View Full Version : Изкуствени мигли
Как се слагат и ,след това ка ксе махат...,а и как да не си личи,че съм с изкусвтени в началото къде се залепят
billytalent
08-18-2009, 22:46
Защо не отидеш да ти ги сложат в козметичен салон?
LittlePrincess
08-18-2009, 22:53
Ужасни са тия изкуствени мигли.. Както и да е залепят се на горния клепач точно над твоите си мигли, не е трудно да се сетиш... И наистина по-добре отиди в някой салон.
Където и да отидеш да ти ги сложат, пак ще личи, че са изкуствени. А и вече не са на мода.
falshiwata
08-19-2009, 06:39
Където и да отидеш да ти ги сложат, пак ще личи, че са изкуствени. А и вече не са на мода.
+1
Black_Fyed_Peas
08-19-2009, 07:27
по-добре отиди в салон да ти ги сложат
PurpleSand
08-19-2009, 08:14
Изкуствените мигли са много тъпо нещо. :)
Аз пък ти предлагам въобще да не ги слагаш.
Zaharinka
08-19-2009, 08:40
Оф тъпо било бля бля може да си е изгорила миглите айде де или да не си ги харесва и да не иска да им слага всеки ден спирала.
Отиди при някой по-опитен ако не си сръчна в ръцете,че ства мазало.
Знам че е кофти,ама просто е спеьциален случей ,а миглите м са доста къси,а трябва да излгеждат неестествено големи.
А каква е разликата ,тоест ко е по -добре снопчета или направо цели мигли.И като се слагат с такова лепило,после как се махат?
А и коклко време ще издържат
Zaharinka
08-19-2009, 08:54
Знам че е кофти,ама просто е спеьциален случей ,а миглите м са доста къси,а трябва да излгеждат неестествено големи.
А каква е разликата ,тоест ко е по -добре снопчета или направо цели мигли.И като се слагат с такова лепило,после как се махат?
А и коклко време ще издържат
По-добре цели мигли ако е само за веднъж.Ами попринцип има такива за по 1 ден и вечерта си ги отлепваш и ги махаш.
Ето как сама да ги поставиш http://www.videojug.com/film/how-to-use-and-apply-fake-eyelashes
О мерси много за клипчето ,помогна ми :)