View Full Version : Да си тръгнеш... и дали си заслужава?
На практика всичко е ок. Имам си гадже,той ми е бивш най-добър приятел и сега страшно много се обичаме. Времето прекарано с него ме зарежда с положителна енергия и съм много щастлива. Обичам го. Наистина. Но той е... девствен. Аз досега винаги съм ходила с по-големи момчета ( с двама) от което сами разбирате,че не съм девствена. По принцип не приемам секса като изключително важен в една връзка. Но... ми липсва страст,да виждам,че ме желаят. Сега имам чувството,че сме пак приятели,само дето се целуваме :( Какво да правя... да го оставям ли? Заслужава ли си? Говорили сме по темата, той каза,че не се чувства готов... не ставаше въпрос да спи с мен ( бтв не съм му казвала,че не съм девствена...) Проблема е,че няма тръпка. От онази-особената. Много ще съм благодарна,ако получа съвети...
SummerRain
08-18-2009, 16:29
Ами в крайна сметка ти най-добре знаеш какво чувстваш, но според мен не си струва да го оставиш само заради секса-щом е девствен вероятно се притеснява, има известни страхове, нормално е да не знае точно как да се държи и какво да направи. Това са неща, които се науяават, придобива се опит. А оставиш ли го повече няма да бъдете приятели. На колко сте? От колко време сте заедно?
Почни да го провокираш.Ако сте заедно от малко време,може би не е свикнал още или го е срам.Вероятно не иска и да го карате бързо,защотот той те мисли за девствена :)
Да разбирам ли,че ще е по-добре ако му кажа,че не съм? Ние сме на по 17 години,аз не съм девствена от година някъде. И сме заедно от месец... :?
Ако го обичаш истински , дай му време.Може би се притеснява ,защото ще му е за първи път.Поговорете отново и му кажи истината :)
SummerRain
08-18-2009, 16:43
Да разбирам ли,че ще е по-добре ако му кажа,че не съм? Ние сме на по 17 години,аз не съм девствена от година някъде. И сме заедно от месец... :?
Ами според мен не толкова да му кажеш, че не си, колкото да изчакаш да мине още малко време. За човек, който е девствен един месец вероятно не е достатъчно дълго време, за да се почувства готов да прави секс.
NamelessRomantic
08-18-2009, 16:47
По-добре не го оставяй...такива момчета вече са рядкост.По-добре така отколктоо някой коч който да е с теб само за секса и да те натиска само да правите секс...Сигурен съм че те обича,а ако ти имаш някакви съмнения в това,съответно проблеми с него - поговорете.И все пак за първи път виждам момичето да кара момчето да се таковат...Лелей,накъде отиде тоя свят :D .
Знам,че са рядкост. И аз наистина го обичам,затова и постнах темата. Иначе нямаше да се занимавам. И не го карам да се таковаме :D:D:D обясних за какво става въпрос,не искам секс,просто самото желание,самата страст... но сме само месец заедно...
Dimana99
08-18-2009, 17:11
Изчакай го!!!
BePoHuKa
08-18-2009, 17:22
Знам,че са рядкост. И аз наистина го обичам,затова и постнах темата. Иначе нямаше да се занимавам. И не го карам да се таковаме :D:D:D обясних за какво става въпрос,не искам секс,просто самото желание,самата страст... но сме само месец заедно...Ами нормално е да се срамува и затова да няма страст. Поговори с него и му кажи, че имаш желание да бъдеш с него и искаш да го направите. Кажи му истината, че си не си девствена. Сигурна съм, че и на него му се иска малко или много при положение, че вече е на 17. Когато го направите за 1-ви път, страстта ще дойде. Ще иска да го правите и ще ти го показва. Ще започне да се закача и ще стане по-уверен в себе си. :) Пробвайте! :-)
Много благодаря... аз направих грешка,като не му казах. Сега малко ме притеснява реакцията му. Но мисля да изчакам още малко време,все пак сме само месец заедно... после ще му кажа всичко и ще чакаме резултат #-o Впрочем преди няколко дена си направих пиърсинг на пъпа и понеже имам хубав и стегнат курем ми стои добре. Той каза,че е секси... и му харесва. Това мисля,че е добър знак. И когато говорихме по темата,той сякаш се притесняваше от мен... в смисъл аз да не се почувствам засегната и да не си помисля,че той иска само да спи с мен... може би от там е цялата работа :?
