View Full Version : Обезкосмяване на краката при мъжете/момчетата.
ivan4obee
08-18-2009, 13:43
Е момчета или мъже обезкосмявате ли си краката???
Аз лично не съм тръгнал още не искам да ми боцка като лежа или каквото и да правя. Ако почна трябва много да ги бръсна да не порастват...
А и въпрос към момичетата/жените:
По какви крака си падате на партнюрите си - обезкосмени, космати или по нормални 1 сант? 8-)
08-18-2009, 13:47
Сто пъти пускана, грешен форум, ясни отговори - половината Не, половината Да.
Аз лично не, но пък има горили на вън които веднъж на годината, примерно, си бръснат косата за да не им се заплитат комарите в краката.
ivan4obee
08-18-2009, 13:50
охх обърках разделя бях влезнал в съседния ама без да искам се озова тук :o
се пак ако някой може да отговори, и някой моредатор да я премести :oops:
LovelyGirl
08-18-2009, 13:52
Не харесвам бръснати мъжки крака :?
portokalka1994
08-18-2009, 15:36
При момченца на 12-13 годинки е мн тъпо...те едва ли имат косми като космите на 20 годишен мъж.20+ да се епилират/бръснат или да правят каквото си искат ама по малките :D :D :D
Иначе нямам против и косматите крака... ;)
ShtrudeL
08-18-2009, 15:52
По какви крака си падате на партнюрите си - обезкосмени, космати или по нормални 1 сант? 8-)
Нормални/естествени. Оо
Тва момчетата да си бръснат краката е гейско. + тва като набодът космите отново е грозно. Няма нищо мъжествено в обръснатите гейски крака. Оо
YouCantStopMe
08-18-2009, 16:10
Ник'во обезкосмяване на краката,бе. :x
Ballbreaker
08-18-2009, 17:10
Май ти отговорихме. х)
Това за единия сантиметър ме уби. :razz: :razz: :razz: Няма да ходя с линийка да меря колко е дълъг косама на крака.Иначе някой път като видя такива добре обръснати с направени прически момчета и ми приличат на гейове.Добре е момчето да се поддържа ,но да не става като жена все пак.Иначе ако нямаш много косми на краката не ги бръсни,защото после ще трябва да го правиш редовно а и космите ще станат по-гъсти.Ама се пак не се оставяйте да приличате на горили.... :razz: 8) 8) 8)
Нормални/естествени. Оо
Тва момчетата да си бръснат краката е гейско. + тва като набодът космите отново е грозно. Няма нищо мъжествено в обръснатите гейски крака. Оо
+
изобщо не съм си пипал космите на краката. който не го кефят да ми го яде.
можем да ви кажем нещо много интересно за космите на краката. Почти всички спортисти си ги махат и то не щото е модерно, а защото като паднеш и се ожулиш ако имаш косми е много по вероятно раната да се замърси и да стане доста лошо. При велосипедистите даже има и друг ефект, нещо като аеродинамика, за тва там не можеш да видиш един с косми. Тва не си го измислям, доказано е. Иначе аз ги бръсна, щото ми е кеф с гладки крака.
Ballbreaker
08-18-2009, 20:46
можем да ви кажем нещо много интересно за космите на краката. Почти всички спортисти си ги махат и то не щото е модерно, а защото като паднеш и се ожулиш ако имаш косми е много по вероятно раната да се замърси и да стане доста лошо. При велосипедистите даже има и друг ефект, нещо като аеродинамика, за тва там не можеш да видиш един с косми. Тва не си го измислям, доказано е. Иначе аз ги бръсна, щото ми е кеф с гладки крака.
за спортистите си прав, ама твоя случай е за следния поздрав:
http://heathenworld.com/swastika/Images/rainbow_swastika.jpg
епа аз спортувам майна 8)
Нормални/естествени. Оо
Не! Твърдо НЕ! Никога не бих си обръснал краката :?
MaLkaTa_LaDy
08-19-2009, 07:03
Бляааа гейско е! В никакъв слечай! Момчетата [мъжете] трябва да излъчват мъжественост. Имам приятели, чиито крака са обрасли като горичка, и пак не се бръснат. Ей на такива момчета се кефя, дето не им пука, че е модерно да се бръснеш.
то пък е мноу яко да са му като горичка краката, заеби
на мен пък ми харесват мъже, които се обезкосмяват.... :)
aloveyou
08-19-2009, 10:04
Нормални/естествени. Оо
На същото мнение съм..
Не ме кефят такива момчета,които се обезкосмяват..
Както каза ''MaLkaTa_LaDy'' мъжете (момчетата) трябва да излъчват мъжественост,а не да заприличат на жени (момичета)
Dollystar
08-19-2009, 10:56
Всичко в граница изглежда добре, аз лично си падам по момчета/мъже с окосмяване, ако не е нещо фрапиращо като на маймуна защо не? Ако е много и отдалече ти прави впечатление, значи трябва да се отстрани.
Понякога ме дразнят момчета, които от 14 годишни си махат космите навсякъде и то с бръсначка и после като спрат за 2 седмици им порастват твърди, черни и грозни косми.
Ballbreaker
08-19-2009, 11:01
блуааа, замина ми обяда.
аз да питам момичетата които харесват космати крака, те що си махат космите? 8-)
Ballbreaker
08-19-2009, 11:07
А ти що не си направиш операция да си сложиш цици?
А ти що не си направиш операция да си сложиш цици?не ми трябва майна, има кой да барам
Ами хем да не като уранготан,хем да не са като мойте-гладички :-D тоест някъде 1-2 санта най-много.
А ти що не си направиш операция да си сложиш цици?не ми трябва майна, има кой да барам
еми и те могат да барат косматите крака на приятеля си, за кво са им косми на тях?
Luscious_Heart
08-19-2009, 14:39
то пък е мноу яко да са му като горичка краката, заеби
Така е. :? Всеки си има вкус, ама аз мразя косми. Имам един познат, дето е целият отвратително обрасъл и само се перчи с това. :shock: :D
А и както бях чела някъде да се изказва момиче: "Епилирани ги харесвам, че да не ми се заплете някой косъм в зъбите." 8-)
buffalo88
08-19-2009, 17:20
Всички който си махат космите са пълни FAGGOTS :)