi govori samo za seks, poberteta mai oshte ne go e napusnal?

ludiq0maks
08-18-2009, 13:09
Имам нужда от съвет, понеже съм много объркана. От доста време поддаржаме вразка с едно момче, но не е нищо сериозно... От скоро той си има приятелка, но продължавахме да се виждаме. Моето оправдание е, че съм влюбена в него. И така той иска да си легна с него и по този начин щял да разбере, че не го разигравам и че го обичам и тогава чак ще се хване с мен, докато аз не съм съгласна с него и смятам че първо трябва да ми докаже, че не иска просто да ме впише в бройките си... Какво да правя? Да рискувам или не?

Според мене иска да те изчука и после няма да му пука хич за тебе и чувствата ти . Мое мнение разбира се . А също ще направиш и гадно на гаджето му.

SummerRain
08-18-2009, 13:11
По-ясно от бял ден е, че единственото, което иска, е секс

pobeda28
08-18-2009, 13:15
Podkrepqm vi napalno. No Daje neznae po kakav nachin da si go poiska, no opravdanieto mu e, che nqkoga sam go bila naranila i sega, za da mi povqrva, che go obicham trqbva parvo da mu pusna... a sled tova shte si zareje uj "novata"? I az ostava da mu povqrvam?

DeVilAnGeL
08-18-2009, 13:18
Не му се връзвай на тоя нещастник! :-x

SummerRain
08-18-2009, 13:21
Podkrepqm vi napalno. No Daje neznae po kakav nachin da si go poiska, no opravdanieto mu e, che nqkoga sam go bila naranila i sega, za da mi povqrva, che go obicham trqbva parvo da mu pusna... a sled tova shte si zareje uj "novata"? I az ostava da mu povqrvam?

pobeda28
08-18-2009, 13:23
"Жените са готови да дадът секс за любов, а мъжете любов за секс"
И кои са пак прецаканите?

pobeda28
08-18-2009, 13:24

zagadkataa
08-18-2009, 13:31
хаха не разбрах много .. ама искам да ти кажа , че не е нужно да правиш това ..
казваш ,че уж си била влюбена в него .. а така ли е ?!
според мен иска само секс щом побертета не го е пуснал все още !
Прави каквото смяташ за добре !

MakeMeLaugh
08-18-2009, 13:53
Ти си правата!
Иска те само за бройката, гарантирам ;)
Не се захващай с него, освен ако не искаш само да те изчука и да избяга.
:(

pLqmi92
08-18-2009, 13:57
По-ясно от бял ден е, че единственото, което иска, е секс

Neftochimic
08-18-2009, 14:14

НЕ!
спри да се виждаш с него, забрави го, той си има приятелка, а теб те има само за заигравка и иска САМО да те ебе /ако искаше нещо повече сега щеше да е с теб,а не с гаджето си... сеш ли са? ;)/...., ако не си го разбрала до сега да те светна...

ganjaaa
08-18-2009, 14:19
Хахааа баси долния уее!!! Супер е смотан тоя, не му се връзвай.. Ако наистина те "обичаше", щеше да е с теб, а не с другата... Тей де, на пича просто много му се е*е!!! Ако ти се иска - давай, но иначе ще се разочароваш!! :grin: :grin:

sladkata_bebz
08-18-2009, 14:31
Пф изобщо не се лъжи да правиш секс с него.Не стига,че иска само секс,ами и е тъп и си мисли,че глупавите му оправдания ще помогнат.Ако те обичаше щеше да ти вярва и без да се доказваш по такъв начин.

samaramorgan
08-18-2009, 15:04
само ще те използва :shock: :shock: :shock:

portokalka1994
08-18-2009, 15:04
Не му пускай!

tsoko
08-18-2009, 15:07
Не си лягай с него тоя е пълен кретен явно търси само разнообразие ама и ти как не си се сетила ма щом пък си влюбена :)

t0d1t0
08-18-2009, 16:20
http://img.zamunda.net/pic/smilies/slap.gif

FunnYboY
08-18-2009, 16:41
Щом си има приятлка, това ти е отговора... просто си иска една бройка. Но виж, всички, които дават мнения в този форум не са наясно със ситуацията, както и аз. Напълно вероятно е да те объркаме. Ако искаш можеш да пробваш, поне ще знаеш че си пробвала и не е станало евентуално... по-добре, от колкото да знаеш че не си пробвала :)

Dimana99
08-18-2009, 17:10
Не му давай нищо!!