BePoHuKa
08-18-2009, 17:31
Много благодаря... аз направих грешка,като не му казах. Сега малко ме притеснява реакцията му. Но мисля да изчакам още малко време,все пак сме само месец заедно... после ще му кажа всичко и ще чакаме резултат #-o Впрочем преди няколко дена си направих пиърсинг на пъпа и понеже имам хубав и стегнат курем ми стои добре. Той каза,че е секси... и му харесва. Това мисля,че е добър знак. И когато говорихме по темата,той сякаш се притесняваше от мен... в смисъл аз да не се почувствам засегната и да не си помисля,че той иска само да спи с мен... може би от там е цялата работа :?Ами да...ако човека си мисли,че си девствена и е свестен, естествено, че няма да покаже никакви желания за секс пред теб. Знам от личен опит. Кажи му, че не си и ще се отпусне, защото сега той се притеснява да не си помислиш, че те бута да го правите без да знае, че ти го искаш. :)
SummerRain
08-18-2009, 17:35
Много благодаря... аз направих грешка,като не му казах. Сега малко ме притеснява реакцията му. Но мисля да изчакам още малко време,все пак сме само месец заедно... после ще му кажа всичко и ще чакаме резултат #-o Впрочем преди няколко дена си направих пиърсинг на пъпа и понеже имам хубав и стегнат курем ми стои добре. Той каза,че е секси... и му харесва. Това мисля,че е добър знак. И когато говорихме по темата,той сякаш се притесняваше от мен... в смисъл аз да не се почувствам засегната и да не си помисля,че той иска само да спи с мен... може би от там е цялата работа :?
кУрем..старая се да не се обаждам по темата за правописа, но наистина има фрапиращи грешки.. :?
Съжелявам,по принцип се старая да пиша правилно. Някакви други забележки?
SummerRain
08-18-2009, 17:42
Съжелявам,по принцип се старая да пиша правилно. Някакви други забележки?
Да, пише се съжалявам, а не съжеляжам.Наистина се спирам вече :) .
Ахахахахаа, ако темата не е ебавка... еми докато се целувате някой път пъхни раката малко по-надолу да видиш реакцията... тя е много важна. Питай го дали иска да дойде у вас или се самопокани у тях.. абе на вас ви е по-лесно общо взето 2-3 думи или леко провокативни действия и получаваш това, което искаш. И въпреки това, ако нищо не помогне го питай дали не е гей, защото на 17 години и... аахах. Ама щом така се държи се сещам и каква мотика ще е в леглото. Ако питаш мен не си прави труда, само ако много го харесваш.
BePoHuKa
08-18-2009, 17:48
fuck... :D Еми на 17 трябва да можеш да пишеш..наистина си е FUCK...
Punisherrr
08-18-2009, 17:54
И въпреки това, ако нищо не помогне го питай дали не е гей, защото на 17 години и... аахах. .
Пълни глупости ;) Излезте от модата и МИСЛЕТЕ бе хора... просто момчето явно е един от тези в ''червената книга'' с нормални видове.. :?
Авторке не те съветвам да слушаш точно този 'съвет'..
Хората преди мен ти казаха каква е най-вероятната причина. Така че..действай. Кажи му,че не си девствена..поговорете и така. Ако ОБИЧАШ някой не би го зарязала просто така! Трябват компромиси от страна и на двамата..трябва да говорите..да сте на ясно с желанията си и така се оправят проблемите. (не със зарязване => в такъв случай това не е любов).
А понеже ти каза,че преди сте били само приятели..може да излезе,че проблема е в това,че той все още те приема като приятелка..може би не може да те приеме като гадже и изпитва само приятелски чувства. Не знам...ти трябва да разбереш тия неща от него.
Чувствам се специална... преди малко видях толкова много правописни грешки, които явно не сте забелязали по другите теми,а на мен сега ми разкатахте фамилията :D:D:D Да не ме мразите?
Между другото не е гей... :D а идеята да си "пъхна" ръката в панталона му ми се струва пошла...
И въпреки това, ако нищо не помогне го питай дали не е гей, защото на 17 години и... аахах. .
Пълни глупости ;) Излезте от модата и МИСЛЕТЕ бе хора... просто момчето явно е един от тези в ''червената книга'' с нормални видове.. :?
Хората преди мен ти казаха каква е най-вероятната причина. Така че..действай. Кажи му,че не си девствена..поговорете и така. Ако ОБИЧАШ някой не би го зарязала просто така! Трябват компромиси от страна и на двамата..трябва да говорите..да сте на ясно с желанията си и така се оправят проблемите. (не със зарязване => в такъв случай това не е любов).
Благодаря.
