View Full Version : Фантазийтее ви..
baby2009
08-19-2009, 11:06
Какви са вашите еротични фантазий и коя от тях бихте искали да осъществите с любимия човек ? :)
Имам фантазий, но не с приятеля ми, а с друга жена :oops:
:shock: :shock: ..баси якото xD
по темата:
фантазията ми е да се изценира нещо като отвличане..
гледах го в От Местопрестъплението Маями.. :D
та..аз се приготвям да се изкъпя и някой идва зад мен и уж ме отвлича ..изценира се борба..гоним се из къщата.. ама не е така лигаво, а със страх 8-)
и за да се спася от похитителя започвам там всичко да чупя, той най-накрая ме хваща и ме хвърля върху леглото и уж ме изнасилва..
мн е добро..смисъл може би няма мн добре да го схванете, но аз мн се възбуждам при мисълта, че следващото ми гадже може да послужи за тази фантазия.. ;D
мда мда..
та..аз се приготвям да се изкъпя и някой идва зад мен и уж ме отвлича ..изценира се борба..гоним се из къщата.. ама не е така лигаво, а със страх 8-)
и за да се спася от похитителя започвам там всичко да чупя, той най-накрая ме хваща и ме хвърля върху леглото и уж ме изнасилва..
мн е добро..смисъл може би няма мн добре да го схванете, но аз мн се възбуждам при мисълта, че следващото ми гадже може да послужи за тази фантазия.. ;D
мда мда..[/b][/color]
казвай град и адрес до 24 часа идвам 8-) :-) :-) :-) :oops:
baby2009
08-19-2009, 11:40
опппаа стана горещо :D :D
SummerRain
08-19-2009, 11:42
Фантазията ми...всички да се научат да пишат правилно...неосъществима.
Еротнични фантазии-свързани са с по-скоро с конкретни хора, отколкото с конкретни ситуации.
мда мда..[/b][/color]
СЕЛО ТРЕБИЧ. улица върбански чепове 13, третата врата у лево
мда мда..[/b][/color]
СЕЛО ТРЕБИЧ. улица върбански чепове 13, третата врата у лево
улица върбански чепове :lol: :lol:
Punisherrr
08-19-2009, 12:35
Може да преминете на лично,за да уточнявате подробностите.
balon4eee
08-19-2009, 12:46
ухаа какви фантазии имам за 1 фр 8-) 8-)
А аз за Андреа... :oops:
Може да преминете на лично,за да уточнявате подробностите.
слушаме шефе \:D/ :P
А аз за Андреа... :oops: то и аз за нея си мислех нещо ама и николета не е зле :oops: :oops:
Интензивна тренировка, потни тела, горещи погледи .. мМ
Какво по-възбуждащо от това?
Zaharinka
08-19-2009, 22:26
Kак се връщам в каменната ера и ме чукат по главата с боздуган :-)
MakeMeLaugh
08-19-2009, 23:03
^ Свърших...
Колкото повече изпълнявам каквото съм намислил, по-мръсни и непослушни ми идват.. :oops:
BePoHuKa
08-20-2009, 02:12
^^ :D Накрая ще ти падне след толкова осъществени фантазии :(
Ами.. :-o Не се сещам за нещо определено..
MakeMeLaugh
08-20-2009, 09:51
Е няма.
То по тая логика пък, ако не ги осъществявам легнал пак ще стои
;д
cHooOpiHka___
08-20-2009, 10:37
ахухахуахуа :D
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: на глас се смях като го прочетох :razz:
Но полето,ама да има някаква сянка направена от огромен орех и даааай дааааай на орехаа и да си крещя до полуда и да го побъркам само с стенеия :grin: :grin: :grin: :grin: или в гората върху боровинките :grin: или на полянката обаче да няма нииикой и цял ден да си се .... до умирачка :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
@bloo Фантазията ти може да бъде осъществена от мн хора, на които имаш доверие, но за да бъде реална като отидеш в чужбина(пожелавам ти да го сториш) отиди в някой Фетиш клуб и говори с хората там. Хем са професионалисти и ще го направят точно както си го представчш, хем няма да пострадаш, пак защото са хора с опит и накрая предварително ще сте се разбрали кое се включва и докъде да стигнат, за което не можещ да си абсолютно сигурна ако просто викнеш някое приятелче да те нае*е
@bloo Фантазията ти може да бъде осъществена от мн хора, на които имаш доверие, но за да бъде реална като отидеш в чужбина(пожелавам ти да го сториш) отиди в някой Фетиш клуб и говори с хората там. Хем са професионалисти и ще го направят точно както си го представчш, хем няма да пострадаш, пак защото са хора с опит и накрая предварително ще сте се разбрали кое се включва и докъде да стигнат, за което не можещ да си абсолютно сигурна ако просто викнеш някое приятелче да те нае*е
kizametsu
08-20-2009, 23:11
Моята фантазия. :D
Тя включва легло, белезници, две кърпи, за да запуша устата на любимия си, както също и да му завържа нещо пред очите, че да не вижда.
Изцяло гол, двата му крака разпънати и завързани на всяка страна на леглото. Може би камшик или нещо подобно, за да го измъчвам. Така да е възбуден, че да ме моли да освободя ръцете му, за да може да се докосне, и да ми се моли аз да го докосна. Да ми се моли да го чу**м. Ах, мога да усетя мириса на свещ, когато разливам разтопения восък по тялото му. Мога да усетя меката му кожа под пръстите си, мога да си представя как се върти на леглото в нетърпение и очакване.