BePoHuKa
08-18-2009, 17:26
Ти си правата!
Иска те само за бройката, гарантирам ;)
Не се захващай с него, освен ако не искаш само да те изчука и да избяга.
:(+1 да не говорим, че момичето с което е той в момента ще остане адски наранено! Въпреки, че явно вече се е вкарала в белята с този тип. А той от какъв зор ще иска да си ляга с теб, а същевременно да е с друга? Е***ти долния пумияр! :o

Punisherrr
08-18-2009, 18:06
Само един въпрос...
КАК МОЖЕ ДА СЕ ЗАНИМАВАТЕ С ТАКИВА УТРЕПКИ? Та и се двоумиш... :-o трагично направо...
Тоя се гаври и с теб и с гаджето му...а вие пък сами си праите тъпо,че му се връзвате ;) е, кофтиии

pobeda28
08-18-2009, 19:43
:-x

Macallan
08-18-2009, 19:46
ха хитрец ... ако ти е за едното ебане отивай се праскай с него, но не очаквай да отвърне на чувствата ти.

pobeda28
08-18-2009, 19:48
Еми двоумя се, защото приятелката му е от скоро, а ние още преди 2 години ходихме, аз го оставих, но продължихме до ден днешен да се виждаме. Той казва, че преди съм го наранила и му е писнало да го разигравам и затова така иска да му докажа първо... но работата е там май, че се страхува да не загуби и сигурната в момента, ако аз реша да не му пускам. И между другото реши, че е най-добре да се забравим, за да спрем да се нараняваме вече...

w0lf
08-18-2009, 19:51
Слушай ся кат му пуснеш как по точно му доказваш че го обичаш? И нужно ли е да доказваш любовта си? Тоя е каиш заеби го

Punisherrr
08-18-2009, 19:55
иска да му докажа първо... но работата е там май, че се страхува да не загуби и сигурната в момента, ако аз реша да не му пускам. ... => извод : Келешчето просто мисли само и единствено за своя задник! ;)

А и още нещо... Да му докажеш чувствата си чрез секс? ... колко изчанчени представи имат някои хора...

uBo
08-18-2009, 19:56
няма смисъл да се занимаваш :-x :-x

pobeda28
08-18-2009, 20:01

Аз така и иначе вече му казах сбогом... Той ми се извини, че ме е наранил и сложихме края>

lifelesscorpse
08-18-2009, 20:14
Келеши като тоя бол!Мани го и това е...Такива още като ги видиш и резанцев!...Айде мн ви здраве!... :lol: :)

laila_94
08-18-2009, 20:16
Не искам да те нараня,но според мен е само заради бройката,не се захващай .Знам ,че е трудно така да го забравиш,щом го обичаш ,но няма начин ,не те заслужава :)

flip95
08-18-2009, 20:46

Аз така и иначе вече му казах сбогом... Той ми се извини, че ме е наранил и сложихме края>
Правилно :smt023

Midi4ka
08-18-2009, 21:04
Ок.Сложили сте края и темата се изчерпа! :)

linoleum
08-18-2009, 21:06
хем го обичала , хем нямало нищо сериозно, хем искал да я ебе, хем той си имал друга приятелка...
каква дилема... каква драма..... какъв филм...
южно-американски саунки ли? за кво .. има тиинпроблем.нет.

Мила напиши 100 пъти изречението:
"Аз съм тъпа путка!"
и съм сигурен че ще ти проблесне кво да правиш!

BePoHuKa
08-18-2009, 21:38

Правилно :smt023 ;-) Айде ключ вече. :)

OstraPisalka
08-19-2009, 06:22
ако е само за клецинга заеб*ки го 8)

Punisherrr
08-19-2009, 06:27

С което явно се слага и края на темата. ;)