BePoHuKa
08-18-2009, 18:00
Чувствам се специална... преди малко видях толкова много правописни грешки, които явно не сте забелязали по другите теми,а на мен сега ми разкатахте фамилията :D:D:D Да не ме мразите?
Между другото не е гей... :D а идеята да си "пъхна" ръката в панталона му ми се струва пошло...Ако тръгнем на всеки да казваме... но спокойно, доста неграмотни потребители понасят критика от останалите. ;) Не те мразим, а се опитваме да ти помогнем. Никой няма да наеме на свястна работа неграмотен човек. Не си пъхай ръката ей така в панталона му, за да не се почувства притиснат. Все пак и ти не си напълно сигурна каква е причината за неговата въздържаност. Поговорете! Кажи му, че не си девствена и попитай какво е мнението му относно секса. Не го притискай. Както казват - апетита идва с яденето. Страстта идва със секса. ;)
Значи целият проблем идва от там,че го е страх аз да не се почувствам зле? В никакъв случай,няма да правя нищо,преди да сме говорили. Все пак трябва да изясним ситуацията...
BePoHuKa
08-18-2009, 18:11
Значи целият проблем идва от там,че го е страх аз да не се почувствам зле? В никакъв случай,няма да правя нищо,преди да сме говорили. Все пак трябва да изясним ситуацията... ;-)
Ами не съм чела какво са писали предишните потребители,но моят съвет е да поизчакаш малко с момчето :) явно имаш огромният касмет да ти се падне такова момче и по добре,ако го обичаш наистина прояви разбиране и му дай време.Може би се притеснява да не се изложи,ако подозира,че вече не си девствена.НАй добре поговори с него на тази тема кажи му,че ти го искаш силно/ако е така/,обясни му ситуацията,че няма нищо страшно и,че ако все пак не иска да го прави-не го насилвай няма мисъл най-много да се скарате за това.Другият вапиант е когато сте само двамата да го провокираш малко в повече и мисля,че знаеш рацете кво правят в такива моменти и не мисля,че нищо няма да забележи :)
Повечето приятелства между момче и момиче като преминат в по-интимни се развалят. Дори и да го зарежеш вече няма да сте приятели както преди, защото приятелството ви е разрушено. Винаги има и изключения, но според мен си направила грешка като сте станали гаджета. Поговори с него, сподели как се чувставаш и после реши как да постъпиш. Моят съвет е ако късаш с него, никога повече да не споменавате за тези ви отношения, така няма никакъв шанс да бъдете приятели. Успех! :)
BlueFace
08-19-2009, 11:41
Според мен ти си к***а която само ще нарани момчето.Като си свикнала да те плющят по-големи за кфо се хвана с това момче???
Според мен ще е много долно ако го зарежеш само защото не е готов да ти го сложи на използваната слива !! :?
Явно той няма много опит с момичетата и все още е затворен.А това което казваш "имам чувството че пак сме приятели само дето се целуваме".Еми точно това е връзката между двама души.Една добра връзка не се гради само на секса и натискането.... :?
Според мен ти искаш само едното ебане което ми се вижда много долно :?
Ами чесно да ти кажа,не съм курва... колкото и да не ти се вярва. Твоя си работа. И както казах,не искам секс, а малко повече тръпка. За това ставаше въпрос. И не съм тръгнала да го зарязвам,ако го исках,досега да съм го направила. Самото допитване трябва да ти говори за това,че държа на него и наистина го обичам...
Еее тоя се прави на недостъпен ли кво ако е така е ебахти лигльото вместо да се прояви като истински мъж той се прави на путка :?
Еее тоя се прави на недостъпен ли кво ако е така е ебахти лигльото вместо да се прояви като истински мъж той се прави на п***а :? точно
ubuntureload
08-23-2009, 18:45
Ами майна ако си ужасница е нормално да не иска да те чука ....
А понеже ти каза,че преди сте били само приятели..може да излезе,че проблема е в това,че той все още те приема като приятелка..може би не може да те приеме като гадже и изпитва само приятелски чувства. Не знам...ти трябва да разбереш тия неща от него.
umri,ти какво...смяташ че като е на 17 и е девствен и вече е out...?..за твое сведение аз съм на 18 почти и също съм девствена....или сега ще ме попиташ дали не съм лесбийка?...Не знаех че като си на 17 и задължително не трябва а си девствен.... :o ...и според мен момчето е рядкост и е свестен(не че го познавам) и наистина малко такива останаха...но слава богу че няма само лигави момченца които само мислят как да забършат някоя....