Ох, сега мога и да усетя, че се нуждая от студен душ. Много студен. :oops:
Тя включва легло, белезници, две кърпи, за да запуша устата на любимия си, както също и да му завържа нещо пред очите, че да не вижда.
Изцяло гол, двата му крака разпънати и завързани на всяка страна на леглото. Може би камшик или нещо подобно, за да го измъчвам. Така да е възбуден, че да ме моли да освободя ръцете му, за да може да се докосне, и да ми се моли аз да го докосна. Да ми се моли да го чу**м. Ах, мога да усетя мириса на свещ, когато разливам разтопения восък по тялото му. Мога да усетя меката му кожа под пръстите си, мога да си представя как се върти на леглото в нетърпение и очакване.
Ммм нещо в плана ти куца,не вярвам като види камшика да иска да го чу**ш :D но ти си знаеш...и най-вероятно ако направиш грешката да го пуснеш ще избяга през най-близкия прозорец :shock:
dontgiveafuck
08-22-2009, 22:51
същото е при мен. :D надявам се да не е странно. странно ли е???
същото е при мен. :D надявам се да не е странно. странно ли е???
и аз имам фантазий , но мойта е за определена жена не просто някоя случаина . Аз си мисля че не е странно , все пак това са само фантазий ..
dontgiveafuck
08-22-2009, 23:35
и все пак това не означава ли, че предпочиташ да го правиш с някой друг, а не с този , с когото си??
ElinoOor
08-23-2009, 02:39
ми всъщност доста са :-o
тези които знаят една-две от тях са ми казвали че съм извратена,лол ;/
Ми айде деее... чакам те... :oops: :-)
Mo0nlight
08-23-2009, 12:06
Две близначки плюс още две близначки .. Охааа.. :---)
Force_bladeR
08-23-2009, 22:16
фантазията ми е да фантазирам..
kizametsu
08-23-2009, 22:29
Ммм нещо в плана ти куца,не вярвам като види камшика да иска да го чу**ш :D но ти си знаеш...и най-вероятно ако направиш грешката да го пуснеш ще избяга през най-близкия прозорец :shock:
Оо, като нищо ще избяга. :D :D :D
Обичам да усещам топлия допир по кожата ми, о, негасена ваар..
Ше ти кажа като го намеря тоя човек ... :lol:
иначе фантазии много смао да има с кой да се реализират ... 8-)
Parallel
08-24-2009, 02:58
Хохохо аз съм фантазиор голям,стига да има кой да сбъдне фантазиите ми :) Ако почна да изброявам незнам колко време трябва да отделя :D
kaisha30
08-24-2009, 15:26
Мммм.. да ре4ем на плажа ,залез и до мен моето моми4е, шампанско във водата иии :-) :-) :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :-P :oops:
:lol: :lol: :lol:
По темата: Незам защо, но много ме възбуждат изнасилвания 8-)
GabisiTa
08-25-2009, 16:55
Хмм много са, а и не са за разказване тук... :oops:
Този Фантазий в кой манастир беше поп?
Uff i moite sa mnogo..ama i az ne iskam da gi komentiram tyk .. :oops: :oops: :oops: :grin:
иначе фантазии много смао да има с кой да се реализират ... 8-)
+1..... :grin: :grin: :grin:
Magic_Girl
08-26-2009, 06:21
Това е добро :razz: :D
Аз имам една фантазия или по-скоро е желание...да пробвам с някоя мацка...ама няма навити :(
Ми айде деее... чакам те... :oops: :-)
Ама ти не си ли падаше по сестра си? :-o
Този Фантазий в кой манастир беше поп?
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
По-темата: Голото, току що изчипано мокро тяло наааа... няма значение =\
pitbullxx
09-01-2009, 18:51
направо много възбуждащо :lol: :lol: :lol: :razz: :razz: 8-) :D :lol: :lol:
Sunny_stz
09-01-2009, 20:19
Между другото-пише се фантазИИ!!!
Моите фантазии са да правя секс вързана или с белезници
Между другото-пише се фантазИИ!!!
Моите фантазии са да правя секс вързана или с белезници
браво :grin:
Аз пък искам да сме на егзотично островче с девойче,което само ден по-рано съм отворил. Да си пием коктейли и после да ми говори мръсотии,и увита в сатен да се пипа. Тогава влизам и аз :)
HouseMusicBoy
09-20-2009, 08:17
моята фантазия е да съм овен и да чукам нищо неподозиращи овце :grin: :grin: :grin:
Animalistic
09-20-2009, 08:21
моята фантазия е да съм овен и да чукам нищо неподозиращи овце :grin: :grin: :grin: Много "Swen" играеш.
HouseMusicBoy
09-20-2009, 08:23
хаха верно че имаше една такава игра .. :D:D:D
TheDarknessAngel
09-20-2009, 09:14
В сумрака на масата за билярд .. :oops: :grin: :grin:
TomTailor
09-20-2009, 09:22
fff
monincetyyy
09-20-2009, 10:43
Подкрепям!!
elito0o0o0
09-20-2009, 11:02
ГОРКИЯ ЧОВЕЧЕЦ! :shock: :shock: :lol:
Подкрепям!!
ммм, даа, харесва ми :)